Bebelusi de sept-oct 2004 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
mama lui Licurici spune:
La multi ani Georgiana! Sa fii fericita alaturi de cei dragi si...sa-i ramana lui Damian ochisorii albastri!
Pufymic, de unde ai luat palarioara pentru bazuc?
Sa aveti o zi buna...si sa iasa soarele!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
mama lui Licurici spune:
Ionika, sa stii ca eu anul trecut am pus pastila de-aia in aparat si am lasat usa camerei deschisa (sa nu fie prea mult) si nu am avut probleme. Patutul nostru are si plasa de tantari dar nu a fost nevoie sa o folosim!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
andora spune:
LA MULTI ANI! GEORGIANA! si Ilinca-Ioana & Robert-Alexandru!Eu sunt chiauna , la noi se intetesc dintii, se scoala, plange, nu-i convine nimic... Nici nu-i fac vaccin zilele astea fiindca e fonfaita si-i mai lipseste niste febra acum...
De tantari cred ca se pot gasi creme pt bebe, dar plasa mi se pare solutia optima, aparatul nu i l-as pune insa de teama vreunei intoxicatii.. sau zic gresit?!?
Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/
roandre spune:
GEORGIANA , eu iti doresc sa ajungi repede-repede la greutatea pe care o aveai inainte de sarcina, sa-i ramana ochisorii albastri lui Damian si Ioana sa fie cea mai isteata fetita la scoala, iar sotul sa te iubeasca la fel de mult ca acum!
Mina, Crini cred ca mai degraba mandra mea a invatat cum poate sa ma chinuie si o face continuu.
Mina, am primit si eu retetele si sunt aceleasi care le-am mai trimis si eu inainte. Pt cine nu le are sunt bune.
Angela ce mi-au placut pozele din parc...super-super florile. Eu iubesc pomii infloriti primavara. Bey, e criminala pozitia licuriciului in carucior!
Cat despre calatorie a fost ok per ansamblu si atat i-a trebuit lu' tati ca acum vrea ca in fiecare weekend sa plecam din Bucuresti...de abia reusesc sa-l conving sa nu plecam weekendul asta caci e Baby Expo si tb sa mai cheltui si eu niste bani pe acolo ca doar nu e facut doar pt clatit ochii.
Ufff, vremea e asa urata afara si am inteles ca vor incepe ploile. Sper ca Doamne-Doamne sa tina cu noi sa ne vedem la Baby Expo totusi.
Cu tantarii cred ca o sa am si eu de furca. Eu sunt pt pastilele de tantari dar o sa intreb si doctora...chiar acum notez pe hartie intrebarea sa n-o uit. Eu clar nu as folosi creme impotriva tantarilor pt ca nu sunt de acord cu datul cremelor pe pielea sensibila a bebelusilor.
Va pup si se pare ca si astazi vom sta in casa daca nu se opreste vantul asta!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
herra spune:
Buna ziua si LA MULTI ANI sarbatoritilor!
eu am intrebat doctorita despre tantari si mi-a zis ca e OK si cu pastile si cu lichid, dar sa aerisesc 15 minute inainte de a-l duce in camera respectiva.
mi-am dotat si toate geamurile cu plase, dar ma intreb daca exista un asemenea accesoriu pentru carut - ma gandesc la serile de vara, cand vom sta mai mult afara...
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON
mina spune:
Buna Dimineata si Multi ani traiaaaascaaaa, multi ani traiaaaaascaaaa, laaaa muuuuulti aaaaaani... pentru Ilinca Ioana, Robert Alexandu si pentru Georgiana-mamica.
Tare urata vremea asta, dar nu avem incotro, vom iesi un pic la cumparaturi.
Cu tantarii vom avea si noi probleme, cred ca tot la pastile vom recurge. Herra, exista niste plase pentru carut, eu am primit una din aia cand am cumparat carutul dar am aruncat=o pentru ca era ca o perdea, urata, si gauri mari.
Azi parca vizigotul ar fi mai linistit decat ieri.... sa vedem.
Va pup!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
Lucia spune:
Mihaela ai o fetita precum o papusica vie. Cand ma uit la pozele ei imi vine pofta sa mai risc o data poate o iesi si la mine o fetita! Nu stiu dar sotul asta al meu nu face decat baieti !
Vroiam sa te intreb de unde ai luat baticutul acela fiindca vreau sa-l fac si eu pe Stefanel al meu ca o fetita fiindca nu este departe de acest lucru. Toata lumea cu care ma intalnesc, desi il imbrac mai mult in beu si albastru zice ca-i fetita, asa ca daca o sa-i pun baticutul poate ma intreaba daca-i baiat?!
Te rog frumos poti sa-mi trimiti si mie pe PM retetele acelea de mancarica ? Multumesc!
pufymic spune:
LA MULTI ANI GEORGIANA!!!!!!!!!!!Sa ai parte de toata fericirea din lume alaturi de familia ta minunata!!!!!!Si toata dorintele sa ti se implineasca!!!!!!
LA MULTI ANI BEBICILOR SARBATORITI AZI!!!!!!!
Angela palarioara bazucului am luat-o din piata, ca numai acolo am gasit.....cat despre inscriptia de pe poza cu "baiat de cartier" e opera lui frate-meu! Ca asa s-a gandit el ca arata Alesio cu gluga in cap!
Mihaela si pe mine ma omoara bazucu cu jucariile aruncate pe jos.......vai de spatele meu! Si dupa ce le arunca se uita insistent la ele si apoi la mine pana ma milostivesc sa i le dau .......apoi le arunca iarasi.....!
Adela si i-a placut la piticul tau sa-l smotoceasca toat tantile de pe acolo???? Al meu urla daca nu-i place!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!
elyanne spune:
LA MULTI ANI GEORGIANA!
La multi ani piticilor care au mai implinit o luna!
Angela e un scump Licuriciul!
Adela cred ca a fost super frumos la munte!
Mina s-a terminat cu distractia! Trebuie sa stai cu ochii pe copil... Deci sa ma bucur cat se mai poate... peste 2-3 luni o sa aflu si eu pe pielea mea ce inseamna...
Noi suntem la faza facut podu' de jos in cap si calcaie si deplasat cu spatele....
Fata mea a vomat aseara tot ce a mancat si pe gura si pe nas... si dupa aia abia am mai convins-o sa pape 100 ml de lapte... Cu asta ne laudam!
Am deschis subiect nou cu bebelusi de sept-oct si astept sa fie moderat ca sa continuam acolo...
Eliana si Elena (23.10.2004)
elyanne spune:
Mai Mihaela pui poze fara sa spui nimic... nu-i frumos... vezi ca ne suparam!
E tare haioasa palaria si baticu... Iar Alexia se stie cat e de frumoasa... are niste ochi albastriiiii
Eliana si Elena (23.10.2004)