Miresele anului 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Aseara am fost la socrii...mare greseala.Au spus ca sunt frumoase verighetele, apoi au inceput vesnica discutie:,,ati dat prea multi bani pe ele si nici nu o sa le purtati pt ca sunt grele si bla bla bla".Apoi au inceput cu invitatii...ca sa vedem noi cati nu o sa vina si sa nu invit pe cei care nu au bani si alte balarii...Ma apucase durerea de cap cd a venit punctul culminant: ma intreaba socrela de rochie(ea e mai disperata decat mine ca inca nu mi-am luat rochia, dar eu vreau sa am rochia pe la sfarsitul lui august pt ca as sta toata ziua sa-mi admir rochia si as proba-o de 100 de ori pana la nunta si s-ar murdari dc as lua-o acum) si ii spun ca vreau sa ma duc sapt viitoare la Monica Darie. Si ea imi spune: CAND SAPTAMANA VIITOARE CA EU NU SUNT LIBERA DECAT DIMINEATA.. Deja ma gandesc ca o sa faca infarct cd o sa vada preturile pt ca ei i se par scumpe rochile de 10 mil.Si uite asa o sa am alta discutie cu ei despre cat de cheltuitori suntem, desi sunt banii nostri.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna dimineata miresici!

I`m happy today

Am fost la restaurant (club Polo/Nasty/Floreasca - ca am capiat cu numele pe care le-a avut) de dimineata si am vorbit de conditii, etc....se pare ca m-am panicat degeaba...treaba ramine ca la inceput, meniul care l-am vazut anul trecut, bauturile, fructele, tortul si alunele le aducem noi....pretul la ce luam de la ei ar fi 31-32 de euro, fata de 28 cit era anul trecut. Am revenit la discutia cu cantitatile la bautura si tot putin mi se pare ce zic ei sa aduc.
A mai zis sa mergem cu o saptamina inainte sa mai vorbim si cu o zi inainte sa-i dam numarul de invitati

Va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estera spune:

Bravo pentru ioana_pisi si Felicitari!
Tic tac, tic tac... pentru RAMONELLA, poti sa dormi? daca da, ce visezi?
BraveGirl... misto soacra.. nu te mai consuma si tu atata si ..vezi si tu cum programezi vizita la Monica Darie, stii doar ca poate merge doar dimineata..

http://photos.yahoo.com/narcesteh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Ce fac cele mai harnicutze miresici?
Iar e vremea asta deprimanta... mi-ar prinde bine un somnic acum...

Ioana pisi doar un an?!? Multi inainte si s-auzim numai de bine!!!

BraveGirl pai voi tre sa le spuneti socrilor CHIAR TOT?!? Noi nu le-am spus parintilor nici cat am dat pe verighete...nici cat vom da cameramanului...fotografului...DJ-ului...etc. Si asta nu neaparat pt ca ne vor sari in cap...pt ca nu sunt genul...dar imi dau seama ca pt ei sunt niste sume prea mari si am vrut sa-i scutim de o suparare...

Roxygeo era normal sa se rezolve... Dar bineinteles...nu se poate sa mearga toate struna de la un capat la altul......tre sa ne mai bage cineva si bete-n roate......dar pana la urma tot iesim victoriosi... si atunci satisfactia e si mai mare

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

http://community.webshots.com/user/ioana07

Mergi la inceput

Ioana07-eu ii tot spun lui iubi meu sa nu le mai spuna dar el nu ma asculta. Iar costurile cu nunta le stie pt ca a fost cu noi la agentie si el a semnat.Nu ma intreba de ce.E genul de om care trebuie sa stie tot. Sa controleze tot. Ma dispera....Ca sa nu mai spun cum a fost cd am semnat contractul. Imi doream sa intru in pamant de rusine. Au trebuit sa redacteze un contract special pt noi.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

M-ai facut si pe mine fericita! Chiar...parca ne-am facut prea multe probleme pe tema asta. Dar era normal. Si totusi pretul este mai mult, dar asta e....

quote:
Originally posted by roxygeo

Buna dimineata miresici!

I`m happy today

Am fost la restaurant (club Polo/Nasty/Floreasca - ca am capiat cu numele pe care le-a avut) de dimineata si am vorbit de conditii, etc....se pare ca m-am panicat degeaba...treaba ramine ca la inceput, meniul care l-am vazut anul trecut, bauturile, fructele, tortul si alunele le aducem noi....pretul la ce luam de la ei ar fi 31-32 de euro, fata de 28 cit era anul trecut. Am revenit la discutia cu cantitatile la bautura si tot putin mi se pare ce zic ei sa aduc.
A mai zis sa mergem cu o saptamina inainte sa mai vorbim si cu o zi inainte sa-i dam numarul de invitati

Va pupicesc

http://community.webshots.com/user/roxygeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

BraveGirl de ce sa iti fie rusine ca a vrut sa faca modificari la contract? trebuie sa fie toata lumea multita de contract si daca cei de la agentie au fost de acord, pe tine de ce te supara asta?
si noi am vrut al contact, din motive practice, si agentia a fost de acord si au fost foarte draguti.

pe iubi al tau poate reusesti sa-l convingi intr-un fel ca nu e f. sanatos sa le spuna parintilor tot din casa, ca ei nu inteleg care e dimensiunei unei nunti acum!
noi am renuntat sa ii mai informam pe parintii nostri dupa ce am avut certuri cu ei in repetate randuri din cuaza cheltuielilor, acum ca nu mai stiu nimic ne inteleg f bine!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Buna tuturor miresicilor!
N-am mai scris de foaaaarte multa vreme! De ce? Ba am fost in concediu, ba in delegatie, ba am avut mult de lucru.
De cand n-am mai scris m-am casatorit civil, mi-am cumparat rochie de mireasa, am dat avans la formatie si dau comanda de invitatii.
Acum...intrebare: ce ziceai vmariejeanne? Ca ti-au marit pretul meniului la restaurant?
Ooops, ar trebui sa ma interesez si eu sa vad daca nu cumva s-o fi schimbat ceva.
Felicitari celor care ati avansat asa mult cu organizarea!

miez

Mergi la inceput

Flafi- nu de modificarile din contract mi-a fost mie rusine..ci de cum punea el problema si de cum comenta de preturi..de am ajuns sa renunt la aranjamente florale, baloane si alte chesti. Eu vroiam sa se ocupe ei si de biserica si starea civila ca sa fiu sigura ca o sa fie la ora la care vreau eu. Dar a spus ca nu dam noi atatia bani doar pt atata lucru.. Si multe alte chestii...Care trebuiau discutate acasa nu acolo.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Si eu voi fi o mireasa in anul 2005. Noi vom spune DA pe 22 oct 2005, iar taina Sfintei cununii o vom primi pe 23 oct.2005. Dupa, vom sarbatori evenimentul la Casa Universitarilor.Astept de la voi sfaturi si idei.
Claudia ....si Alex

Mergi la inceput