Laparoscopie (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Desi dr mi-a spus ca am ovulatie, analiza HSG ( pe care dr. T nici nu se uita) mi-a spus ca am trompitzele infundate si ca nu am nici o sansa fara laparo si tratament. Asa ca a ramas sa astept urmatorul ciclu si sa-l sun pe dr.T.
Oare daca stau bine cu ovulatia cu endometrul, am sanse dupa laparo sa raman gravida? Adicatelea trompele se desfunda au ba? Te pomenesti ca ma gaureste degeaba si ma aleg si cu cicatrice si fara copil. De FIV-uri nici nu se pune vorba, e mult peste bugetul meu asa ca singura mea sansa e laparo si "prestarea" la greu..
Of nici nu mai stiu ce sa mai intreb, ce informatii sa mai caut.
Apropos... ce acte imi trebuie la spital?

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Sper sa ajute pe cineva, macar sa va redea optimismul.
In aprilie, pe 12, am facut laparoscopie, cu dr. T. Nu mi-a gasit nimic in neregula. Dupa 3 zile, faceam "program artistic" cu sotul, ma simteam tare bine si nu aveam vreo interdictie. Menstruatia mi-a venit la 28 de zile dupa interventie, ca niciodata, eu avand la 25-26 de zile. Pana aici e bine. In luna mai, pe 3, mi-au venit rusii. Suparare, deznadejde.... renuntasem la orice. SURPRIZA!!! A fost cu noroc!!! La sfarsitul lui mai tineam in mana 2 teste pozitive. Teste de sarcina, evident.
Deci, se poate fetele mele.
Va doresc tuturor sa vi se intample repede ce mi s-a intamplat si mie!
Cine mai doreste detalii, scrieti pe PM.
Pupici si astept vesti bune!

Kiki 18s
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

asteryaro ma bucur sa aud si vesti bune, ca m-am saturat de vesti proaste. Poti sa-mi dai si mie detalii despre interventie la dr T? Pe pm daca aici nu se poate. N-am mai calcat in spital de cand avea 13 ani si am facut hepatita. Si atunci oricum s-a ocupat mama de tot. Acu o sa ma duc cu sotzul pe cap. Nu stiu unde ,ce, cat si la cine sa dau ca sa fie bine.

cami

Mergi la inceput