Frica de fericire
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prettysunshine/prettysunshine.jpg)
prettysunshine spune:
Eu am doar momente in care sunt fericita si stiu ca lipseste doar foarte-foarte putin ca sa pot fi fericita permanent,asa ca sunt intr-o continua speranta si asteptare ca acel putin care lipseste sa apara in sfarsit.Stiu ca in momentul respectiv m-as teme permanent ca se va sfarsi,asa ca te inteleg perfect,nu ti-e teama de fericire,ci de un eventual sfarsit al acesteia.Eu te sfatuiesc sa te bucuri din plin,sa nu-ti mai fie teama,e mare lucru sa poti spune ca ai fost fericit intr-adevar macar o data in viata.Ai o familie foarte frumoasa, bucura-te de fericirea pe care ti-o daruieste!
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
adrienne12 spune:
Felicitari Rufus. Nu pot decit sa-ti doresc ca fericirea asta sa nu te paraseasca prea curind. Si ca sa raspund la intrebarea ta si mie mi-e teama de prea multa fericire, si am senzatia ca va urma ceva neplacut. Insa nu las indoiala sa ma macine si imi spun ca si asa fericirea va trece si ca trebuie sa ma bucur de ea cit pot. Si asta si fac, incerc sa fiu optimista.
danyelana spune:
Intr-adevar esti un fericit Rufus. Frica de fercire? Da, dar mai tere imi este frica de sfarsitul fericirii si "plata" pentru ea.
Ai grija de fericirea ta ca sa nu se termine.
Daniela
Dumnezeu sa ne ajute la toti
SIMONABB spune:
quote:
Initial creeata de Rufus
... Si totusi, stiind ca exista o balanta, uneori ma incearca o teama ...
http://community.webshots.com/user/tora97
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Apropo de balanta -
De ce nu te autosugestionezi ca balanta a fost inclinata multa vreme catre nefericire, acum s-a echilibrat si ceea ce este mai frumos abia incepe ?
![](icon_smile_big.gif)
http://community.webshots.com/user/simonabb
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Rufus, bucura-te de Fericire si nu mai gandi negativ, fii optimist.
Important este sa cautam fericirea chiar si in lucrurile marunte.
Unui OM ii trebuie uneori atat de putin pt. a fi fericit.
Fiti fericiti!
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Viovio/Viovio.jpg)
Viovio spune:
Am invatat ca in viata totul se plateste...
Uneori am platit prea scump fiecare moment de fericire...
Da,mi-e frica!
De 6 ani traiesc fericita si ma rog sa nu se mai termine,sa fi platit inainte pentru fericirea de acum...Sa fie asta plata pentru lacrimile si chinul dinainte...
Bucure-te de clipele de fericire,savureaza-le ...
Prea putini realizeaza ca sunt fericiti!Abia cind pierd fericirea realizeaza...
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
Luana spune:
da
mi-e frica
pentru ca se poate sa sune telefonul si sa aflu ca am pierdut pe cineva drag, ca ceva trist e pe aproape si inevitabil
in ceea ce ma priveste,
in fiecare etapa a vietii mele,
momentele de tulburatoare frumusete, de profunda si inegalabila fericire mi-au fost "echilibrate" clipe triste, sfasietoare
si am ajuns sa ma tem
nu-mi place felul asta de plata,
mai ales ca nu rup din fericirea nimanui pentru a o avea
poate ca asa o gust si o pot simti mai savuros
e ca in zilele de mai in care ploua pe pomii inconjurati de un verde proaspat si lucios
parca vreau sa respir imaginea asta pentru tot anul si sa uit ca verdele se va prafui
habar n-am
poate ca exercitiul asta imi invata sufletul sa incerce si bucuriile simple, fara inhibitii, fara ezitari
ce fac?
ma rog
ma rog pentru cei dragi si sper
DAR noi suntem optimisti si curajosi si spunem "da!" repede si hotarat si avem o busola care ne spune la timp care alegere e sortita sa se implineasca fericit
CU DUMNEZEU INAINTE!
EL netezeste drumurile.
sa fiti fericiti!
L.
Luana spune:
poate ca gandul meu a devenit cam greu de urmarit
in clipele fericite mi-e teama de neasteptate, nechemate clipe de tristete
stiu ca pentru fiecare bucurie trebuie sa muncim, sa facem sacrificii
de astea nu mi-e teama; am invatat sa mi le asum, am invatat sa le inteleg rostul, sa le mentalizez ca trepte catre ceea ce imi doresc sa ating
de fapt este ceea ce voi toti simtiti si ati si impartasit aici
Doamne, ajuta!
L.
moni25 spune:
rufus, de ce sa ne fie teama de fericire?!
Eu sunt fericita pentru ca sunt o femeie implinita.Ma trezesc cu pofta de viata in fiecare zi alaturi de puiul meu, beau o cafea buna, plec la serviciu, imi place ce fac aici(de ex sa bantui pe forum), ma plimb 2-3 ore pe zi, am un sot minunat,un copil superb, mergem in vacante, sunt asa multe lucruri care se intampla intr-o singura zi si care ma fac fericita.Pe mine rutina ma face fericita.Tot ce se intampla in jurul meu ma face fericita!De ce sa-mi fie frica de toate astea?!Nu ma gandesc la ce se va intampla, nu-mi fac scenarii horror, pur si simplu sunt fericita!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Fericirea se "cultiva", putin cate putin, in fiecare zi.
Nu putem astepta ca ea sa pice din cer. Mai intai trebuie sa incercam sa o sadim in cei din jurul nostru. Numai asa, te poti simti cu adevarat implinit.
Prin felul nostru de a fi, prin ceea ce facem zi cu zi, ne putem simti sau nu fericiti.
Tare draga imi este vorba asta: "Daruind vom dobandi".Si cate "lucruri", nu ma refer la cele materiale...putem sa le facem cadou.
In concluzie, fericirea e ceva care se cauta, e o "floare rara", dar trebuie pastrata. De ce sa ne fie teama de ea?