Suspine in timpul somnului !

Suspine in timpul somnului ! | Autor: alina1975

Link direct la acest mesaj

Bebelusul meu suspina in timpul somnului. Are 2 saptamani. Ma poate ajuta cineva cu un sfat , o parere, orice?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Plange inainte de a adormi?

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina1975 spune:

Nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilike spune:

El viseaza nu trebuie sa te sperii.Mie imi placea sa-l urmaresc cand dormea in primul rand pt ca il vedeam altfel decat in timp ce era treaz si in al doilea rand pt ca-si schimba starile de la o secunda la alta:suspina,dadea sa planga apoi automat radea sau scancea.Eu zic ca-i normal,stai si urmareste-l si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Alina, puiutul meu are acum 4 luni si jumatate. Pana pe la 3 luni am fost destul de ingrijorata pentru ca noaptea scotea tot felul de sunete. Gemea constant, fornaia, horcaia, suspina, deci crede-ma ca era un adevarat chin sa dorm cu el in aceeasi camera. Nu dormeam aproape deloc pentru ca imi era teama sa nu se inece si ii supravegheam mereu respiratia. Pediatrii la care am fost mi-au spus ca e perfect sanatos dar ca are sistemul respirator ne-dezvoltat complet si de acolo toate aceste sunete. Acum nu mai face nici un zgomot cand doarme, a trecut de la sine. Deci rabdare multa, o sa treaca

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Nu-i nici o problema ! Asa fac cind sunt foarte mici !!

Mergi la inceput