V-ati ales bine data nuntii?

V-ati ales bine data nuntii? | Autor: ratusca1977

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca voi credeti in astrologie, dar e interesant sa va uitati putin pe link-ul asta:
http://www.acvaria.com/casatorie.htm

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

ratusca draga m-am uitat de mult acolo..si poate si pt ca acolo spune ca pe 1 oct.e 100% NU CASATORIEI...m-am hotarat a facem starea civila la sf.lunii august..cand doua sambete au 100% DA CASATORIEI.
nu sunt dependenta de astrologie...dar...imi doresc atat de mult sa avem o csnicie fericita..incat..parca as vrea sa evit toate bazaconiile...
sunt convinsa..ca o casnicie se bazeaza pe alte lucruri mai serioase nu pe niste previziuni...asa ca..indiferent de data nuntii voatre feteleor...va urez...un mariaj de invidiat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Sper ca nu nu credeti in asemenea prostii,fetelor!!!!Daca ar fii sa ma iau dupa astrologi,care spun ca in 28 mai mai bine nu te mariti,si dupa gura lumii care zice ca in mai sa nu te mariti,oare ce ar fii?
Parintii mei s-au casatorit in luna mai,acum 27 de ani,si sunt tot impreuna.
Eu cred ca nimeni nu poate stii cum va fii viata si daca va fii bine sau nu.Doar Dumnezeu stie,si doar El hotaraste daca va fii bine sau nu.
Si fetelor,ganditi-va bine inainte de a face pasul acesta,de a va marita,pt ca am auzit multe fete care spun,cu doar cateva saptamani inainte de nunta ca nu-l mai suporta pe baiat,sau ca o bate,sau ca se cearta din orice,si ele tot se marita.Si apoi,dupa nici un an,divorteaza.Oare din cauza astrelor?,sau din cauza prostiei lor,ca nu au avut curajul sa spuna gata?.
EU SPER CA DUMNEZEU SA NE AJUTE PE TOATE SA AVEM O CASNICIE FERICITA SI PLINA DE BUCURII!
PUPICI!

RAMON_RAMONEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nu cred in asa ceva...dar m-am uitat de curiozitate si de ce sa nu ma bucur daca imi spune ca pe 23 iulie sa zic DA 100%?

Ioana
http://www.invitatii-nunta.ro/nunta3/24136.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Initial nunta noastra trebuia sa fie pe 23 iulie, dar nu am mai gasit liber la restaurantul unde vroiam ( dupa ce rezervasem deja data, dar o colega de-a lor are nunta pe 23 si ei, "dragutzii", au zis ca ne pot "arunca" pe noi fara nici o problema....), asa ca am fost nevoiti sa alegem data de 9 iulie, singura ramasa libera...
Acuma stau si ma intreb...pe 23 sunt sanse 100% DA, pe 9 sunt 80% DA... ne-au scazut sansele de reusita in casnicie din cauza celor de la restaurant? Mi se pare o prostie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

20

Venus sextil Saturn
[Astro: DA]

Recomandabil:
100% DA

deci e ok dupa spusele lor!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LadyC spune:

Eu nu cred in prostii de genul asta...
Am alergat cu limba scoasa dupa un local care sa fie liber pe 01 octombrie; asta este o zi insemnata cu 100% NU casatoriei, dar din punct de vedere ortodox este o sarbatoare foarte mare in ziua aceea: Acoperamantul Maicii Domnului, zi pe care o si vreau ca praznic de familie. Asta este tot ceea ce conteaza!
Sa nu va fie teama ;)

LadyC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Daca e sa tinem cont de aceste preziceri ar trebui sa amanam acest moment pt anul viitor caci tot pe forum am gasit ca anul 2005 nu ar fi indicat pt casatorii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

La mine este bine!

ps. multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

la mine e 80% NU si eu ce ma fac acu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

s-a deschis cutia pandorei cu acest subiect!!!!!
hai sa revenim cu picioarele pe pamant!!!! avem atatea pe cap..si atatea de pus la punct pt ca nunta noastra sa iasa cum am visat incat..numai problema datei nuntii si ce spun astrele lipsea...
fiti serioase...

Mergi la inceput