Nunta in Constanta(2)
Raspunsuri - Pagina 3
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by leyla
Mie mi-a facut doamna de unde mi-am luat rochitica si un saculet care sa mearga cu aceasta (in nuanta si accesoriile rochiei). Daca va fi util bine, daca nu ... iarasi bine.
spune-ne si noua,te rugam unde ti-ai facut rochita, cum e, ce accesorii ai la ea, cat te-a costat???
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
ancamaria1979 spune:
quote:
Mie mi-a facut doamna de unde mi-am luat rochitica si un saculet care sa mearga cu aceasta (in nuanta si accesoriile rochiei). Daca va fi util bine, daca nu ... iarasi bine.
Deci tu ai experienta, sa vezi ce te bombardam acum cu intrebari! Sper sa nu te deranjeze....
Esti constanteanca? Daca da unde ti-ai facut tortul?
leyla spune:
Nu, nu sunt din Constanta sunt din Bucuresti dar am vazut topicul cu saculetul si m-am bagat si eu:) Eu vazusem modelul de mult in reviste din afara insa sincer nu i-am dat foarte mare atentie ca nu cautam inversunat. De sarbatori am fost in Turcia si acolo colindand prin mai multe magazine (enorm de multe) si saloane pentru mirese, am vazut-o imi veneea perfect si mi-am adus aminte modelul din revista ca dupa aceea doamna de la salon sa-mi scoata si ea revista si tiparul facut de ea. Este un model de la Pronovias si este exact ca in revista. Are si o mica trena. La un moment dat am pus si un link pe undeva pe forum, daca-l mai gasesc il mai postez odata. Apoi doamna mi-a facut si voalul si saculetul in concordanta cu rochia si mi le-a oferit "la pachet" cu rochia. Cost 600 EURO.
roxy79ro spune:
quote:
Nu, nu sunt din Constanta sunt din Bucuresti dar am vazut topicul cu saculetul si m-am bagat si eu:) Eu vazusem modelul de mult in reviste din afara insa sincer nu i-am dat foarte mare atentie ca nu cautam inversunat. De sarbatori am fost in Turcia si acolo colindand prin mai multe magazine (enorm de multe) si saloane pentru mirese, am vazut-o imi veneea perfect si mi-am adus aminte modelul din revista ca dupa aceea doamna de la salon sa-mi scoata si ea revista si tiparul facut de ea. Este un model de la Pronovias si este exact ca in revista. Are si o mica trena. La un moment dat am pus si un link pe undeva pe forum, daca-l mai gasesc il mai postez odata. Apoi doamna mi-a facut si voalul si saculetul in concordanta cu rochia si mi le-a oferit "la pachet" cu rochia. Cost 600 EURO.
Of mey Leyla, ne-ai dezumflat de tot.Ar trebui sa facem o plimbarica pana in Turcia ca sa ne facem shi noi rochitza.
Lasa Cornelia ca o sa ne gasim shi noi rochitza mult visata ...... sau cel putzin asha sper
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
cornelianeli spune:
quote:
din pronovias????? sunt dupa cateva rochite de la ei!!!!!
iar pretul e foarte bun
ce bine ar fi sa gesesti link-ul.....
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
roxy79ro spune:
Pai mai Magdala eu nu am luat pana acum decat wiskey,campari si martini si m-au costat 300 $ (20 de sticle de litru).Dar probabil cu tot ce mai am de luat,adica vin,shampanie, votca, gin, apa minerala shi racoritoare o sa mai cheltuiesc vreo 600-700 $.Deci bautura va costa in jurul a 1000 $.Tortul shi prajiturile nu sunt chiar asha de scumpe.Probabil ca vor ajunge la vreo 200 $.
Angelique revenim la problema shefiei?Ai vazut ce a propus Magdala?Ce parere ai?
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
magdala spune:
Fetelor, va multumesc foarte mult pentru aceasta onoare de a fi "miresica sefa".
Dar nu stiu daca ma voi putea ridica la inaltimea asteptarilor voastre.
Nu stiu daca ati observat, dar cateodata nu am timp efectiv sa intru pe DC din cauza muncii.
Si eu cred ca AngeliquedeS ar trebui, daca vrea bineinteles, sa aibe aceasta onoare.
Si spuneti-mi si mie, cam cat v-a ajuns bautura si tortul separat, cumparate de voi?Ca eu am facut aseara o socoteala si m-am cam ingrozit.
Acum trebuie sa ma intorc la munca caci am o groaza de treaba.
Va pe toate.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
ancamaria1979 spune:
quote:
Originally posted by magdala
Fetelor, va multumesc foarte mult pentru aceasta onoare de a fi "miresica sefa".
Dar nu stiu daca ma voi putea ridica la inaltimea asteptarilor voastre.
Nu stiu daca ati observat, dar cateodata nu am timp efectiv sa intru pe DC din cauza muncii.
Si eu cred ca AngeliquedeS ar trebui, daca vrea bineinteles, sa aibe aceasta onoare.
Si spuneti-mi si mie, cam cat v-a ajuns bautura si tortul separat, cumparate de voi?Ca eu am facut aseara o socoteala si m-am cam ingrozit.
Acum trebuie sa ma intorc la munca caci am o groaza de treaba.
Va pe toate.
noi
Bautura te va usca, cu tortul o mai scoti cat de cat la capat.
Eu am calculat numai pt alcool tare whisky, votca 200 eur si le iua prin super interventii din zona libera
AngeliquedeS spune:
Leyla, vrem si noi link-ul cu rochita...
MAgdala, nu ai ce face, nu se pune problema ca accepti sau nu, deja ai fost unsa miresica sefa de Constanta asa ca asta esti. Asa ca vei incepe colaborarea cu Catalin.
Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
magdala spune:
Am inteles, sa traiti!
all.
noi