Am deschis acest subiect sa vorbim despre scrisori.
Cand ati scris ultima scrisoare? Va place sa scrieti scrisori? Mai scrie lumea scrisori cand exista atatea mijloace moderne de comunicare: telefon/internet etc?
De aproape 3 ani, eu tot scriu scrisori. Imi place sa-mi exprim gandurile pe hartie. Si am o prietena buna, in alt oras, la sute de km departare cu care vorbesc. Eu scriu, ea imi raspunde..si uite asa..Deja am 100 de scrisori de la ea.Povesti de viata.Si eu am scris la fel de mult.
Si cand incep sa scriu nu ma mai opresc. Pagini intregi umplu. Si ea la fel. Suntem ca doua surori.
Ea are un frate, eu am un frate.
Simtim nevoia sa comunicam.
Ei bine, nu e singurul mod de comunicare, de multe ori vorbim si la telefon, dar cel mai mult discutam in scris.
Nu va spun ce bucurie e cand ma uit in cutia postala si gasesc cate o scrisoare.Nici n-am rabdare sa desfac plicul.
Pe de alta parte, imi place sa trimit si sa primesc mesaje si pe email. Eu folosesc adresa de pe yahoo, caci, daca sunt conectata pe Yahoo Messenger, primesc mesaj de comunicare a unui nou email, exact atunci cand ajunge.
Si cand vad desenata "scrisorica" in bara de jos a ecranului...nu spun ce bucuroasa sunt. Bine, ca nu intotdeauna emailurile sunt raspunsuri la mesajele mele sau mesaje de la cunoscuti, mai sunt si uneori reclame sau anunturi.
Credeti ca lumea e prea "saraca" sufleteste sa mai scrie? Sau traim intr-o lume in care timpul e foarte pretios si nu se mai gaseste ragaz sa se scrie doua randuri?