de ce vrem bebe?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Si eu am avut o perioada cand m-am intrebat daca vreau bebe pentru ca "are toata lumea" si vreau si eu...sau daca il vreau pentru ca incepusem sa intru pe DC si fetele povesteau cat de frumos e...Au rostul lor si intrebarile astea. Eu mi le-am pus si am ajuns la concluzia ca nu are legatura cu restul lumii. Imi doresc copii pentru ca e o continuare fireasca a vietii, pentru ca e un pas inainte, pentru ca e implinirea a doi oameni care se iubesc si vor sa construiasca ceva impreuna...de dovada suprema a angajamentului fata de cineva, atat fata de sot/sotie cat si fata de fiinta fragila careia ii dai viata...este miracolul renuntarii la tine pentru a intrupa o noua generatie...este curajul de a deveni responsabil pentru un alt suflet, o noua viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unnamara spune:

da...e o continuare fireasca a vietii si pana la urma o porunca Divina!
ceasul meu bate din ce in ce mai tare..si sper sa-l influenteze si pe cel al sotului meu...daca nu ii pun alarma sa sune..cand doarme!:))
vreau un copil care sa intinda manutele spre mine..cu care sa rad pana la lacrimi cand va fi mai mare...pe care sa-l invat tot ce stiu mai frumos si mai bun!
toate cele bune la toata lumea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Eu am iubit si iubesc copii de cand ma stiu,este o vorba ca atunci cand iti doresti foarte mult ceva nu ai, dar eu inca mai sper sa am casa plina de copii.
Am 4 nepotei, dintre care doua nepotele de 4ani la dif. de doua sapt., si la sfarsit de sapt. uneori le iau pe cate una la mine si pot sa va spun ca totul se schimba in jurul meu
Sotul este o persoana mai serioasa mai "dura" dar cand sunt copii in jur e complet schimbat.
De curand am terminat si casa, si chiar acum vre-o saptamana cand se uita cate camere sunt si cat spatiu sa intristat foarte tare ca e pustiu intr-un fel.
Am avut chiar si o discutie serioasa in care am hotarat ca de prin oct. sa incercam sa obtinem avizul de adoptie, si daca se poate pe la anul sa luam chiar +, si daca o vrea Dumnezeu sa ne mai dea inca unul al nostru ar fi si mai grozav, vom fi o familie implinita

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

eu vreau un bb pentru ca simt ca asta este tot ce imi lipseste pentru a ma simti implinita...
nu am simtit dintotdeauna asa cum li s-a intamplat altor fete... eu pana acum vreo 2 ani nici nu vroiam sa aud de un bb, chiar spuneam ca eu nu vreau niciodata copii!!!... se pare ca mi-a sunat ceasul biologic... ca imi doresc asa mult un bb acum... sper sa vina cat mai curand

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cella spune:

Si eu vreau , de ce? pentru ca imi urla instinctul matern in mine, pentru ca imi doresc sa pot sa ii ofer toata dragostea care sta sa rabufnesca ca un vulcan in mine, pentru ca am inceput cam de pe la varsta ta sa vreau copil si iata-ma dupa inca alti destui ani, cum inca mai vreau, dar nu am.

Vreau copii pentru ca asa este firesc sa se intample, sa crestem, sa copilarim,sa ne indragostim, sa ne casatorim/sau nu, si sa facem copii.

Nu neaparat in ordinea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Vreau versiunea mini a sotului meu

Mergi la inceput