cartierul militari...... unitiva

cartierul militari...... unitiva | Autor: danielaaaaa

Link direct la acest mesaj

Buna seara pt cei care locuiesc in militari.
M-am gandit sa deschid acest subiect deoarece nu era nici un subiect pe tema militarului.
Sa incep eu.
Sant din militari zona gorjului, am foarte multi prieteni dar din pacate ajung in tara cam o data pe an.
Imi place foarte mult acest cartier intradevar are si calitati proaste ca fiecare cartier dar noi sa trecem peste partile proaste si sa ne adunam cu mic cu mare si sa ne cunoastem fiecare si sa devenim prieten(e).
Ce ziceti ne adunam ca sa ne cunoastem si sa povestim vrute si nevrute.
Va astept pe toate cu drag
Va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

PREZENT !

buna ... eu stau de 2 ori in Militari ... tare nu ? ... la mama in bl O9 si la soacra-mea in bl O12 ...

abia astept sa mai cunosc si alte fete de pe DC din Militari

am absolvit sc 310 in '89; dar am invatat si la 174

mie chiar imi place acest cartier, ei bine ar fi putut fi mai multe parcuri si mai putini cu apucaturi de "colorati" ... dar orisicum in mare parte s-au dus! ... doar parcuri n-avem inafara de Poli

cred ca in acest moment acest cartier e cel mai bine aprovizionat: multe piete si supermarketuri

Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lywh spune:

Si io si io! Tot de doua ori. Mama sta in Apusului si eu in O10. Maruta, suntem vecine?!!! Si mie imi place cartierul, nu m-as vedea locuind in alta parte. Astept sa ne cunoastem. O zi buna !

Lilianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

BUNA fetele.
Ce mult ma bucur ca ati scris si as vrea sa ne strangem mult mai multe.
LIWH si MARUTA imi pare bine de cunostinata.
Imi pare rau dar eu nu stiu unde sant aceste blocuru 010 sau 012.
MARUTA si eu am facut scoala in 310 am terminat cele 8 clase prin 92.
Poate eu sant mai micuta ca tine.
Nu conteaza ceea ce conteaza este sa ne intelegem bine.Intradevar militariul are foarte multe supermarkete si eu sant multumita ca avem foarte multe chesti la indemana.Eu am vrut sa ma mut din cartier acum vro 5 ani dar mama nu pleaca nici moarta de acolo.
Cand aude cate o masina de pompieri este in stare sa rupa geamurile si sa se cocote sa vada ce se intampa,sau cand este cate o nunta si multe altele.Imi aduc aminte prin 89 a aterizat ceva la o cresa,pe langa biserica dupa valea lunga, dar nu mai stiu ce anume ca eram micuta eram prin clasa a 4 a cine credeti ca era mot acolo mama nu se mai intelegea nimeni cu ea.Iar tata este un om care sta in fotoliu nu prea se ajita el cu activitatile strazi noastre.
Io hi hi hi cred ca seman cu mama ca nici eu nu sant prea departe.
Mai revin dupa ce mai scrieti si voi cate ceva.
Va pe toate si va astept

Mergi la inceput

meyyy io mai postasem ceva!

Lili chiar suntem vecine, blocul tau e in prelungirea blocului meu (sau invers) ... stam foarte aproape ... daca vrei ne putem intalni orisicand

cred ca tu ai invatat in 156

Dani - pai din cate spui tu stai pe la valea lunga ?! ... am o matusa care sta pe acolo

da mamici cu bebei ? nu shunt ?

Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Si eu din Militari,mama sta la Gorjului,iar eu la Apusului,exact la capatul de masina.Am terminat la scoala 198,dar fiica mea Rebecca va incepe scoala in aceasta toamna la 174.
Mai este pe aici vreo mamica care se scoleste din toamna???poate copii vor fi in aceeasi clasa!???

Mergi la inceput

... de ce ai ales 174 ? si tu stai aproape de mine ... daca ai nevoie de ceva sa spui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna fetelor eu stau pe Rosia Montana langa piata Veteranilor si fiul meu invata la 154 iar fetita e inca bebelusa asa ca deocamdata invata acasa .

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2

Mergi la inceput

RALUALEXANDREI bine ai venit si te mai asteptam .
Fetelor ce se intampla nu prea vin fete pe acest subiect.
Haideti spuneti povestiti cele care au copii ,cati aveti cati anisori au,iar cele care nu au ca mine sa povestim cate ceva din viata noastra,,haideti sa dam putina viata acestui subiect.
HAI MILITARIU.
Sa incep eu cu cate ceva sant casatorita de 1 an de zile cu un japonez ,casnicia mea are si parti bune si parti proaste cum sant majoritatea,,,dar capul sus si la lupata.
Eu in militari locuiesc pe moinesti,si cum vam mai zis am foarte multi prieteni acolo.
Daca mai aveti intrebari eu astept ac sa raspund.
Haideti adunativa mai multe
Va pup si va astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Nu prea e animatie dar poate reusim noi sa facem ceva in sensul asta.Cu ceva timp in urma deschisesem un subiect similar dar din lipsa de interes s-a inchis presupun.Eu sunt casatorita de 11 ani cu un om minunat si avem doi copii:Robert care are 8 ani si jumatate si Maria care are 1 an si 2 luni.Sunt doi copii frumosi(vorbeste lumea )si nu prea cuminti mai ales Maria,asa ca toti copiii,stiti voi.Eu sunt casnica pt moment asa ca am intrat la ASE si sunt in anul 1,am infiintat si o firma si sper sa gasesc un spatiu si sa mai aduc si eu ceva bani in casa,sotul alearga de dimineatza pana seara si are si cursuri la facultate,cam atat despre noi,astept sa povestim impreuna.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2

Mergi la inceput

Iar am revenit.
RALUALEXANDREI am vazut pozele tale cu copilasi intradevar nu zice lumea dejeaba ca sant frumosi pe bune ca sant,,mai ales cred ca baiatul se va face un gigoloooooo,,,fata ta are niste ochisori parca sant perle sant mici si rotunzi,am vazut poza din cada ,sa sti ca are ceva de la sot.
Iar despre tine ce sa iti spun ca am ramas cu gura cascata esti o mama foarte frumoasa mai ales acolo in halat sexi sexi.
Bravo si iti doresc sa fi fericita in fiecare zi si sa te bucuri de familia ta.

MARUTA-----hi hi hi am vazut pozele cu pisica ta cu cainele si cu ce imi place mie cel mai mult papagalul zine cate ceva despre tine,,,te asteptam
Va pup pe toate si astept sa ne strangem mai multe

Mergi la inceput