Rochia de mireasa (7)

Rochia de mireasa (7) | Autor: joxy

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44204" target="_blank">Rochia de mireasa (6)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42286" target="_blank">Rochia de mireasa (5)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36822" target="_blank">Rochia de mireasa (4)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23387" target="_blank">Rochia de mireasa (3)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=18030" target="_blank">Rochia de mireasa (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7272" target="_blank">Rochia de mireasa (1)

Sa fiti fericite!

Cu respect,
G.

Choose life

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dragalasha spune:

joxy
Am trimis un mesaj pentru subiectul "Rochia de mireasa" si l-am creat ca sb. nou "Rochia de mireasa (6)". Acum zic eu ca m-am dumirit cum e cu subiectele inchise si cum se raspunde la mesajele de pe forum. Asa incat, te rog, fa tu modificarea de rigoare ca sa se vada si raspunsul postat de mine anterior acestui mesaj.

MULTUMESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Originally posted by dragalasha

Bine v-am regasit fetelor,

Scuze pt. intarziere. Inca nu am invatat sa editez mesaje de rasp. pt. forum. Poate-mi dati o mana de ajutor.
Multumesc pt. raspuns Ioana07 (sigur o sa reusim!), Roxy79ro, dana n. (SUPERBA rochia ta! Acelasi model il ochisem si eu, insa mi-ar fi placut sa fie facuta in Romania si sa imi ramana (nu pt. inchiriat). Eu sunt moldoveanca, P. NT, iar Bucurestiul mi-e greu accesibil si ca preturi si ca distanta. Totusi, voi merge in zilele de Pasti sau dupa, la Bucuresti, sa imi caut palarie, eventual si costumas de cununie civila).
Nushulica, am lucrat la o casa de moda renumita. Nu pot da numele... (dedu printre randuri). Raportul calitate pret la produsele Agnes Toma, citez pe d-na designer "preturile nu sunt nici mari, nici mici, sunt corecte". Parerea mea: pe plan local preturile sunt marisoare, pentru Bucuresti sunt potrivite (accesibile).
Stefana, da-mi te rog pe PM, numarul de tel. de la WhiteLady. Sincer, nu cunosc magazinul.

Va pupacesc dulce pe toate!

Originally posted by ioana07

Hai ca esti dragalahsa rau...
Ca sa trimiti un raspuns trebuie sa intri pe subiectul care te intereseaza...Miresele anului 2005, sau Rochia de mireasa...etc si in partea de jos a paginii ai mai multe optiuni printre care si "Raspunde la subiect" Dai clik pe butonul asta si se deschide o pagina cu o casutza alba...unde vei scrie tu mesajul... In partea de jos a casutei ai 3 butoane printre care si unul pe care scrie "Trimite raspuns"... si gata treaba...

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piutu spune:

salutare fetelor!!!! sunt si eu noua pe aici....si cum va asteptati poate, sunt si eu o viitoare mireasa. poate ma puteti ajuta si pe mine cu cateva sfaturi.
am nunta tocmai in septembrie, si inca nu am inceput sa caut rochita de mireasa..
ma gandesc sa ma duc mai intai la agnes toma, am auzit numai lucruri bune despre rochitele de acolo...o sa-mi fie tare greu sa ma hotarasc, pt ca nu prea stiu ce vreau, nici culoare, nici model...
dar stresul meu cel mare este coafura. am parul scurt, acum are vreo 10-15 cm lungime cred....si ma chinui sa-l las sa creasca sa aiba coafeza ce sa-mi aranjeze ; dar mi-este tare greu pt ca ma tund scurt de vreo 6 ani cred, dar scurt, adica vreo 5 cm , si eram obisnuita sa am parul ciufulit, zburlit...si acum s-a lungit si mi se pare ca-mi sta ca naiba si nu prea stiu cum o sa rezist pana in sept...cred ca m-as tunde si maine daca as gasi pe cineva care sa-mi garanteze ca ma poate coafa si-mi poate prinde voalul de mireasa pe par scurt...poate sa-mi dea cineva o solutie, un sfat???toata lumea din jurul meu ma sfatuieste sa-l las sa creasca, ca cine a mai vazut mireasa cu parul scurt??
hai ca v-am scris o tona.. help me, please!!!
va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cammi spune:

piutu draga, desi ai postat in speranta ca cineva va contrazice pe "toata lumea" care iti spune sa il lasi sa creasca... si parerea mea este aceeasi: lasa-l sa creasca. Este inca la moda coafura asimetrica, zburlita in parti, cu breton intr-o parte.. asadar poti sa ti-l aranjezi "trendy" chiar daca atunci cand il lasi sa creasca nu are o forma definita. Poate cand ajunge parul la o anumita lungime, chiar o sa-ti placa cum iti sta, si, cine stie, chiar ai sa renunti la parul tuns atat de scurt. Cine poarta parul asa de scurt, are trasaturi frumoase, de obicei, care merg cu orice tunsoare... De ce sa nu incerci? Poate descoperi o noua "tu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Piutu, dupa parerea mea, trebuie mai intai tu sa stii cum iti sta bine. Pentru ca slava Domnului, exista o groaza de coafuri si pentru par scurt !! Daca tu crezi ca iti va sta mai bine cu un coc de mireasa, sau vrei sa iti faci "spirale" din par lung, GO FOR IT. Daca te simti mai bine cu parul scurt, n-ai de ce sa-ti faci probleme, gasesti foarte multe exemple pe net (aici sunt doar cateva exemple : http://wedding.weddingchannel.com/contentsets/hairshow.asp?vhl_uid=10452&prev_item=400015702)

Pupici !

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

quote:
Originally posted by Freia

Originally posted by dragalasha

Stefana, da-mi te rog pe PM, numarul de tel. de la WhiteLady. Sincer, nu cunosc magazinul.

Originally posted by ioana07

Scrie-mi pe PM o adresa de mail, ca aici nu pot sa-ti scriu pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piutu spune:

va multumesc mult pt sfaturi...cammi, o sa-ti urmez sfatul, o sa incerc sa-mi las plete..
iar pe site-ul pe care mi l-ai recomandat dragutzule degetzel,am gasit cateva coafuri ff frumoase.
o sa vedem ce o sa iasa..problema este ca nunta o sa fie in ploiesti,de acolo este logotnicul meu, si acolo nu cunosc nici o coafeza...
va pupicesc si mai vorbim, acum sunt in mare graba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am fost la prima proba pt. rochita de mireasa!!!
E asa de frumoasa..parca ar fi rochita de printese.....
Are,de la "interior"spre "exterior",jupa,2 straturi de tulle romanesc(d'ala tare),tafta,2 straturi de tulle frantuzesc(moale..fin....)
Ah,am uitat sa va zic,rochitza are culoarea untului...
Partea de sus este de fapt un corset din tafta,iar peste tafta am aplicat dantela.....Mai vreau sa-i pun un trandafiras pe coapsa dreapta(sa ridic un strat de tulle si sa-l prind cu el),dar nu m-am hotarat inca..
Va !!!!!!!!!!!!!!!

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ma bucur pentru voi fetelor ca v-ati gasit rochita.Eu sunt putin suparata si nelinistita.Rochita mea e de la salonul Gabriela,am inchiriat-o.Si trebuie stramtata.Si mi-e tare frica ca n-o sa mi-o stramteze bine si o sa arat ca naiba.Tot la asta ma gandesc de cand am gasit-o.Rochia e draguta,v-am mai aratat-o,dar eu n-am corp de manechin.Vanzatoarea mi-a spus sa nu-mi fac probleme,ca mi-o face exact pe corp.Dar am emotii...Daca n-o sa iasa bine?

Rochita mea:
http://www.eddyk.hu/menu2_eddyk09_714_a.html

Pupici!

RAMON_RAMONEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Ma bucur pentru voi fetelor ca v-ati gasit rochita.Eu sunt putin suparata si nelinistita.Rochita mea e de la salonul Gabriela,am inchiriat-o.Si trebuie stramtata.Si mi-e tare frica ca n-o sa mi-o stramteze bine si o sa arat ca naiba.Tot la asta ma gandesc de cand am gasit-o.Rochia e draguta,v-am mai aratat-o,dar eu n-am corp de manechin.Vanzatoarea mi-a spus sa nu-mi fac probleme,ca mi-o face exact pe corp.Dar am emotii...Daca n-o sa iasa bine?

Rochita mea:
http://www.eddyk.hu/menu2_eddyk09_714_a.html

Pupici!

RAMON_RAMONEL

Eu zic sa stai linistita.Sigur va iesi bine.Eu stiu fete carora li s a modificat rochita la Salonul Gabriela si a iesit perfect.
Si eu tot de la Gabriela am rochita:
> www.eddyk.hu/menu2_eddyk09_709_a.html
> www.eddyk.hu/menu2_eddyk09_709_b.html
> www.eddyk.hu/menu2_eddyk09_709_c.html

Poze cununie:
http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207

Mergi la inceput