nu stiu daca chiar aici e locul unde sa intreb sau daca s-a mai vb de chestia asta...in ambele cazuri rog persoanele in stare sa faca ce de cuviinta cu subiectul deschis de mine...
deci: sotia a fost ieri la dr. Tutunaru care i-a recomandat un set complet de analize...nu ma intrebati ce, nu stiu...am intels ca sunt vreo 6 la numar...
asa, ideea e in felul urmator: noi suntem din ploiesti si i-ar fi mult mai usor sa faca analizele respctiva undeva in oras...dl. dr nu i-a precizat nimic in legatura cu laboratorul, i-a spus ca unde crede ea ca e mai bine pt ea, ca si cei mari mai dau chifle si din astea..
e, in maretul oras Ploiesti, noi nu stim de cat de cei de la ROMAR...sau ma rog, unde poti sa faci analize mai amanuntite...
am intels ca astia au filiale si in alte orase iar sediul ar fi in capitala...ce voiam eu de fapt sa stiu e cat de seriosi si precise sunt analizele facute la ei?...
ok, imi inchipuii ca e destul de greu sa iti faci o idee corecta asupra corectitudinii uror analize, ar insemna practic sa le faci in aceeasi zi la 2 laboratoare separate si tot nu ai sti care e cel mai aproape de adevar, dar intreb si eu...
am uitat...
merci!
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...