cartierul militari...... unitiva
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
ralualexandrei spune:
Fetelor mii de scuze pt absentza insa am inceput curatenia de Paste si trebuie sa ma grabesc cu ea pt ca am de invatat si pt un examen la matematica pe care il voi da in Saptamana Patimilor.Ieri am facut partea cea mai grea adica bucataria pe care am terminat-o azi noapte pe la 1.30 dar sunt tare mandra de mine.Duminica am fost cu piticii la padure asa ca am lipsit aproape toata ziua de acasa,dar a fost tare frumos.
Danielaaa sa stii ca eu am parul foarte lung si in perioade de stres imi cade cam mult asa ca am apelat si eu la mastile de la L'Oreal si am fost multzumita.Elly sanatate multa!Martta,Robert a primit-o extraordinar de bine pe Maria.A fost peste asteptarile mele felul in care se comporta cu ea.Este adevarat ca 9 luni i-am tot explicat si am incercat sa-l pregatim pt venirea ei insa nu ma asteptam sa priceapa atat de bine despre ce e vorba.El este foarte protector cu ea si ca exemplu asta vara cand am fost in concediu am stat 10 zile la mare,Robert e in culmea fericirii cand e la mare,insa anul asta nu a mai vrut sa stea spunanad ca indiferent ce facem noi el vrea acasa la sor-sa ca nu mai poate de dorul ei.Cadina casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun!Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cadina spune:
Multumesc din suflet pt urari. Nunta o avem pe 11 iunie (nu mai e mult) si deja am emotii. Martta, verisoara mea inca nu are un copil, dar eu cred ca sansele sunt 50% sa mai aibe. Asta pt ca este o fire luptatoare si are credinta in D-zeu. Cred ca si autosugestia este foarte importanta in aproape orice boala. Asa ca spune-ti in fiecare zi ca te simti din ce in ce mai bine si ca iti este din ce in ce mai usor sa treci peste pb de sanatate (cu bebe). Si... cine stie? Poate va fi bine. Indiferent de situaitie vei avea un moral de invidiat (incerc sa te incurajez).
martta spune:
Cadina: merci de incurajari!
Sa fie intr-un ceas bun si sa va iubiti si de-acum incolo cel putin asa cum va iubiti acum!
Am reusit sa cu Elly!
Si cand spun ca am reusit...ma refer, in primul rand la faptul ca Vladut a avut grija sa intrerupa convorbirea de 2 ori!
De-abia astept sa se-ncalzeasca vremea si sa reusim sa ne intalnim, cat mai multe, la o plimbarica prin cartier!
Ralualexandrei: tocmai m-am uitat la pozele din Herastrau.
Sunteti asa de frumosi, incat pot spune ca sunteti o familie "top model"!
Bafta la examen!
Maruta, Danielaaaa: va tin pumnii pt bb!
Pupici voinici!
Marta&Vladutz(13.06.03)
cadina spune:
Elly, am promis ca te sun, dar abia acum o jumatate de ora am venit de la cumparaturi (am cumparat sucurile pt nunta) si este prea tarziu sa-ti dau un telefon. Oriucm, abia astept sa vorbim.
ralualexandrei spune:
Multumesc Martta pt compliment,esti o dragutza.Sunt rupta de oboseala astazi insa nu m-am lasat pana n-am mai intrat un pic pe DC.Perioada asta de dinainte de sarbatori e cea mai stresanta,pe langa toate cele ,mai primesc si o gramada de cereri pt cozonaci asa ca in loc de magazin de instalatzii mai bine as deschide o brutarie sau cofetarie ca de Craciun am facut 16 si de Paste fac doar 14.Ce sa fac daca nu stiu sa spun NU, merit ce mi se intampla.Cam atat de la mine,va pup si va spun noapte buna!
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
Elly1977 spune:
ralualexandrei, nu-i rea ideea. Poate ne asociem . Si eu de sarbatori fac cate 15-20 de cozonaci plus 5-6 pascute de Pasti. Pentru socri, pentru prieteni... E singurul lucru cu care ma laud. Fac niste cozonaci super. Traiasca mama ca m-a invatat!
