cartierul militari...... unitiva
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Elly1977 spune:
Martta, multa sanatate si nu dispera! Minuni se intampla in fiecare zi!
Poate ne vedem in we! Noi suntem tare racite, cea mica are si o cojunctivita purulenta tare urata, dar sper ca pana sambata sa-i treaca si sa se potoleasca si vantul. Mi-am luat si cateva zile de medical asa ca ma rasfat un pic.
Fetelor, care aveti RDS? Am 500 de min pe luna in retea si nu vorbesc cu nimeni! Chiar mi-e ciuda!
Dani te asteptam acasa! Punem de-o beuta la Cocosul Rosu...de-o sa ne invidieze tot forumul.
Pupici,
Elly
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danielaaaaa spune:
Buna ziua militari.
MARTTA imi pare rau pt ca ai atatea probleme dar asa este cum zic si fetele nu trebuie sa iti faci grizi pt ca totul se rezolva in timp...nu mai sta in stres ca cu cat te gandesti la rau cu atat iti va fi mai rau.
Am avut si eu o pierdere de sarcina acum 3 luni si m-am simtit inutila defat si acum ma mai simt asa pt ca doctorul meu de aici sa apucat sa le spuna la socri ca vezi doamne am prea multi hormoni si deaceea nu se leaga copil acum...defiecare data cand ma duc ma apuca si rasul cand il vad ca da din umeri si nu stie de ce am atatea probleme,imi face programare din 3 in 3 luni si imi da un catalog ca sa imi iau temperatura in fiecare dimineata in rest nu face nimic ,e dus cu pluta rau.
Cand am fost anul trecut in tara ma durea asa de tare jos de parca aveam intepaturi in fund si m-am dus la doctor si mi-am facut papa nicolaus si mi-a iesit gradul 3 ,am facut repede ceea ce trebuia ca mi sa spus ca am o rana pe col si ar trebui sa cicatrizeze cam asa ceva si mai mi-au gasit si un chist ,,ce sa mai o gramada de provleme ca a trebuit sa imi aman si plecare pt a rezolva toate astea..iar acum 1 luna au inceput iar intepaturi in burata si m-am dus la doctorul tembel de aici si iam cerut sa imi faca iar un papa si am asteptam 25 de zile fetelor rezultatul ,,insfarsit a venit rezultatul chiar ieri si am aflat ca am gradul 2 acum,si inainte acum 3 luni aveam gradul 1 ,sper sa nu fie nici o problema.
Hai ca vam zapacit si eu cu problemele mele.
Dar vreau sa ii spun lui MARTTA ca trebuie sa se relacseze si sa se gandeasca ca totul va fi bine.
BEBEE nui nici o problema ca ai soacra la ARMATA POPORULUI sau pe langa esti bine venita in grupul nostru.
Chiar daca sotul este din militari inseamna ca si tu ai o particica din acest cartier odata ce ai ales pe cineva din aceasta zona
Asa ca te mai asteptam
Va pup pe toate
danielaaaaa spune:
ELLY----Cum sa nu eu voi fi prezenta si vreau ca toate sa ne facem timp ca sa ne intalnim la COCOSUL ROSUl sau la CASA Roz ,dar find vara ai dreptate la cocosul..buna idee.
Fetelor sa va faceti timp pt a ne intalni.
RALUALEXANDREI---mersi pt adresa dar sa sti ca am intrat dar scrie numai in engleza si nu stiu unde sa ma duc acum..hai ca sant prostutaaaaaaaa rauuuuuu(mai ma si alint)
Dar ce o fi cu fetele astea ca nu au mai venit pe aici pe la noi de cateva zile CADINA---- LYWH----CARY.
Haideti fetelor nu lasati singuraaaaaaaa
ELLY eu nu stiu de bonusul asta ,mama mea are cam 200 de minute gratuite la dialog si a fost pusa sa isi aleaga ia 3 numere favorite....
Fetelor va pup si mai revin mai tarziu,ma duc sa ma plimb cu
Elly1977 spune:
Dani, e vorba de reteaua de net RDS care-ti ofera si o linie telefonica pe acelasi cablu (sunt tufa la chestii tehnice). Avem 500 min in reteaua RDS si 50 min cu Romtelecom.
Pupici,
Elly
danielaaaaa spune:
Fetelor ce mai faceti ?
Cea ati mai facut voi azi?
Eu nu am facut nimic nici macar pana la cotl sa imi iau tigari nu am fost ,am stat numai in casa.
Presupun ca unele dintre voi ati fost la munca sau ati stat acasa cu bebei.
ELLY1977 am intrebat si eu o persoana despre RDs si mi-a zis ca este buna reteaua,pacat ca tu nu ai cu cine sa vorbesti ca sa te bucuri de facilitatile ei.
MARUTA ai gasit cainele?
Fetelor voi ce vopsele mai folositi ca eu nu mai stiu ce sa mai cumpar ca nu imi sta prea mult culoarea se sterge repede la 3 spalari e varza parul meu...eu sant blonda si ma decolorez dar imi aplic si a 2 a zi o vopsea.
Va pupic si mai revin
danielaaaaa spune:
Fetelor ce se intampla nu ati mai dat nici un semn de viata.
M-ati lasat singurica
Elly1977 spune:
Nu esti singura dragutza!
Nu stiu ce faceti voi, dar eu simt ca mor. Am facut o ciuperca in gat de la laptele de tara si doare de-mi sar ochii.
A si plouat toata ziua si nu am iesit cu cea mica pe afara si suntem amandoua nervoase. Sper ca maine sa nu mai ploua.
In rest nu sunt in stare de nimic. As dormii....
Voi ce-ati mai facut azi?
MARUTA ai gasit catelusa?
Pup la voi,
Elly
martta spune:
Buna, fetelor!
Merci de incurajari!
Elly, eu am RDS. Acum mi-ai dat tema de acasatrebuie sa aflu si ce nr. am, caci nu m-am chinuit sa-l dau nimanui pana acum, caci nici eu nu stiu pe nimeni in retea.
Cum va mai simtiti?
Multa sanatate si refacere rapida!
Danielaaa, sunt curioasa ce-ti vor raspunde fetele cu vopseaua.
Eu am avut curajul sa trec, dupa o lunga perioada de blond, la culoarea naturala...in ideea ca eram obsedata ca se cam degradase parul si doream sa renunt la vopsit, iar acum am constatat ca am deja ceva fire albe...asa ca trebuie musai sa ma intorc la vopsea!
Babee: esti binevenita printre noi!
Ralualexandrei cum se inteleg Robert si Maria, fiind 8 ani diferenta? De fapt, ar trebui sa reformulez: cum a primit-o Robert pe surioara?
Pupici voinici!
Marta
Elly1977 spune:
Buna dimineata!
Ce faceti fetelor? Inca mai dormiti sau sunteti satule de treaba ca mine?
Martta, am gasit nr. de la RDS. Ti-l trimit pe PM.
Noi iesim putin la plimbare, aici prin jurul blocului.
Ne auzim pe la pranz.
Pup la voi,
Elly
danielaaaaa spune:
BUna ziua militari
Ce mai faceti pe unde umblati carm rar mai treceti pe la militari.
V-am pus si cateva intrebari nu am primit nici un raspuns ,dar eu mai sper poate imi dati si mie cateva raspunsuri.
Eu ma tot uit pe la discuti generale ca sa vada ce metode au fetele ca sa nu ne mai cada parul.
Eu una sant terminata imi cade foarte rau parul chiar mi se si rupe si deaceea am notat cateva metode si vreau sa le pun in practica incepand din seara aceasta
Acum va las ca ma duc la film..abia astept sa ajung ca sa mananc pop corn sant moarta dupa pop corn, nu ma duc pt film cat ma duc sa mananc pop corn.
Ne mai auzim mai tarziu va pup pe toate si haideti mai cu viata ,sau santeti toate obosite cu munca sau cu bebei.