Miresele anului 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumi spune:

Raspunsul este nu. Mirele pleaca intr-o masina cu nasa, Iar mireasa in alta masina cu nasul. Abia dupa ce pleaca de la biserica merg in aceeasi masina.
Acum esti multumita?
Te pupic!
Pumi

Mergi la inceput

Multi ani inainte Ramonella! Si in toti acesti ani sa va iubiti la fel de mult ca la inceput. Iti transmite o veterana care s-a cunoscut cu viitorul sot in 3 februarie 1996, asa ca... calculeaza si tu de cati ani suntem impreuna. Ar trebui ca la cununia civila sa fie trecuti si "anii de proba".La fiecare an aniversat impreuna iubirea mea imi spune ca am mai castigat un mandat.
Asa ca iti doresc sa ma ajungi din urma, si sa ajungi sa-i dai seama ca odata cu trecerea anilor va iubiti din ce in ce mai mult si nu poti concepe viata fara el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!

Ma bucur foarte tare cind vad ca grupul nostru se mareste pe zi ce trece va pupicesc pe toate si le urez numai bine celor noi

Apropo de parinti si socrii, am fost aseara la maica mea care de abia a sosit din provincie (unde isi tot aranjeaza o gradina, unde isi vor construi o casa, ai mei fiind din Bucuresti de altfel)
si am mers la citeva cofetarii - de unde nu am inteles mai nimic una dintre ele este Tosca de la Mihai Bravu - ca fac tortul din ce vrei tu, dar de fapt din citeva tipuri, transportul vreo 500.000, garantie la suport 2.000.000., etc...am cumparat prajituri -model tort si nu mi-au placut...
iar mama mea a reusit sa ma umple de nervi, parca nici nu o intereseaza nunta....in schimb soacra mea e mai emotionata si este mult mai aproape de mine...imi venea sa pling aseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estera spune:

Hai mai roxygeo, nu mai fi , capul sus! E neplacut, dar trebuie sa mergem inainte. Ce sa facem? Asta e! Tu stii ca rochita mea e la fel cu cele doua din pozele tale?

http://photos.yahoo.com/narcesteh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Io-s tare fericita azi!!! Tocmai ce-am fost sunata de la casa de moda ca maine sa ma duc la prima proba (sper sa fie si ultima ) si sa-mi iau rochitza acasa cat mai repede!!!
Aim hepi tudei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estera spune:

quote:
Originally posted by olguttza

Io-s tare fericita azi!!! Tocmai ce-am fost sunata de la casa de moda ca maine sa ma duc la prima proba (sper sa fie si ultima ) si sa-mi iau rochitza acasa cat mai repede!!!
Aim hepi tudei

Bravo! Eu mai am de asteptat o luna pana ma duc la proba..Abia astept sa-mi vad rochita! Mi-e asa dor de ea!

http://photos.yahoo.com/narcesteh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chrislove spune:

Buna! Uite niste poze cu ce achizitii am mai facut noi. Sunt super fericita ca am primit zilele astea inel de logodna, cu toate ca nu ma asteptatm de la al meu sa se gandeasca la asa ceva. Si la verigheta ma uit ...cu parere de rau ca nu pot sa o port. Mai am de asteptat ceva luni (pana in septambrie).Sunt curioasa sa vad ce vor zice ai mei cand le vor vedea (noi locuim in Bucuresti, si parintii nostri in Mangalia). De fapt noi suntem incantati de ele, si asta conteaza.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris_love_79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

nu se poate...
chrislove - rochita ta de mireasa e la fel ca a mea !!!!

a ta e alba sau crem ?

toma_lly

Mergi la inceput

Felicitari este foarte frumoasa rochita! Cat ai dat pe ea si unde ai gasit-o? Cat priveste timpul o sa vezi ca o sa treaca foarte repede si o sa poti purta verigheta asa cum iti doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chrislove spune:

SUPERRR! stai linistita ca eu am nunta in Mangalia.
Rochita am gasit-o la Expomariage, acolo am probat pe crem si m-am indragostit pe loc de ea, dar m-am mai gandit si o sa o cumpar alba. De abia astept sa ma duc acasa de Paste sa o cumpar (o iau din Constanta, ca din Bucuresti nu am de unde). Ce sa zic, avem gusturi comune .

Mergi la inceput