Martta, sper sa ne vedem in we daca e cald si frumos!
Cadina, poti sa suni cat de tarziu. Pe cea mica o culc pe la 9:30 si apoi stau si eu linistita...pe DC of course.
danielaaaaa spune:
Fetelor ma bucur pt voi ca santeti bine ,,si mai ales ca faceti atatea cozonaci ;ce misto ---eu nu stiu sa fac asa ceva ,mama mea mai facea inainte dar cu ajutorul unei prietene ca si ia este tufa la subiectul cozonaci,,noroc ca nui plac lui tata dulciurile ca altfel nu stiu ce se face.
Eu nu sant prea bine am probleme ,nu pot dormi noaptea ma sufoc am inceput sa dorm doar cate 3 ore pe noapte,,,,am fost la doctor in rom si mi s-a spus ca am glanda la gat si am facut eco si mi s-a vazut o galma intre gat si cap ce vad eu pe eco---nu stiu ca nu ma pricep deloc ca sa explic.
Maine la ora 8 dimineata trebuie sa ma prezint la spital aici in jap sa vedem poate imi da pana la urma si mie un doctor de cap.
Tot ce stiu ca de la stres ,intradevar sant o persoana care ma ajit mereu imi fac griji pt orice(nu stiu cu cine oi semana)
Si ma inteapa si inima cand am acele crize de respiratie ce sa mai am destule .
Am sa va scriu maine sa va zic ce mi-a zis doctorul.
Voi daca stiti ceva sau ati mai auzit asa cazuri sa imi spuneti ca sa stiu si eu ce sa fac macar sa pot dormi noaptea.
Deaceea nici nu am mai fost activa pe fourm ca noaptea nu dorm si dorm ziua .
Dar maine imi fac curaj si ma duc la doctor ,ca mi-a facut si sotul programare.
Hai ca va zapacesc cu problemele mele.
CADINA------casa de piatra si tot ce iti doresti tu....
Fetelor spor la cozonaci poate va uniti si faceti mai multi cozonaci----ce mistoooooooooo.
Mai revin pana diseara cu mj.
Va pup pe toate
Cary spune:
Va pupacesc tare,dragi vecine de cartier.
Eu nu prea am timp de acest subiect(rusine sa-mi fie)caci ma duc la servici,in drum o duc pe Rebecca la gradinita,cand ma intorc o iau apoi merg acasa fuguta ca sa ma apuc de marea curatenie de Paste,pe la 19.30 vine bunicul cu Axel si preiau comanda la 2 copii.
Tati il duce pe Axel dimineata la bunicul,deci sunt intr-o mare agitatie,dar macar apuc sa va citesc,de aceea am vazut ca mi s-a semnalat disparitia.
danielaaaaa spune:
ELLY1977---------am vazut ca ai postat un subiect--pt inchirierea unui apartament sa chiar si camera.
Nu imi vine sa cred ca exista astfel de oameni sau mai bine zis copii; cum este posibil asa ceva ca propiul copil sa dea afara din casa pe mama lui care la crescut.
Am vazut ca tu vrei sa o ajuti pe aceea mama si deaceea am indraznit sa te intreb ,sper sa nu te superi;dar as vrea sa stiu daca a gasit unde sa locuiasca.
Elly1977 spune:
Dani, du-te urgent la doctor. E vorba de o afectiune a glandei tiroide. Si nu trebuie amanata. Mama a suferit toata viata din cauza ei, avea aceleasi simptome ca si tine. Daca nu e tratata la timp se poate ajunge la operatie si nu e recomandat. Sanatate multa si ai mare grija de tine.
Doamna Maria nu si-a gasit inca unde sa stea. E inainte de Pasti ... Eu i-am propus sa vina la mine 1 saptamana pana gaseste ceva dar ii este rusine si nu vrea. Vrea doar o camera cu chirie undeva.
E scandalos ce se intampla. Biata femeie si-a vandut casa ei acum cativa ani pentru a salva viata baiatului si acum este data afara de nora si chiar de cel care ii este dator cu viata. S-a intors lumea cu fundu'n sus!