Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Eliza, imi pare rau sa aud ca si Alex are dermatita...Daca ai vreo intrebare, trimité-mi pe PM(nu apuc mereu sa va citesc)..crede-ma, sunt toba de dermatita...
Sper din tot sufletul ca in cazul vostru boala sa nu se agraveze...

by the way, noi trecem de azi pe lapte de soia, iar daca mai vreau sa alaptez tre sa renuntz la lactate. In cazul dermatitei, e foarte contestat laptele matern (mama consuma multe produse alergene).
Azi i-a luat lui David sange (din cap !) pentru teste de alergie la lactate si oua si nu mai stiu ce..L-au tinut 5 asistente

Ad_riana, ce mai face Tudorica?

mey, cum era cantecul ala cu "Tudorica nene"..asa inalta si subtire...si mai departe nu mai stiu..lilalalalila...Tudorica nene..

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

paxelina, danke pentru cutiutza..

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Bits Mai esti fenomenala; auzi sa macini orezul adevarul este ca bine spune o vorba rom., ca romanul se descurca oriunde este; tu ai rasnita de cafea?; imi dai voie sa preiau ideea?

http://photos.yahoo.com/ionelarxn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Laura Miu,asa papa si Radu : suc sau supa si pe urma lapte in completare.Cred ca mai dureaza pana voi reusi sa ii inlocuiesc masa de la 10 sau de la 14,ca nu vrea sa pape suc cat ar trebui si trebuie sa-I dau biberonul cu lapte ca altfel urla.

Si mie mi-a zis dr sa-I dau branzica,sa-I pun banana la masa de fructe.Mi-a zis asta de cand Radu avea 4 luni.Mancarea pt bebei se recomanda in functie de greutatea copilului,de gradul lui de dezvoltare si de necesitatile nutritive,nu in functie de implinirea unei varste.De exemplu la 4 luni un bebe poate avea 6200g iar altul 7500g.E clar ca nu au aceleasi nevoi alimentare,ramane ca dr sa aprecieze ce si cum.

Felis,ce bine ca nu e vorba de absenteism!

Ne-am cantarit si noi aseara.Avem fix 8 kg si 67 de cm.Si cand ma gandesc ca s-a nascut cu 2600g!

Si eu ma gandisem la chestia cu macinat orezul in rasnitza de cafea,dar lenea a fost mai mare,asa ca am cumparat fulgi de orez.Ce-mi place e ca nu se constipa.Eram cam stresata sa nu se constipe de la orez,dar vad ca nu e cazul.

Trebuie sa mai incerc sa-I dau si Bebelac porumb,care nu i-a placut deloc,poate acum il ia.Sau o sa incerc sa le amestec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Gandacico,noi ne-am plimbat azi de la 11:30 la 12:30 dar nu v-am vazut.
Fetelor, imi poate trimite si mie cineva foitza cu diversificarea de la dr. Culcer? Adresa este dobrinescul@rdslink.ro
Mersi mult

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Buna fetelor!

Gandacico, eu zic sa-i lasi in pace degetelul lui Ioachim, si Mihnea face frecvent chestia asta la degetele mari de la picioruse, din cauza ca , conformatia unghiei e un pic incarnata. Eu nu i-am dat cu nimic niciodata, si au trecut mereu de la sine. Daca te apuci sa zgandari pe acolo, risti sa faci o infectie mai mare. Cel mult poti da cu ceva gen Baneocin, dar sa invelesti degetelul sa nu-l suga.

Noi tot nu am scapat de bubitzele din cap. Parca s-au facut mai concentrate, adica s-au mai micsorat , dar tot reliefate sunt si destul de multe. Pediatra a zis ca nu crede ca ar fi de la carne, si deocamdata doar sa-l pudrez dupa baie cu Baneocin, si sa vedem ce se mai inatmpla. Ca o mama disperata ce sunt, am inceput sa citesc despre dermatita atopica. Fulguletzule, Adriana, la voi cum arata bubitele respective?

Fulguletzule, imi pare rau ca a trebuit sa-l chinuiti din nou pe Davidutz, dar se fac teste pentru alergii la bebei asa de mici? Ca pe aici , cica abia dupa 1 an, stiu de la finii nostri. De ce treceti pe soia, s-a agravat dermatita lui David?

Eu ma chinui de cateva zile cu un rosu in gat cu care m-am pricopsit vinerea trecuta cred, cand mi-a fost cam frig afara. I-am dat la cap cu Eritromicina, am scapat, dar acum am inceput sa tusesc, cum era si firesc. Bineinteles ca stau nelinistita , sa nu-i pricopsesc si pe copii, dar nu am ce face, masca nu pot purta toata ziua, si , oricum, nu cred ca foloseste la mare lucru. Asa ca , tineti-mi pumnii, poate nu o luam pentru a 3-a oara de la capat !

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

IONELA da am rasnitza de cafea cu toate ca nu o folosim,vezi ca sunt ieftine (2000 -3000Y).am stat si m-am gandit si cred ca ar trebui orezul spalat,lasat sa se usuce su apoi sa se faca faina,tu ce zici?stii bine ce apa murdara iese la spalat.

ROSEBITZO multa sanatate.pt tuse fa-ti urmatorul coktail:1galbenus+1lingura miere de albine+lapte caldut,e superrrr pt gat,eu asa ma tratam in timpul sarcinii.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

FULGU mama ce chinuiti mai sunteti.multa bafta cu produsele de soia,sa ne spui si noua cum va merge.stiu un baietel caruia nu i-a priit si maica-sa e disperata ca nu mai stie ce sa-i dea de mancare(are 8luni).din ce parte a capului i-au lat sange?pupici la mititel

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Nu v-am uitat si nici n-am disparut; dar nu mi se mai incarca forumul...fir-ar sa fie, si acuma cind mi s-a incarcat pagina nu ma lasa "trompetica" sa scriu nimic...uite, tipa la mine-n brate de ma dor urechile si vrea ea sa scrie ceva...gk u gukuk hilGVC DC F XX X X X na, c-a scris..v t c cc v ...pardon!
am pus ultimle poze in albumul 4,5 luni....sa vedeti ca nu mai sintem asa grase...uff, gata, plec, mai vorbim miine.bvbvb cb vb x c

Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

GATA AM PRIMIT CUTIUTA DE LA JASMINE!

SARUMANA! CAND BEM BEREA?

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput