Mamici din Canada (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Corina, ii mai dau Tempra in caz de dureri de gingiute.Ma gindesc ca are si ceva antiinflamator in compozitie si la nasuc curgator, infundat ii face bine.Nu m-am exprimat bine, normal ca nu-i dau tempra pentru stranut
Suc facut din portocale a baut si sper sa o ajute.

mercic pentru raspuns!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Sa va spun ce-am facut in week:
Ne-am plimbat pe o raza de 100km, deci in jurul Montrealului, am facut o vizita.
A fost urat afara si frig, deci am fost intr-un spatiu inchis unde s-a putut juca copilul.
Am mai facut cumparaturi, adica ne-am luat haine de vara...care nu mai vine.
Am luat act de greva de SAAQ, deoarece aveam un examen.
Telefoane in tara, menaj si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Cricor, m-am uitat pe internet la Ontario Place si nu m-am lamurit de loc. Vrei sa-mi spui mai multe? Inteleg ca sunt tot felul de tiribombe, nu sunt potrivite pentru varste mici? Ce e cu insula si ce se poate face acolo? Probabil ca sunt mult mai multe de facut cand e cald, ma gandesc...
Apropos de tiribombe, voi mai puteti sa va dati in cele de adulti? Ca eu nici in cele de copii nu mai am de gand sa ma urc. Am fost vineri cu Roxana si ne-am dat intr-o roata verticala... dezastru! Am ajuns sa o rog sa ma lase sa o tin de mana, ca mi s-a facut atat de frica! Aproape ca eram in hiperventilatie, mi-a trebuit toata stapanirea de sine plus tehnici de relaxare si distragere a atentiei sa pot rezista pana la sfarsit! Iar in tot timpul asta Roxana radea fericita! Gata, data viitoare merge cu tata!
Emilly si Iselin, pacat ca a fost urat la voi. Poate week-end-ul viitor ne povestiti despre aventuri in aer liber. Eu in week-end am program intens de cumparaturi, ca imediat vine plecarea si nu am luat nici un cadou aproape, cu exeptia dulciurilor si cafelei. Iselin, tu cum stai cu cadourile? Ai avut inspiratie?
Emilly, eu am vazut tot felul de produse care contin decongestionant nazal, o gramada de marci. Nu m-am uitat cu atentie daca sunt indicate copiilor mici, dar mai uita-te, poate iese ceva si pentru voi. E racita Ilinca? Tempra am citit ca e tot paracetamol (sau acetaminofen), iar efectul antiinflamator e minim, nu te baza prea mult pe asta.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Si noi am fost prima data la Ontario Place, asa ca n-am vazut chiar tot. Din ce-am vazut: niste tiribombe, un labirint, niste structuri din alea de catarat pentru copii (in care parintii nu au voie, si copilul nostru a ramas ratacit pe acolo si s-a pus pe un plans .... pana la urma l-au lasat pe taica-su sa se duca sa-l culeaga), niste trasee cu masinute. Problema e ca exista niste limite de intaltime ca sa aiba copii voie sa se dea in ele, minimul pentru toate am impresia ca e 91 cm, iar urmatoarea limita e 107 cm. La structurile alea de catarat n-au limite desi sincer eu cred ca acolo ar trebui puse.
In multe din tiribombe parintii nu au voie, si daca n-ai un copil prea curajos (cum e al meu) e cam pierdere de vreme. Exista o sala de cinematograf cu un ecran din ala imens si sunetul care te invaluie :), in care sunt proiectate filme despre natura (noi am vazut unul despre lei, foarte bine realizat). Mai au spectacole in aer liber: Barney, Dora si alte personaje, spectacole cu caini. A, si sa nu uit de Soak City, pe care l-am vazut de la departare, foarte frumos, cam in genul zonei de balacit pentru copii de la Safari dar mai mare, cu mai multe stropitori si caderi de apa. Au si un lac pe care poti sa te dai cu hidrobicicleta. Locuri de mancat si surpirze, surprize poti chiar sa bei o bere cand mananci pizza (in tarc desigur).

Pe insula, sunt tot tiribombe, dar mai low level ca sa zic asa, sunt gandite pentru copii mai micuti, in multe poti sa te dai cu ei, si sunt dispuse pe o arie mai mica (la Ontario Place mergi o gramada ca sa acoperi tot parcul). Mie imi place ca poti inchiria biciclete duble si te plimbi pe toata insula.

