Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 23
Raspunsuri - Pagina 2
Florinini spune:
Fetelor dragi,
Si eu tot contra timp cu voi, tare mi-ar place sa fiu on-line cu voi.Mama lui de fus orar si cine m-a pus sa vin aici...
Eu sunt cu CM, care astazi dimineata m-a secat de durere, dar acum sunt mai bine.
Tania,,
In sfarsit te-ai convins si tu ca acolo "e" doua liniute albastre, "ele era acolo inca de la inceput dar tu nu le-ai vazut clar din cauza ca ochii tai ere emotionati". Felicitari si grija cu smotru...
Cata,
Fata frumoasa ai grija si tu cu smotru ca nu se stie ce s-a prins acolo la burtica. Iti doresc sa fie cel mic si mult asteptat
.
Cora,
Multumesc pentru incurajari, luna asta deja m-am logat la fertility si o sa-mi urmaresc si temp.
Danangie,
Tu fetito cum te mai simti, esti in asteptare esti ziua 3 de CM?
Mishulina, Iepurila, Ale, Catalina, Cristina, Anca si sper ca nu am uitat pe cineva, o sa reusim cumva si noi sa ne mutam la gravidute. Cine o sa mai ramana atunci pe aici???
Berzele numai sa vina ca au ele ce ne trebuie noua...
Va pup pe toate si ma bucur ca suntem aici si ne putem ajuta chiar si cu vorbe si chiar si de la distanta.
Florinini
Anca Wish spune:
Bravo, Tania!!!!!!
Stiam ca asa va fi, dar faceam pe nerabdatoarea![]()
Sa ai grija de bebe si sa ne tzii la curent 
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
iepurila spune:
Tania cat ma bucur pentru tine. Se pare ca cine a zis ca la casuta noua vine si bebe a avut mare dreptate. Nu cred ca pot sa-mi imaginez cat esti de fericita si de speriata in acelasi timp. Nu am incercat niciodata trairile astea. Dar poate Doamne Doamne ma vede si pe mine si pe toate fetele dulci de pe DC si ne face o bucurie.
Florini, eu chiar nu-mi fac griji deloc ca nu va ramane nimeni pe aici. Ar fi tare bine. Ne corespondam la gravidute, la mamici, la bunici!!
Cata, gata cu smotru, vino si ne invioreaza un pic, ca eu cel putin sunt in butoiul cu melancolie.
Dragele mele mi-am luat temperatura prima oara azi dimineata. Acum nu stiu cat de corect pentru ca fiind prima oara am dormit foarte agitat, m-am trezit din ora in ora sa ma uit la ceas sa vad daca nu-i timpul, m-am ridicat dupa apa, etc.
Intr-un final am bagat si termometrul in gura = 36.0 (ziua 8). Acu invatati-ma si pe mine sa ma loghez la fertlity, sa inscriu date si sa scot frumoase grafice. Catalina tu cum te descurci la capitolul asta?
Mishulina, Ale, Cristina, Anca si sper ca nu am uitat pe cineva, va pup dulce
Alé spune:
Buna, fetele.
Mie mi-a venit ciclul, asa cum ma asteptam de ieri. Deci nici o surpriza. O luam de la capat. Am avut un ciclu ca la carte: lungime - 28 de zile, ovulatia - ziua 14, faza luteala 14 zile. Deci mi-am revenit dupa aberatia de 35 de zile de luna trecuta.
Mai fetelor, am stat io si m-am gindit, inspirata si de graficul Taniei, (apropo, felicitari pt cele doua liniute albastre) ca parca prea m-am resemnat in fata diagnosticului dr-ului: Infertilitate din cauze necunoscute. Azi am inceput graficul cu nr. 14 si m-a lovit apoplexia: DE CE nu pot sa ramin insarcinata???? Nici unul dintre noi nu are probleme, toate analizele au iesit foarte bine, si totusi, ce naiba se intimpla? Ca nu-i normal... Nu stiu ce as mai putea face - vreo trei luni m-am relaxat: fara temperaturi, fara monitorizare, fara agitatie, si tot nimic. Ma bintuia gindul ca as avea progesteronul mic (asa, ca un refugiu), dar sint lucida si imi dau seama ca lipsa progesteronului are niste semne foarte clare, iar io n-am nimic. Ovulatie frumoasa, faza luteala ca la carte, deci progesteron ok. Si atunci???? Cu toata stiinta mea, nu mai inteleg nimic...
