Aici, in Olanda (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ancuta,nu imi spui si mie, pleaaaaaaase, cine-i tipa aia cu carnet de sofer proaspat luat in buzunar?
A propos de carnaciorii tai, vezi ca la Lidl gasesti niste carnaciori din aia subtirei si lungi, sigilati sunt si aia, care cred ca seamana cu carnaciorii oltenesti. Pana vine Lena, poate ii incerci pe aia. Sunt de obicei (la Lidl, indiferent de locatie) pe raftul cu conserve cu cremwursti, sunca si alte tipuri de carnaciori sau salam uscat. Sper sa te descurci daca ajungi pe acolo. Eu iau cand am petreceri si ii folosesc pt platourile cu antreuri (ii tai la capete in x si ii prajesc rapid si gata).La noi se gasesc carnaciori tot in genul acela si in piata martea. Asa ca daca ai fi pe-aici intr-o marti devreme...

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Danyce, eu iti zic, dar ea locuieste in Belgia acum, desi e stabilita in Olanda, cu sotul ei olandez. Iti dau pe PM numele ei.

Aaa, carnaciorii de care vorbesti i-am vazut si eu la AH, dar nu-mi place cum miros. Adica dupa miros stiu ca nu imi vor placea la gust. Dehh, mai sunt si mofturoasa.

M-am uitat zilele trecute la pozele Almei, e absolut superba, cu ochisorii aia ai ei maaaari si albastrii. Si parul carliontat

Ancuta 16+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Merci mult, Ancuta pt PM si pt aprecierile la adresa Almei.
Cat despre carnaciorii pomeniti, eu pe aia de la Lidl ii prefer celor de la AH tocmai din cauza mirosului.
Ce iti mai face burtica?A inceput bebe deja sa miste?Dar Martijn cum mai e?

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

BB e bineeeee, l-am simtit miscand sapt asta. La Martijn mi-am dat seama ca miscarile ce le simteam sunt de la el abia in sapt 19. Acum, insa, stiam, si am fost taaare atenta.

Martijn e bine, de cateva zile se uita la TV, la Teletubbies si Brum, si acum i-amluat DVD-urile, ca sa i le pun cand vreau eu, nu cand sunt in program.

Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Aaa, mai am o intrebare pt voi. Care plecati prima in Ro si cand? Am de trimis un lantisor surorii mele, deci nu-l pot numi pachet. maine il dau la reparat si as vrea sa i-l trimit inapoi cat mai repede, ca-i place tare mult. Cu posta nu indraznesc. Se ofera cineva sa mi-l duca? Si daca da....cand e prima plecare?

Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Ancuta noi plecam pe 10 sept in Ro.....daca nu pleaca cineva mai devreme discutam.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Super, Dana, deocamdata alte oferte n-am

Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Am deschis nr. 12

Poze cu Martijn

Mergi la inceput