va veni o vreme cind vei refuza iubirea ...

va veni o vreme cind vei refuza iubirea ... | Autor: SIMONABB

Link direct la acest mesaj

Odata acum ceva timp am visat o femeie care mi-a spus in vis ca va veni un timp cand voi refuza iubirea. Visele pt mine erau sant foarte importante.De multe ori primeam mesaje intamplat or in vise despre viitor..
Visul acela a fost intr-un context care parea sa dea idee de mesaj
prevestitor.Nu am inteles mult timp mesajul decat de abia acum Nu l-am inteles deoarece la vremea aia alergam dupa iubire ca albina dupa polen.Visam la dragostea perfecta dintre un barbat si o femeie unde normal printesa eram eu.Si pot spune ca nu am refuzat nici o ocazie
in care sa ma fi indragostit de un barbat si sa fi refuzat aceasta
dragoste.Ci dimpotriva fiecare noua iubire era un pas in realizarea iubirii perfecte.Cum sa refuz iubirea?
Timpul a trecut si toate iubirile s-au transformat in prietenii trainice in care erosul pasional a disparut iar povestea printului indragostit de printesa s-a transformat in povestea dintre doi prietenii buni a caror companie reciproca e o reala placere.
Am avut doua avorturi si decizia de a le face a fost de fiecare data foarte grea
..Ficare din ele erau in urma acestei dragoste pasionale iar conjunctura de atunci defiecare data asa vedeam eu era o piedica.
Si de fiecare data spuneam ca va fi ultima data.In cele din urma iar am ramas insarcinata.Si iar de fiecare data conjunctura m-ar fi impins sa nu-l pastrez totusi am pastrat sarcina. Cu toate problemele avute aceasta s-a dovedit cea mai buna decizie din viata mea
..M-am ingrasat si ultimele 5 luni nu am fost dezlipita de cantar.Tineam mult la silueta mea ..am capatat-o cu destul de mult efort..si mancacioasa cum sant acest efort a fost destul de ma
re la vremea respectiva.Silueta mea deja in ultimele luni era un dezastru dar ma bucuram de fiecare data cand simteam ca copilul misca acolo in burtica. Am avut o sarcina grea oarecum...(am avut iminenta de avort) iar rastimpul petrecut acasa mi-a dat posibilitatea sa reflectez la multe lucruri.Sotul meu imi spunea ca-mi sta foarte bine asa rotunjoara . eu ma priveam in oglinda din toate partile si tot imi spuneam ca el are probleme cu ochii. In schimb cea mai cumplita durere din viata mea a fost la nastere.In momentul in care amm
nascut nu m-am gandit decat ca a trecut durerea si am scapat..:)Eram obosita si cand m-am trezit cu un ghemotoc in brate care oricum nu voia sa pape nimik(caci era prea obosit-si aici il intelegeam perfect) mi se parea ireal. Tot asteteptam asa o irupere de sentiment matern asa cum vazusem in filme dar nimik.Imi contemplam burta care era acum mai dezumflata si imi tot inspectam sentimentele ca poate poate simt asa o irupere spectaculoasa.NimiK.Deja imi faceam probleme
cu serntimentul meu matern care nu mai aparea spectaculos.Urmatoarele zile si nopti s-au intrepatruns ,pierdusem notiunea timpului ma sculam din 2-3 ore ca sa alaptez copilul si ma bucuram la culme cand in sfarsit a priceput si el cum trebuie sa pape.Atunci a fost o senzatie nemaipomenita.Ma simteam fericita si pentru el si pentru mine.Pentru el ca nu mai plangea(in fine) si pt mine caci era o eliberare..
Imi contemplam sanii care ar fi facut-o gelosa si pe Pamele Anderson si cand tipa ghemotocul eu ma simteam ready ca o adevarata Joiana:P
Cand mi-a zambit prima oara stramb eram asa fericita..si cand ma privea vorbind in limba ei ma simteam cea mai iubita mamica de pe Pamant.Si mi-am dat seama ce refuzasem..de doua ori in viata..iubirea si sentimentul de a fi mama sau in fine de a avea un copil care nu e comparabil cu nici un alt sentiment pe care l-am avut pana acum.A fost cel mai frumos cadou pe care Divinitatea mi l-a dat in martie.Nu ma gandeam ca poate fi si pot simti asa..Ma simt fericita si implinita.Desi nu mi-am pierdut obiceiul de a ma cantari in fiecare zi iar zilele si noptile s-au transformat intr-un amalgam naucitor.
.. Desi stau noptile treaza cantand cantece de leagan si zilele dorm dusa..'
Am fost la un cabinet si o femeie vroia sa faca un avort.Imi venea sa tip sa nu o faca .Sa nu fie atat de netoata cum am fost eu odata.
Ma gandesc ca daca Divinitatea nu ar sorti hazardul in viata noastra
,destinul nostru ar fi unul plat ,neschimbator..caci oamenii cu greu accepta schimbarea chiar daca ea ar aduce atata fericire in viata lor.Noi oamenii santem prea nestiiutori asa in genere .Ne pricepm sa filosofam pe marginea multor lucruri dar cand situatiile iti impun
anumite dimensiuni pe care nu le-ai mai trait diferenta 'intre teorie si practica e imensa.Fericirea de a avea un copil nu poate fi descrisa ci doar traita, e un sentiment de care m-am ferit dar caruia niciodata nu i-am explorat dimensiunea decat pana acum...
Si multumesc divinitatii caci femeia din vis avea dreptate..refuzasem
iubirea de doua ori si Cineva de Sus s-a indurat totusi de naivitatea mea si mi-a mai dat o sansa sa o simt.Ii multumesc hazardului caci fara el nimik din viata mea nu ar fi avut aceasta dimensiune si adancime emotionala.

(nu e povestea mea, e a unei prietene)

http://community.webshots.com/user/simonabb

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Asa e...fericirea de a avea un copil nu poate fi descrisa ci doar traita !
Simona, multumim pentru poveste !
Sa-i traiasca minunea prietenei tale si sa-i umple mereu sufletul de bucurie !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Frumoasa poveste!
Si eu am refuzat de citeva ori aceasta iubire,iar atunci cind mi-am dorit-o din tot sufletul...ea s-a lasat asteptata.
Acum ma uit la printesa mea,si din ochii ei rasare soarele meu,si ea e toata fericirea mea.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Frumoasa poveste!Mi-au dat lacrimile cand am citit si ma bucur din suflet ca si voi ca am cunoscut inegalabila bucurie de a fi mama! Lory_kluiAlin Cristian

Mergi la inceput