In alta ordine de idei, am fost ieri la Cora si cred ca am vazut pe putin 10 gravide. Si aveau niste burti de nu puteai sa le ratezi! Imi venea sa ma dau cu capu de galantare. La care se adauga, dupa cum stiti, fostele mele colege. 

Cum unii pot si noi nu???? Bine, stiu ca si voi aveti probleme, dar parca mai aveti un refugiu, sa zic asa: ba o trompa mai putin permeabila, ba un folicul prea mic, ba un uter subtire, etc. Dar noi, care n-avem nimic???
Mi-am varsat si eu amarul, ma scuzati
.
Iepurila, cu fertility e usor, zic eu. Intai iti faci un cont, iti stabilesti in "Options" setarile (oara la care iti iei temperatura, modul in care o faci, oral sau vaginal, si ce mai gasesti pe acolo), iar apoi zilnic, completezi temperatura si alte date. Vei beneficia timp de o luna de programul VIP - in care o sa-ti dea o multime de informatii, iar la expirarea acestuui termen, iti vei putea completa in continuare temperatura si datele importante. Daca imi permiti sa-ti dau un sfat, ti-as spune sa nu te apuci sa completezi la toate categoriile pe care le ai acolo (dureri de cap, greata, stare de enregie, etc, etc, etc) o sa ai un grafic foarte incarcat si colorat si dupa perioada VIP oricum nu le mai vezi.
Tu fa-ti contul, incepe graficul si apoi mai intreba, caci multe intrebari vor aparea pe parcurs.
Va pupa fata 
_
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute
myrrha spune:
Dragele mele,
sint si eu o "tinara" in asteptare de bb si va citesc de citeva luni bune, cu regularitate, pentru ca imi placeti si mai ales imi creste inima cit o varza cind mai aud de cite o graviduta proaspata. (Felicity, Tonia, Coralia, Gabitaco, Tania-z, va felicit din suflet pe toate!)
Eu am inceput sa imi iau temperatura luna aceasta si am o intrebare la voi, expertele: in momentul cind temperatura creste cu mai mult de doua zecimi (cum mi s-a intimplat mie azi), inseamna ca ovulatia s-a produs cu o zi inainte, da? Mai sint sanse sa se prinda un bbeu in ziua in care temperatura a crescut, adica mai trebuie
?
am si eu o problema azi...![]()
Multumesc pentru raspuns. 
iepurila spune:
Ale, in primul rand multam fain pentru instructie. In al doilea rand m-ai blocat de tot. Deci se poate ca aparent (mai mult sau mai putin) totul sa fie OK si totusi barza sa intarzie? (Iti dai seama ca e vorba doar de o intarziere). Chiar nu stiu ce sa zic si ce sfat sa-ti dau. Poate doar sa mai consulti si alti medici.
Myrrha, da mai exista sanse. Prestati azi.
Ai sa vezi ca fetele care se pricep mai bine te vor lamuri exact ce si cum, eventual da mai multe detalii: in a cata zi esti, care e evolutia exacta a temperaturilor pana azi
Va pup
tania-z spune:
Ce bine ca merge in sfarsit site-ul! Iar am vorbit tot singura de dimineata...
fetelor eu m-am gandit la o chestie: oi fie eu
dar nu-mi prea vine sa plec la mamici pentru ca va stiu pe voi si as vrea sa plecam acolo "toata gasca", In afara de Cora si Gabitaco nu mai stiu pe nimeni la mamici de noiembrie-decembrie si imi lipsesc vestile de la voi. Asa ca voi sta sa va molipsesc si sa "emigram" toate!
Myrrha bine ai venit
- si sedere minima!
Eu zic ca nu e de ratat nici ziua de astazi pentru prestat, cine stie?
Iepurila
sigur Doamne-Doamne ne asculta si ne vede. Eu, de cand am citit primul test si pana azi spun la fiecare moment "e o minune!" - pentru ca dupa 2 ani de incercari, sa se intample intr-o singura luna in care a fost o singura prestatie in perioada fertila, iar eu cu hiperprolactinemie in tratament... nu pot sa spun decat ca am primit cel mai frumos dar.
Florinini
scapa repede de rusi ca peste vreo 12-14 zile ai treaba serioasa de facut...![]()
Danangie abia asept sa-ti intorc felicitarile! 
Ale
am trecut si eu prin cosmarul plimbatului pe la medici cu bilete pe care scria scurt si sec "infertilitate". Nici nu-mi venea sa citesc ce scrie pe ele si, mai mult, ajunsesem sa nu mai suport (apropo de ce povestea si Cata) prezenta
in jurul meu, mai ales a fostelor colege. Cel mai greu era cand, un cuplu casatorit mai tarziu decat noi, avea un copil si pe noi ne tot sacaiau altii cu intrebari-capuse: "dar voi ce faceti, draga, ca nu mai sunteti tineri, ce aveti de gand?"

Spuneai ca toate analizele sunt bune. ce spune echograful despre foliculi si endometru? nimic relevant?
Anca multumesc, eu am fost mai mult decat nerabdatoare, cred ca mi-au tremurat mainile ca la Parkinson!
va
si un we frumos!
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
Mishulina spune:
Ura,din nou pe net!! Am ajuns sa intru din ce in ce mai rar in timpul saptamanii
Tania felicitari,ma bucur foarte mult pentru voi,chiar daca voi nu puteti s-o faceti pe deplin pana la prima echo! Asta zic si eu cadou de Pasti!
Iepurila ,Ale,Florinini,Alexia si celelalte fete,o iesi soarele si pe "strada noastra" ca doat a venit primavara,nu?
Cata,ce mai faci,ce vesti mai ai?
Pupice la toata lumea!
danangie spune:
Buna la toate
si la toate aspirantele
.
FLORININI eu sunt in ziua a 4-a.Si da, incepe aventura!
Luna aceasta am avut si eu dureri groaznice de cap.Orice luam nu imi trecea.Acum ma pregatesc de o noua tactica.Luna aceasta merg la o doctorita noua ;asa poate voi intelege ce nu merge.Ciao si sa ne auzim cat mai curand ca ne felicitam pentru ca am ramas
!!
ALE' suntem in aceeasi barca si ciclul meu s-a reglat putin.Poate e un inceput bun pentru un viitor cat mai aproape de a ne vedea
.Tu stii ceva de progesteron?Eu mi l-am luat in ziua a 23-a a CM si aveam 6,17(sau 6,14.........oricum era 6 virgula ceva).Tu ce zici de aceasta valoare?
MARIA-ALEXA tu ce mai zici?Scuza-ma dar am pierdut firul ce s-a mai intamplat cu tine.
MRL pe unde esti?
UTOCATALINA ce mai zici?In a cata zi esti?
Ai inceput numaratoarea?
LAURICI tu in a cata zi esti?Nu mai stiu nimic de tine.Sper ca esti bine
IEPURILA de ce nu iti TB? Normal la TB trebuie sa dormi incontinuu cel putin 3 ore.Nu trebuie sa te ridici din pat inainte de a proba TB.In a cata zi esti?
Eu va
pe toate si sa speram ca vom ramane si noi cat mai curand.
FELICITY sper ca esti bine si sa ne dai vesti bune !!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
tania-z spune:
chiar, Mishulina, imi lipsesti in timpul saptamanii (cateva posturi). Sper sa recuperam pe weekenduri!
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937