Bebelusi de iulie-august 2004 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
roxanaz spune:
Andries mama sanatate!!!! dar cum s-a intimplat, ai cazut? atit de rau? Doamne...ai grija de tine si insanatosire grabnica!
Andreea B eu nu folosesc branza decit din comert.
Ina...cafele la vena ca poate trece somnu'!
supa de rosii cu orez a avut mare succes, pitiku a mincat tot! asa ca v-o recomand cu caldura.
ma duc sa tocesc si eu un pic telecomanda cit doarme dumnealui!
pupici!
carmenp spune:
Ne luam de mina, asa suntem si noi si medicul a spus ca din cauza titei nu maninca cu biberonul, iar laptele nostru e cam apa de ploaie, ca de foame nu le mai tine. Mi-a si zis s-o intarc si multa lume mi-a zis ca dupa ce n-o sa mai pape tita, o sa manince mai bine si implicit va lua si-n greutate, dar uite ca eu ma incapatinez sa n-o intarc, ii dau noaptea tita si ca si voi, lapte cu sticla cam tras de par, nici nu are timp sa manince atitea feluri de mincare iar de gramaj nu mai vorbesc. Am incercat noaptea sa-i dau in loc de tita biberonul, dar a fost scandal mare si cum nu vroiam sa scoale tot blocu` am renuntat de urgenta. Si eu sunt ingrijorata, nici ceai nu prea vrea, iar sincer cu apa nu am incercat dar am s-o fac cit de curind. Pupici!
quote:
Originally posted by alexa22gandi81
Buna mamici!
Noi nu am mai scris de multisor,la noi momentan e stres.De o saptamana l-am intarcat pe Alex si sunt terminata deoarece se trezeste noaptea de 2-3 ori si fac km. pana iar adoarme;inca o problema el nu a vrut si acum nici atat sa bea lapte cu sticla si de mancat nu mai mananca,e foarte suparat desi el dormea doar la titi,ca nu mai aveam asa mult lapte.
Noutati nu avem prea multe doar ca avem acum si dintisorii de sus si au cam facut probleme probabil de asta nici nu are pofta de mancare.Sunt suparata ca nu stiu ce sa mai fac,inafara de apanu bea altceva.
Poate ma puteti ajuta din experienta daca va gasiti in situatia mea.
Pupici si o zi frumoasa.
alexandra si bebe Alexander(06.07.2004)
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
carmenp spune:
Pen`ca suntem noi sleite si fara vlaga.
quote:
Originally posted by andreea_s
Si Matei e mai energic seara si nu imi explic de ce
Andreea si Matei zambaretzu'
http://community.webshots.com/user/andreea_ciontu
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43944
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
ina32 spune:
Andries-wow!! nu stiu cum te descurci?! Dar tu parca aveai o bona, nu?
Sanatate multa si sa te faci bine cat mai repede.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
pako spune:
Ina eu deocamdata ii dau de 2 ori pe saptamana cate o jumatate de galbenus la masa.Noi am inceput de 3 saptamani cu oul.
Andries ce curajoasa esti sa stai singurica in asemenea situatie.Nu stiu cum te poti descurca cu Victor dar eu in nici un caz nu as putea.Si e si perioada cand nu mai vrea sa stea in patut.Pupici de la noi.
Felicia si Andreea
carmenp spune:
Eu fac brinza din 1/2 litru lapte si ii dau doua zile din ea, iar din supa ii dau trei zile.
quote:
Originally posted by ANDREEABANICA
Neata!
Ce bine ca ati putut sa faceti program de masa piticilor,am incercat si eu dar nu mi-a iesit,daca nu o las sa i se faca foame bine nu-mi mananca decat 5-10 lingurite,asa ca prefer sa-i dau cand cere,dar sa manance mai bine.
Azi-noapte,a dormit bine,culcat la 22,trezit la 4-un pic de lapte si trezit final 8.Ce n-as da sa doarma asa in fiecare noapte.
Mie mi-au venit musafirii aceeia pe care ii asteptam de cand am nascut si ma intrebam cand o sa revina,iata ca au revenit dupa 7 luni si trei saptamani,ce ma bucura,e ca au venit linistiti,fara dureri de cap,de burta,fara stari ciudate.De acum incolo mare atentie,ca altfel se lasa cu bb,nu ca n-as mai vrea unu,da parca-i prea devreme.
Hai ca m-am pus pe scris romane,de mi-s odihnita.
A,vroiam sa va intreb:Cat pastrati branzica calcica la frigider?Binenteles daca o mai folositi.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
carmenp spune:
De trei ori pe saptamina, daca am noroc si nu face mofturi la mincare; carnita ii dau in fiecare zi iar ficatul cam la doua zile.
quote:
Originally posted by ina32
Mi-e un somn de imi vine sa dorm cu capul pe birou. Asta noapte n-am dormit prea bine si s-a trezit copilul la 6 si nu a mai adormit decat pe la 7 fara un sfert iar la 7 a trebuit sa ma trezesc eu sa plec la munca.
Am si eu o intrebare, desi stiu ca s-a mai discutat subiectul, dar nu am timp sa caut in urma. De cate ori pe saptamana dati ou copiilor?
Eu nu-l las deloc pe Raducu la tv, desi i-ar placea f mult.
Olivia-imi plac mult aparatorile de la patutul lui Lucas. Sunt asa vesele!!!
Cori-bafta la test!
Mai da ce copii sportivi aveti. Raducu e abia acum in faza de rasuciri pe toate partile in pat. De misunat prin casa nici vorba. E drept ca nici nu i-am luat premergator.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
ANDREEABANICA spune:
Fetele,mersic de raspunsuri,prompte ca de obicei si eu o tin tot doua zile,dar ma temeam sa nu fie prea mult.
Nicole,uf ce naspa,sa racesti cand e frumos afara,las'ca trece repede.multi de tot.
Andries,mama,da cum facusi de-l rupsesi asa de rau.Tare greu cred ca-ti este.pentru mama eroina,tre sa ne intalnim ca sa semnam pe ghips.
Si noi ne uitam la tv,dar numai la reclame si muzica.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
rain spune:
multumesc multumesc ...poate va aude raceala asta pacatoasa si dispare!
Felicia, ghiceste unde e moata acum ...tot la telefon, si exact asta face, apasa tot acelasi buton, ii place cum face el dar ii place ca se stinge si se aprinde led-ul ala ...e jucaria ei preferata, m-am uitat dupa telefoane de jucarie, dar sint sigura ca tot la asta va trage, pana acum a dat cu el de pamant de nu stiu cate ori, asa ca nu stiu cat mai rezista, poate vrea sa-l transformam in jucarie si nu stim noi!
Andreea, imi pare rau ca esti imobilizata din cauza ghipsului, dar ce ai patit, din cate imi dau eu seama e chiar o ruptura destul de urata!
sanatate multa si pupici din partea moatei, eu va pupacesc dupa ce imi trece!
Carmen si Alexandra, va tinem pumnii sa isi revina piticii, la varsta asta sint destul de mari sa faca diferenta intre san si biberon, normal ca e mai usor sa suga, dar poate intr-o saptamana, doua isi revin!
Cori, bafta la examen, cand veniti in vara cred ca nu va mai recunoastem, suedeze adevarate va faceti!
Irina, eu ii dau o zi pui, o zi peste, o zi ficat, o zi ou ...si tot asa!
Andreea, branza o poti tine 3 zile la frigider, o poti gusta si tu inainte sa-i dai si daca are gust ciudat nu-i mai dai!
astazi daca mi-a zis Roxi ca-i face la gras supa cu rosii, i-am pus si eu in supa ei de legume jumatate de rosie, inca e la fiert dar cred ca va avea gust bun, acrisor!
mami racita si ciufulita!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
carmenp spune:
Nicole si Andreea, sanatate multa!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei