Uro Vaxom

Uro Vaxom | Autor: buburuza

Link direct la acest mesaj

Mamicilor,
stiti cumva daca Uro Vaxom se poate da si copiilor? Fetita mea are 4 ani si 3 luni si face infectii urinare destul de dese, iar de antibiotice m-am cam saturat.
In caz ca se poate si cineva a dat copilului sau, ce rezultat au avut?In plus, poate un copil de patru ani oare sa inghita capsule? Cat de mari sunt?
multumesc si sanatate!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Nu stiu daca se dau la copii dar eu am facut 2 si jumatate infectii aproape lunar si am luat antibiotice, am luat si uro vaxom dar tot am facut infectii, m-am hotarat sa iau echinaceea nu stiu daca a avut efect ca in aceeasi perioada am fost si la un medic homeopat si mi-a dat niste bilute care le-am luat decat o zi , iar acum am facut 1 an si 2 luni decand nu am mai facut infectii
Se mai face si un vacin la Cantacuzino , te duci cu o proba si iti face vacin in functie de ce tip este infectia, asa am inteles eu(Livia a facut un asemenea vacin)
PS am mai sunat la un medic homeopat si imi recomanda si acupunctura dar nu am vrut
Pupici si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Fetitza mea a facut in decurs de 1 an 3 infectii urinare, ultima destul de urata. In faza acuta i-am dat antibiotic , iar dupa aceea timp de 90 zile i-am administrat dizovat in putina apa dimineata continutul unei capsule de Uro vaxom pe stomacul gol cu pauza de masa ptr 1/2 ora dupa administrare.Am inceput la jum lui noe si am term la jum lui martei, in noe fetita mea avea 1 an si 10 luni.Am intrebat dr de Grig Alex acre-i monitorizeaza toate infectiile si mi-a spus ca nu este nici un pericol in a-i administra acest vaccin.
din sept pana acum nu a mai facut nici un episod de infectie.

uro-vaxom merge numai ptr infectiile cu E coli.

am pastrata ca ultima alternativa autovaccinul de la Cantacuzino.

am incercat cu remedii homepate dar nu au avut efect, in sensul ca la 1-2 zile dupa terminare chiar mi-a facut episodul acela f urat de infectie urinara . tratamentul nu a fost corect cred (ff multe remedii si cam 1 luna ca durata) si nu mi-am mai permis in faza acuta sa-l mai incerc, trecand la antibiotic.

acum ii mai dau niste produse naturale preventiv, apoi voi mai incerca un tratament homeopat.

multa sanatate!

Corina si bb Ilinca 01.03.2003

Ilinca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

si noi am avut infectie urinara si dr.pediatra ne+a recomandat uro-vaxom 3 luni cate 10 zile pe luna 1/2 capsula.
nu am mai avut recidiva de infectie urinara.

mama mea a scapat de infectii urinare tot cu uro-vaxom (facea infectii non-stop)

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Ambi copii au avut infectie urinara.

La Rebecca am inceput administrarea lui la 1 an si jumatate,iar la Axel cand acesta avea doar 10 luni(desi sunt contra indicate copiilor sub 2 ani)dar asta a fost solutia pentru a scapa de infectie si crede-ma ca nu au existat efecte secundare.
Modul de administrare ti l-a explicat foarte bine Corina mai sus.

Multa sanatate!!!

Mergi la inceput