Cat despre dat-ul in tiribombe, niciodata nu m-am putut da. Ma apuca frica numai cand ma uit la ele si mi-e fizic rau daca chiar imi fac curaj ma dau in vre-una.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Salut fetelor.
Ieri si astazi : vreme frumoasa, de maine iarasi ploaie, ploaie

Emilly, sunt decongestionante nazale. Sunt bune si pentru bebe. Eu am unul mare albastru HydraSense care a costat aprox. 14CAD. Tylenol bun, Tempra bun, picaturi pentru ochisori, picaturi pentru nas, Coryzalia de la Boiron (natural).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Salutare canadiencelor!
In iulie o sa ajungem in Montreal sa imi vizitez scumpul meu fratior. Noi plecam din Michigan si inspirata de povestile voastre ma gadeam daca cumva merita sa facem o oprire la Ontario Place. Aveam in plan sa impartim drumul in doua si sa ne oprim peste noapte undeva. Stiti posibilitati de cazare cat de cat convenabile la pret? Ce hoteluri, moteluri imi puteti recomanda?
Multumesc anticipat.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Fetelor, dupa atata vreme rece, parca niciodata n-a fost atat de frig al sfarsitul lunii mai, in sfarsit maine zburam si noi sa dam noroc cu Fidel Castro , sper sa avem vreme buna si sa ne intoarcem odihniti si bronzati .

Donia, cu scuzele de rigoare, pt fetita ta!

Corina, chiar ma batea si pe mine gandul sa mergem la Ontario Place cu Yasmine, spui ca nu prea e de copilasi asa micuti? La African Lion Safari am mers deja de vreo 2 ori si cred ca mai mergem o data cand organizeaza cei de la daycare tripul. Sa faceti poze cand va intalniti, si sper sa ne mai vedem si dupa runda asta de incalzire.

Cristina

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanadrag spune:

Buna,
Noi am fost la Quebec City, care e f frumos si merita vizitat. Este plin de turisti, dar are si de ce. Am avut impresia ca vizitez un oras european. Noi am prins o vreme f urata si un vant nenorocit de te lua pe sus, dar l-am infruntat si nu ne-am oprit din vizitat. Se pare ca bate vantul asa tot timpul, nu vreau sa-mi imaginez cum e iarna la -35. Dar este f frumos si merita vizitat din plin. Erau multe moteluri la iesire din Quebec. Nu stiu cat e o camera ca eu am stat la fratele meu. E de preferat sa stai cat mai in centru si sa ai parcarea inclusa pt ca e nenorocire cu parcarea, f scump. Se merita de vizitat si cascada lor, zic ei ca este cu 30m mai inalta decat Niagara. E bine ca poti trece pe deasupra ei si se vede f frumos. Parcarea la cascada e scumpa, dar puteti parca in oraselul de langa, gratis. Si statiunile de munte sunt f dragute, ca la Sinaia sau Predeal, soseaua e f frumoasa iar acolo mai este o cascada formata din 7 cascade mai mici, f interesant de vazut.
In mare, merita din plin!

La Ontario Place eu am fost cand am venit in Canada, de ziua muncii ca faceau astia o defilare aeriana. E frumos sa te plimbi, dar cam acelasi lucru poti sa faci si pe insula.

Cam astea sunt impresiile. Despre Montreal n-am vrut sa scriu pt ca mie,una, nu mi-a placut si nu vreau sa "hurt feelings" pe aici pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Oana, ne bate si pe noi gandul sa vizitam Quebecul. Dupa descrierea care ai facut-o cred ca merita. Noi vom sta la un motel sau hotel ca nu cunoastem pe nimeni acolo. Cu parcarea este problema peste tot in orasele mari. Dar ce sa facem?
Nu stiam ca au o cascada care e mai mare decat Niagara.
Informatiile pe care le-ai dat sunt pretioase si vom tine cont de ele.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/claudiafilipescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Cristina, drum bun si vreme buna.

Cu Ontario Place, cred ca depinde si gusturi, dar sincer, sa dai 20$ intrarea de om plus 10$ masina cand copilul e mic si nu se poate da in multe din jucarelele alea, nu prea merita.
Acum ca ne-am luat pass pe tot sezonul probabil ca o sa mai mergem, va mai zic daca descopar ceva mai interesant.

Diana, ati fost la 1000 de insule? E pe drumul dintre Ottawa si Toronto. Va puteti opri acolo, e foarte frumos. Va dati cu vaporasul, se poate si cu elicopterul. Parerea mea ca nu merita sa veniti pana in Toronto pentru Ontario Place. Mai bine mergeti la Canada Wonderland daca sunteti amatori se senzatii tari.

Corina

Mergi la inceput