Frica de fericire

Frica de fericire | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Dupa multi ani in care nu am cunoscut-o (si asa este destul de greu de definit), de ceva vreme m-am intalnit cu ea: FERICIREA. Este o placere sa fii fericit! Totul este posibil, indiferent de premize, nimic nu-i greu, esecurile sunt usor de suportat...
Si totusi, stiind ca exista o balanta, uneori ma incearca o teama. Nedefinita, dar constant legata de EA.
Voua nu va este teama de prea multa FERICIRE?

http://community.webshots.com/user/tora97

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Felicitari dragule...Esti de invidiat...
De ce sa-ti fie frica de fericire??? Bucura-te de ea pt ca oricum este efemera si daca acum esti constient ca esti fericit asta este deja ceva foarte rar. Putini oameni realizeaza cat sunt de fericiti, mai degraba isi dau seama cat ERAU de fericiti...

Asa ca, draga Rufus, esti un FERICIT (poate nu stiai)

Salvati viata lui Mihaita!
http://www.site.neogen.ro/mihaita.hogas

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu sar de la una la alta foarte usor...asa ca nu pot spune ca simt una sau alta
Azi sunt foarte Fericita...si mi se pare ca toata lumea e a mea...peste un minut...vin niste nori negrii si mi se pare ca viata e o furtuna...
Dar asa e viata...cum ai mai simtii fericirea daca nu ai conoaste nefericirea???

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David pe tractoras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Teama de fericire?Niciodata nu m-am gandit astfel la fericire...sa-mi fie teama,nu...trebuie doar s-o traiesti si atat,sa te bucuri de ce ai in momentul respectiv si sa ai nte,sperante pentru viitor.De ce sa-ti fie teama?Fericirea,cred eu,nu este ceva care incepe undeva si se termina altundeva;e greu de definit aceasta notiune,e atat de diferit perceputa de oameni!Nu cred ca trebuie sa se intample ceva rau atunci cand iti merg toate din plin,cum nici reversul medaliei nu e valabil.Nici cand treci prin incercari,nu trebuie sa gandesti ca fericirea nu e pentru tine,toate vin si trec,rand pe rand.Trebuie sa le traiesti pe toate asa cum le primesti,cu bucurie si speranta pe cele bune,cu putere,demnitate si nadejde pe cele care, uneori,simtim ca ne doboara.Bucura-te de ceea ce ai acum si spune-ti ca meriti tot ce ce ai,caci asa si este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

Rufus,esti un om implinit.ai o sotie extraordinara,doua fete superbe si inca un bebelus care iti va lumina viata curand..
atunci de ce te temi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Initial creeata de Rufus
Voua nu va este teama de prea multa FERICIRE?

Ba da, mie da. Ma gandesc tot timpul ca o sa se termine la un moment dat. Sau, cum spui tu, ca exista o balanta in toate si ca dupa soare vine ploaie. Dar incerc sa ma educ sa indepartez genul asta de ganduri ca sa ma bucur de fericire... atat cat o am...

Beam me up, Scotty, there is no intelligent life down here...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

si eu am simtit fericirea asta o data...o fericire d-aia nebuna cand simti ca toata lumea e a ta...cand totul merge struna...dar s-a dus...eu zic ca trebuie sa stii si cum sa o pastrezi..cum sa ai grija de ea...

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Uneori si eu alternez starile:uneori ft fericita , apoi cel mai trist om. In mod sigur, imi este putin frica de fericire si atunci multumesc lui Dumnezeu pt ce am, imi vin ganduri urate (daca se termina?) dar cred ca e ft bine pt ca poti sa te bucuri si mai mult, sa respecti ceea ce ai.

Asta incerc de multe ori sa ii spun sotului care este cateodata ft deprimat (probabil din cauza stresului si a oboselii) ca are toate motivele sa fie fericit si ca pe pamant cred ca sunt putine persoane fericite, mai ales sa realizeze asta.

Atunci cand sunt "nefericita", ma gandesc ca platesc pt ceva, ca poate asta trebuie sa mi se intample.

Felicitari, respecta FERICIREA si roaga-te sa fie tot asa

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

quote:
Originally posted by zepellina

Uneori si eu alternez starile:uneori ft fericita , apoi cel mai trist om. In mod sigur, imi este putin frica de fericire si atunci multumesc lui Dumnezeu pt ce am, imi vin ganduri urate (daca se termina?) dar cred ca e ft bine pt ca poti sa te bucuri si mai mult, sa respecti ceea ce ai.

Asta incerc de multe ori sa ii spun sotului care este cateodata ft deprimat (probabil din cauza stresului si a oboselii) ca are toate motivele sa fie fericit si ca pe pamant cred ca sunt putine persoane fericite, mai ales sa realizeze asta.

Atunci cand sunt "nefericita", ma gandesc ca platesc pt ceva, ca poate asta trebuie sa mi se intample.

Felicitari, respecta FERICIREA si roaga-te sa fie tot asa

zepellina

si eu intocmai !

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Am citit o povestioara undeva, candava:
Un om fugea de mama focului.
- Unde fugi asa omule?
- Fug in cautarea fericirii!
Si nu si-a dat seama ca tocmai trecuse pe langa fericire.
Mie mi se pare ca pluteste in jurul nostru si trebuie sa o observam doar, dar ea e mereu acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Hallo Rufus!
sentimentul acesta l-am avut si eu cand l-am cunoscut pe sotul meu!
Mie mi-era teama "sa-mi dau drumul"! Si asta pt. ca nu eram sigura cum vor decurge lucrurile.
Aveam impresia ca totul este prea usor si prea rpd dupa atatia ani, nu-mi venea sa cred ca "jumatatea mea " exista!
Pot sa spun ca fericirea "a navalit" peste mine, cu mari schimbari de situatii!
Pana la urma am cedat si m-am lasat invelita, ca intr-o plapuma calda, iar acum...savurez
Savureaz-o si tu, nu te mai gandi daca este prea multa sau prea putina!
Iti doresc sa fi fericit in continuare!
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"

Mergi la inceput