Balante (dez)echilibrate (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Vlada, am tot auzit de bonurile astea valorice.
Ce sunt ele de fapt si cine are acces la asa ceva?

Eu am fost ieri iar la cursul de contabilitate, unde m-a luat cu o stare de rau pe dinauntru, cum nu stiu sa mai fi avut. Ma treceau toate apele si doamna lector imi tot explica de zor pentru ca se afla chiar in fata mea. Si eu munceam sa-mi arborez mutra de atoate-intelegatoare.
Am avut ieri o zi destul de stresanta la munca si am mancat asa printre taste, si cred ca a fost o cauza in plus la starea aceea aiurea. Noroc ca s-a terminat inainte de a se termina cursul ca in asa hal nici sa cobor din cladire nu stiu daca eram in stare.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Pai toata lumea are acces..in pretul camerei esti "obligat " sa iei si aceste bonuri pe care le poti utiliza la restaurantul hotelului sau ,in unele cazuri, si in alte locatii... sunt totusi de preferat micului dejun obligatoriu inclus in pret...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

N-am priceput.
Cat e biletul, cat sunt bonurile, sau bonurile sunt incluse in alea 3 milioane, sau cum?
N-am experienta de turista, decat din aceea pe cont propriu. Poti sa-mi raspunzi doar cand ai timp ca nu-i urgent, doar cultura mea generala se simte in suferinta.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Pai nu pot sa las in suferinta o cultura generala... deci - 3.000.000 costa 3 nopti cazare la hotel camera. In momentul cand ajungi la receptie ti se dau niste tichete, mi se pare ca valoarea unuia este de 100.000, - aceste bonuri valorice - in valoare de 1.000.000 cu care poti achita consumatia la un restaurant, cel al hotelului sau s-ar putea sa mai mearga folosite si la alte rest. Deci pana la urma ar ajunge cazarea doar 2.000.000, dar esti fortat sa iei si bonurile...
Of, sper sa fi fost clara...te rog sa-mi zici...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Clar ca cristalul. Multumesc

Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Andreea ti-a scapat PERIOADA????cand pleci?
Acum va plimbati cu moto prin casa?ca afara bate un vannnnt.....de mama,mama.

Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Nuuu, cum sa-mi scape..ca doar la asta ma gandesc..plecam vineri dimineata pe 29 aprilie...
Of, ce sa facem, inventam tot felul de jocuri de casa...
Pupici si noapte buna !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Neata la cafeluta!

Am crezut ca v-ati facut rezervare pentru la vara,nici prin cap nu mi-a trecut ca ACUM,de Paste,eu am suferit cumplit de frig,acum 3 ani si nu ma mai incumet sa plec la mare de 1 Mai.
Sper ca tu sa ai timp frumos si caldurica!ca de canicula nici nu poate fi vorba

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

V-a fost dor de mine ?

Am trecut prin periade grele, sa speram ca au ramas undeva in urma...

Oana a faut varicela, apoi o complicatie care a dus la enterocolita si... atunci cand credeam ca au trecut toate, a cazut din pat, destul de rau, dar se putea si mai si , fiindca a azut in picioare, apoi in genunchi si abia apoi cu fata in jos. Si-a lovit doar barbia si si-a muscat foarte tare buza.
Acum, slava Domnului, e bine.

Intre timp, m-am imbolnavit si eu, am avut febra mare, dar dupa cazatura Oanei nici nu mi-am mai amintit ca mi-e si mie rau.
------------------------------
Important este ca au trecut !
Am fost in concediu medical, sa stau cu ea, acum insa sunt din nou la birou
------------------------------
Alexandrina, felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Abia acum reusesc sa scriu si eu 2 randuri si Vlad inca nu doarme ...!
Noi am fost si anul trecut de 1 mai si a fost super...asa ca abia astept !!! In vara mergem in excursie, probabil la mare nu mai ajungem decat in vreun week-end...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput