V-ati ales bine data nuntii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by nushulica

la mine e 80% NU si eu ce ma fac acu

Cum ce sa faci draga?SA TE MARITI!Doar nu crezi in prostii de genul asta?Si la mine scrie ca 80%NU.Asta ce ar insemna?Sa nu ma mai marit?Ca asa spun stelele de pe cer?E normal sa te gandesti umpic la chestia asta,dar hai totusi SA REVENIM CU PICIOARELE PE PAMANT!!!!

PUPICI!

RAMON_RAMONEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

daca e sa fie este oricum!!!!!!!!
nu trebie sa credem in toate prostiile!!!

nunta pe 30 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

iti multumesc ramonella oricum eu si cu iubi al meu ne intelegem asa de bine ca pot sa zica stelele ce-or zice ca noi tot ne casatorim si sunt convinsa ca daca doamne fereste ...s-ar intampla ceva nu ar fi din cauza asta
pupici la toate miresicile si sa nu va intristati daca va uitati in tabelul asta si scrie NU ca nu e adevarat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La mine e 100% DA, uraaa!!!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

anagel-ma bucur pentru tine dragutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Noi avem nunta pe 24 iulie si scrie 100% RECOMANDABIL DA..Noi ne-am cunoscut pe 4 iulie si am fi vrut sa facem pe 2 iulie dar pentru acea data nu am gasit restaurat liber. Si acum vad ca srie la 2 iulie 100% recomandabil nu. Cu siguranta asta nu reprezinta mare lucru pentru mine.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Si la noi este 100% recomandabil DA.Noi avem nunta pe 23 iulie si ne am ales ziua asta ptr ca atunci am gasit liber la restaurantul care ne a placut.Oricum nu credem in asa ceva.Important este ca ne iubim.

Poze cununie:
http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ma cam streseaza acest subiect. La noi scrie 100% nu.Dar eu nu cred in asa ceva.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Fetelor ,astrologia si Dumezeu sunt total OPUSE...eu cred ca treburile astea sunt prostioare, putini sunt cei care pot sa-ti spuna ceva adevarat "citind astrele", in nici un caz un site oarecare. Asa ca traiti-va ziua nuntii la maxim, dansati pana vi se tocesc pantofii, bucurati-va din tot sufletul si... iubiti-va toata viata!

Casa de piatra!
Andreea

Mergi la inceput

goanga23-de acord cu tine

Mergi la inceput