Nasuc infundat
Fetita mea are doar 6 zile si cred ca este racita.
Stranuta si nasucul ii fornaie .Temperatura nu are. Sincer nu stiu ce sa fac.
Poate nu este , racita , dar in cazul in care este ce-am de facut?
Carmen
Raspunsuri
khristin spune:
Nu fi ingrijorata, este ceva normal sa stranute si sa sughita...disco Las-o sa stranute in continuare, noua asa ne-a recomandat doctorul..
Cristina & Yasmine
MLDiana spune:
Nu are nimic ,stai linisitita .Pina la 3 luni tot asa o sa fie.Cu nasul infundat si semne de raceala ,dar nu are nimic.Ai grija sa aerisesti camera unde doarme si sa stergi praful regulat.Se spune ca bb pina la 3 luni e imun la boli .
Lidia si DAvid D.
carina spune:
Fii linistita. Mucoasa nazala a bebelusilor este foarte sensibila asa ca stranuta foarte des. Este absolut normal. Carina are 3,5 luni si inca mai stranuta asa din senin. In plus, inca nu isi pot mentine foarte bine temperatura constanta a corpului, mai ales la extremitati si si de aia stranuta. Cat despre nas infundat sau fornait, nu cred ca e de la raceala. Carina l-a avut asa de cand s-a nascut. Ii mai pun uneori seara ser efedrinat in nasuc sau o curat cu ser fiziologic si betisoare (ca oricarui om li se formeaza si lor mucuti in nasuc numai ca ei nu stiu sa isi sufle nasucul si atunci tre sa ii ajutam noi). Poti incerca si cu pompita de nasuc, dar inainte sa ii pui neaparat ser in nasuc si sa ii acoperi nara cealalta.(la noi cu pompita a mers dar foarte putin pana s-a prins ca daca deschide gurita atunci nu ii mai trage nimic din nas-si chiar gura imi e teama sa i-o acopar).
Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai
Danza spune:
Subsemnez la ce au scris si fetele, dar as mai adauga ca eu, cand Danutz avea nasucul infundat, ii picuram 1 picatura - 2 lapte de-al meu in nasuc, si i se desfunda. Plus la asta nu e nociv pt. ca nu e medicament.
Sanatate multa si FELICITARI PT BEBICA !!!
Danza, mami fericita a lui Danutz
iris spune:
de atita fornait am avut citeva nopti groaznice, in care n-am putut sa dorm, pentru ca trebuia sa dorm cu bebeaua in camera...am preferat sa ramin fara ajutorul sorei mele dar sa dorm in alta camear decit balenuta!!!! facea ca o balena, am innebunit-o pe doctorita!!! apoi a venit sara care si ea a facut , ca o foca!!!!! se pare ca asta e, ser fiziologic, laptic, pompita, fa orice dar nu te stresa, trece!!!!
rachel spune:
Multumesc pentru raspunsuri.Orice mi se pare suspect , mai ales atunci cand nu stii ce sa faci si n-ai pe nimeni langa tine care sa te ajute macar cu un sfat.
Carmen