COLARGOL

COLARGOL | Autor: Marianar

Link direct la acest mesaj

Ati folosit colargol? Ce efect are?
Vladut a avut nasucul infundat iar apoi a inceput sa-i curga.Am folosit karvol, ser fiziologic, spray marimer si pompita de desfundat nasucul. Dupa 7-8 zile i-a trecut, dar seara (noaptea) mai foraie. a zis sa-i pun cate o picatura de colargol pt. sugari, dilutie 0,5%in fiecare nara cam la 3 ore.
Scapam de forait sau il pun degeaba?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Buna!Eu am folosit colargol la fetita mea cand era mai bebelusha dar sa stii ca nu am fost multumita deloc.Cica pic. astea au menirea sa usuce dar eu nu am vazut nici un rezultat si mai au si inconvenientul ca sunt foarte inchise la culoare si se murdareste bietul bebe...As zice mai bine de un "ser efedrinat cu hidrocortizon",un preparat foarte bun ptr bebelusi si cu care ma mai desfundam si eu cateodata.Multa sanatate!!Bebe Jill si mami!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Fetelor, NUUUUUUUUU EFEDRINA! Nu vreti ca bebeii vostri sa devina dependenti si sa isi distruga mucoasa nazala, nu? Olynth-ul e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Cantitatea de efedrina este foarte mica si nu poate creea dependente;in plus se pun 2 picaturi in fiecare nara de 2 ori pe zi;Olynthul este intr-adevar foarte bun dar este tare,si este pentru copiii care au peste 2 ani(intre 2 si 6 ani)dupa cate inteleg eu bebe este mai mic.Sa fim sanatosi!!Bebe Jill si mami!!
Aaaa mai sunt niste picaturi cu aceeasi compozitie ca a olynth-ului,se numesc Rhinxyl si sunt ptr copii cu varsta intre 1-12 ani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Noi am folosit si a fost eficient de fiecare data! Cam de 6-7 ori pe zi in fiecare nara, alternativ cu ser fiziologic.

Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coryna spune:

Mai bine nu! Lasa nasucul sa isi revina singur, chiar daca dureaza un pic mai mult, organismul se reface singur dupa o simpla raceala doar de natura virala. Seara la baie mai baga-l "din greseala" cu nasucul in apa si pe urma scoate mucisorii cu pompita si atit. E suficient! In 2 saptamini n-o sa mai auzi nici un fornait.

Mergi la inceput