Miresele anului 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Azi imi comand verighetele!!! Ura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Fetelor, dati-mi si mie o parere. Cum vi se par rochiile de la CREAL DESIGN - casa de moda din Magazinul Victoria? Astept o parere sincera de la voi.
Si in al doilea rand... cele care va faceti marturiile acasa, din ce material le faceti? Aveti vreun model sau pur si simplu lasati pe seama inspiratiei?
Merci si va pup pe toate!

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!

dilaural - marturiile nu le-am ales dupa un tipar anume, vezi ca am atasat niste poze in linkul cu semnatura, si am cumparat 8 metri de tull + 25 de panglica subtire. Mama s-a gindit sa decupeze materialul in patrate sau rotunde cu marginea de 20 cm care vor fi legate cu 30 cm de panglica...mai exista si varianta sa punem si un carton pe fundul asa zisului saculet, dar sa vedem...sper ca am fost cit de cit explicita...

Pupici

Mergi la inceput

Roxygeo merci frumos pentru sfaturile in privinta marturiilor. Cred ca mama o sa se descurce minunat mai ales ca e foarte talentata la asa ceva, pana mai acum cativa ani facea tablouri din fel de fel de materiale, felicitari, martisoare... asa ca o sa iasa ceva!!!
Cam la asta ne gandeam si noi. Acum sa vedem ce bombonele punem inauntru.
Crezi ca e o idee deplasata sa agatam de fundita o mica carte de vizita - asa cam cat un timbru sau un pic mai mare - pe care sa scrie frumos... eventual cu auriu sau vedem noi cum numele noastre si data???
Pupici si multumesc.

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

dilaural - mi se pare foarte buna ideea cu cartea de vizita, tocmai despre asta era vorba cu cartonul pus pe fundul saculetului...da` spune-mi cum rezolvi cu scrisul pe cartonul respectiv...ca eu sunt intr-o mare dilema

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonam_78 spune:

Dilaural- rochitele de la Creal au fost preferatele mele la targ. Vineri ma duc si imi comand rochia la ei. Probasem una crem dar mama a insistat sa o am alba ca sa am si voal alb...
mi-au mai placut si cele de la Adeline si Cristian Philippe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxygeo

dilaural - mi se pare foarte buna ideea cu cartea de vizita, tocmai despre asta era vorba cu cartonul pus pe fundul saculetului...da` spune-mi cum rezolvi cu scrisul pe cartonul respectiv...ca eu sunt intr-o mare dilema

pupici

http://community.webshots.com/user/roxygeo

pai important este sa se vada "cartea de vizita" asa ca o vom lega de fundita... il poti face in Word cu "mail merge" Hai ca-ti trimit eu un model pe email, ok? Si pe urma il printezi pe un carton nu prea gros si il tai pe format...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

quote:
Originally posted by dilaural
Si in al doilea rand... cele care va faceti marturiile acasa, din ce material le faceti? Aveti vreun model sau pur si simplu lasati pe seama inspiratiei?
Merci si va pup pe toate!

Dilaural

eu le fac din tull alb decupat rotund si prinse cu fundite, mai ramane sa hotarasc culoarea funditei, am de ales roz, portocaliu sau auriu
si tocmai am gustat sambata smochine glazurate ar fi o alternativa caci sunt asa e bune...

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Buna fetele

Vad ca discutati despre marturii... eu mi le-am comandat deja... de fapt mi le aduce finutza mea din Italia. Problema mea este urmatoarea: sa cumpar bomboanele de acolo sau de aici? Exista asa ceva aici? Ma refer la bomboanele acelea albe mai lunguiete putin... (de fapt eu le vreau roz). Mi se par cam scumpe acolo (~400.000 lei kg) si nu stiu ce sa fac ca mi-ar trebui 2 kg. Voi ati gasit ceva pe-aici??

Pupici

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Eu am cumparat bombonelele albe si lunguiete, cele clasice din supermarketul Gima - este un colt cu dulciuri - cu 361.000/kg.

Mergi la inceput