Bebelusi de iulie-august 2004 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Monica, e ok, deci la 3 la Mac! abia astept ...
Simona a zis ca vine, am sunat-o si pe Adina dar nu era acasa, vorbesc si cu ea mai tarziu, si mai vine o prietena de-a mea cu un baietel mai mare (are 1 an si 2 luni)!

Felicia, e tare faza cu perdeaua , hai nu veniti si voi la intilnire ?

Mitzule, eu am zis ca-i cumpar ham pe la 10 luni, cand va merge ea tinuta de manuta, acum e cam devreme!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Hai ma Nicole,mai sa-mi dea lacrimile de dor....sigur la vara o sa ne vedem.

Ana drum bun sa aveti maine! ...si LA MULTI ANI! iti zic acum poate mai intri pe forum ca maine sunteti pe drum.Sanatate, iubire si sa ai parte numai de oameni buni in jurul tau!

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Ce misto de voi sa va intalniti in parc,as veni si eu ca e aproximativ aproape,dar din pacate de 2ani de cand mi-am luat carnetul am condus atunci la inceput de vreo 10ori si apoi l-am pus in rama.Uf,ce ma mai oftic.Poate pana la urma o sa-mi iau din nou inima in dinti,pana la urma va trebui.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Of, of si eu vreau sa ma intalnesc cu voi!!!!!!!!!!!!!!! Dar tocmai de la Iasi este cam greu.
IngerAlb, am vazut pozele, toti trei sunteti foarte frumosi, dar Angel este cel mai dulce dintre toti! Pupici!
Ana drum bun, sa ajungeti cu bine si pentru maine!
Vazand ce probleme au mamicile care inca alapteaza cu mancarea imi dau seama cit de norocoasa sunt! Stefi mananca foarte bine cu lingurita, isi bea ceaiul, sucul si supa din biberon si tzitzi dimineata, la pranz (de fapt cam la o ora dupa masa de legume), seara si noaptea! Cred ca de aceea are si sunculite asa frumoase . Mai rau cu somnul, dar mai bine cu mancarea.
Aseara ne-am jucat o gramada cu soseata ei. Si-a dat-o jos (de, nu suporta sosete) si o tot lua si apoi ii dadea drumul. Iar eu spuneam "jos". Se uita la mine si ridea, apoi iar o lua si ii dadea drumul. Iar spunea "jos", iar ridea. Era asa simpatica, imi vedea sa o mananc toata! Eu am foarte multe alunite, iar Stefi este fascinata de ele. Tot timpul vrea sa prinda cite una, apoi se uita mirata in manunta ca nu are nimic si iar incearca . Trebuie sa fiu atenta sa-i tai tot timpul unghiile, mi-e frica sa nu imi rupa vre-o una.
Plimbare placuta la toti bebelusi!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Inger Alb am vazut toate pozele....piticutul tau e tare dragalas.Imi place acolo unde sunteti toti trei si el parca ar intinde gatuletul sa iasa in poza cat mai mult.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele,
am nevoie de ajutorul vostru. Dupa ce ca`s disperata, ma simt vinovata ca am lasat-o pe Giulia cu bona si cred ca asta mica a racit. Cred, pentru ca avem amandoua muci. Iarasi. Nu a facut febra pentru ca nu era calda deloc, nu tuseste, doar muci. Pediatra revine doar manine in localitate. Si stau ca proasta si va scriu voua care sper sa ma ajutati. Ma incearca o remuscare ca a racit pentru ca am lasat-o cu bona, dar doctora ne-a zis ca avem iarasi noi doua rinita alergica dar prin telefon asa ca nu stiu ce sa zic. Imi vine sa-mi trag una.
Azi noapte s-a trezit urland ca i se infundase nasul, nu era calda si nu am mai zapacit-o cu termometrul, azi este super vesela, doar ca stranuta inca de la cat ser i-am pus in nasuc si macar asa ii ies mucii. Cand vede pompita deja urla. Am umplut camera de Wickwaporub :), cineva mi-a zis de KARVOL. Stiti ceva ??? Si-i dau de 3 x pe zi 2,5 ml Nurofen.

Ziceti-mi ce inseamna febra la copil mic rectal ca io nu mai stiu nimik ???

Sper ca nu va suparati pe mine, dar sunt intr-o stare de jale. Ea acuma e cu bona la plimbarici, a mancat foarte bine si fructele si laptele.

Oare e racita ? Ce naiba ma fac ? Sunt asa de tampita

Am uitat ca azi noapte de la atatia muci a si vomat, dar dup`aia a recuperat cu 300 ml lapte in 3 transe si a dormit multumita dupa ce am chinuit-o cu pompita sa poate respira.

Si sa nu uit Stefan David (Leeloo) si ANA !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46911" target="_blank">Bebelusi de iulie-august 2004 (58)

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Veterana sau neveterana am o hiba mare, aceea ca nu suport sa ma mulg, nu am facut-o niciodata, am incercat o singura data cu ionut, la inceput si halt de atunci. Dimineata si seara (pe care de obicei nu-l vrea si de cele mai multe ori merge in chiuveta) ii dau lapte praf cu cereale, in combinatie cu portocale (dubios, dar alta solutie nu am gasit ca s-o fac sa-l manince), portocalele cu tot cu pulpa date-n blender. na` ca nu mai stiu ce vroiam sa zic.... iar am o zi de aia nashpa... Poin, creeru` meu... dar azi si ieri, ptiu, ptiu, a mincat chiar bine, sa nu fie de deoki. Pupici!

quote:
Originally posted by Doamna Bibi

Carmen,ma mai gandeam la o soluite (daca tu mai ai lapte e pacat sa o intarci),de ce nu o pacalesti cumva,combini laptele tau cu formula si ii dai cu bibe,apoi diminuezi din ce in ce laptele tau din combinatie,vezi ce iese.Iar in mancare (piure,fructe etc) pune laptic de-al tau si vezi daca primeste asa. Sau poate ai incercat toate variantele...zic si eu ca eu asa am facut.Tu nu ii dai deloc formula?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput