Elena Carstea
Raspunsuri - Pagina 5
viorela hoff spune:
O "cunosc" pe EC de cand s-a lansat la TV, avea 17 ani si seman f. mult si fizic cat si voce cu Olivia Newton John.
A facut furori ep vremea aia, apoi a disparut o perioada, a reaparut, acum parca nu mai are vocea atat de buna ca in tinerete, mi se pare un pic fortata din gat, ehehe, vremurile trec si vin, cred ca este o femeie ca oricare alta care se zbate de una singura in viata, cu 2 copii mici, greutati, etc...
face parte dintr-o generatie care nu prea isi mai gaseste locul acum (Dida Dragan, Angela Similea etc.), alte genuri, alte gusturi....."alte incaperi".
Noi cei care am trait insa prin muzica lor, apreciem, de dragul tineretii, de dragul anilor care au fost si frumosi cateodata, datorita lor.
Vio
"Binecuvantati copii si animalele"
adrienne12 spune:
Dragele mele eu nu mi-o amintes deloc pe Elena Cirstea dar gasesc ca e admirabil ca in strainatate se mai aude de Romania si in altfel decit de rau. Cei care infiaza copii au o frumusete interioara incontestabila. Personal nu stiu daca as pute-o face. Nu in ultimul rind am avut ocazia sa merg pe un vas de croaziera si am intilnit personal romanesc: chelenri si barmani. Mi-a facut o deosebita placere sa stau de vorba cu ei. Ei au contract de 6 luni dupa care stau 6 luni acasa si tot asa. Strabat zona Caraibelor, Mexicul, merg din port in port, au si zile libere sa faca plaja, cumparaturi etc. Locuiesc pe vapor au tot confortul inclusiv computer in camera cu acces la internet. AM ramas f. placut impresionata. Nu vad ce e rau in a cinta pe vapor. AM o cunostinta care a facut conservatorul (are o voce superba) si in loc sa devina cintareata de opera in tara (cred ca am vazut-o la tv o singura data) tipa a emigrat in america. Acum cinta intr-un bar in New Jersey. Din nou nu vad nimic rau in asta. Nu cred ca i-ar fi fost mai bine daca ar fi ramas toti acesti ani in tara si acum ar fi fost o celebra cintareata de opera. Sklaje, imi inchipui ce ai simtit cind ai auzit-o cintind. Si eu mi-as dori sa vad mai multe stiri de bine in despre Romania in ziarele de aici sau sa se auda despre actorii si cintaretii nostrii caci avem multi si f. talentati. Bravo ei.
hosen spune:
sincer fetelor sper sa-mi da-ti dreptate,acum cum sunt unele persoane departe de casa,si cind asculta o muzica populara simte ca traeste nu-i asa? eu de cit sa ascult la familia sau byuji mafiea sau sopirla nustiu cum sau alte pese care sunt unele esite din comun prefer sa ascult o populara sau o manea?!asta-mi aduce aminte de dorul casei,si ear ma duc pe forumul pentru cei cu dor de romania si din nou ma uit la poze ok,ceaudin
katalina spune:
Off topic:
ce s-au schimbat radical opiniile dupa postarea Anettei!Acum toata lumea o apreciaza,si pe prima pagina era tocmai invers.
Catalina, ROBERT si CATALIN
Anette123 spune:
Katalina, formator de opinie ma fac!
Adevarul e ca exista oameni care desi sunt calzi in interior, incearca sa para extrem de duri si reci, uneori chiar rai in exterior. Si sunt sigura ca ati cunoscut astfel de persoane....Eu cred ca si Elena Carstea este ceva de genul asta! Poate ca a fost foarte dezamagita in viata!? Poate ca are complexe pentru ca e vedeta si ar trebui sa aiba alt stil de viata si saraca se zbate cu probleme si greutati!? Nu stiu, dar e drept ca de multe ori da impresia ca este o femeie rea. Eu insa nu cred ca asa se intampla in realitate. Cred doar ca simte nevoia sa-si verse oful pe anumite categorii de oameni, pe care probabil ii incadreaza in grupul "celor rai/perfizi/nesimtiti,etc". Am observat si eu ca are ceva in mod special cu barbatii si cu fufele astea tinere de cantaretze (nu cu toate cele tinere, ci doar cu patzachinele...stiti voi genul). Acuma la drept vorbind, pe cate dintre noi nu ne-au apucat dracuitul si vorbitul barbatilor de rau dupa una sau mai multe dezamagiri!? Si fufele astea mici de 15-16 ani (care habar nu au sa cante, dar stiu sa dea din si mai-stiu-eu-din-ce) cateodata chiar ar trebui urecheate ca sa le iasa impresiile de mari vedete si persoane superioare ce sunt! Asa ca eu una nu o condamn ca le mai zice cate una....
Pe de alta parte insa, ati observat ce schimbata era acum cativa ani cand se indragostise rau de tot de nu-stiu-cine!? Parca s-au si casatorit? Parca era alta persoana, zau asa! Inflorise, efectiv! Nu mai zicea nimic rau de barbati, ba chiar se scuza pentru ce zicea inainte....Si tot timpul radea si facea glume, si era vesela...nu o mai recunosteai! Din pacate mi se pare ca odata cu noua dezamagire a urmat si revenirea de atitudine! Asta e, ce sa-i faci! E o femeie care mai mult ca sigur a avut o portie mare de tot de dezamagiri...si i-au ramas in carca si o gramada de probleme.
Ah, si inca ceva, pentru care iar o admir mult: femeia asta stiti ca a adoptat copilele alea pe vremea cand se jurase public ca ea nu se va marita niciodata? Adica a fost hotarata de la bun inceput sa le creasca singura! Cu toate ca nu sta pe roze, dar in orice caz le poate oferi mai mult decat o casa de copii!
Inca o data zic si ma repet: buni sau rai suntem cu totii in momente diferite ale zilei sau ale vietii! Si pana una alta, Elena Carstea e si ea un om ca noi toti...cu parti bune si cu unele rele. Poate ca pentru unele chestiuni merita criticate. Dar pentru eforturile pe care le face sa creasca cei doi copilashi, si pentru talentul si forta pe care le are eu ii spun: BRAVO TIE ELENA!
Anette
paula2003 spune:
Si eu o apreciezi foarte mult ca om si sufle, mai ales de cand a infiat cele 2 fetite.
paula2003 &
Alexandra
daniela_daneza spune:
cu aprecierile la adresa Elenei Carstea.
O admir pt. talentul artistic si pt. curajul de a spune lucrurilor pe nume.
Dar cel mai mult o admir pt. faptul ca si-a asumat raspunderea cresterii celor 2 fetite!
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
dana d spune:
Mai dar ce mare lucru ca a infiat doi copii? E o placere sa cresti copii. Ar trebui se le fie recunoscatoare ca i-au imbogatit viata pustie si urata pe care o traia.
Mie mi-a placut odata de ea, dar pe masura ce a imbatranit s-a facut din ce in ce mai nesuferita. Pacat. Insa nu-i contest calitatile artistice, asta e altceva.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica
adrienne12 spune:
Dana D te contrazic pt. ca e MARE lucru sa cresti un copil, inseamna nopti nedormite, griji, boli, renuntari si multe altele. De multe ori fiu-meu ma aduce la exasperare si ma intreb cu cine naiba din familie seamana, ok? Cu un copil infiat nu stii de unde vine si cu cine seamana. E MARE lucru sa il iubesti ca si cum ar fi al tau. Au englezii o zicala "it takes a village to raise a child" (trebuie un sat ca sa cresti un copil). Eu ii admir si ii felicit pe toti cei care adopta copii pt. ca au o generozitate si frumusete interioara rar intilnita.
Freia spune:
quote:
Originally posted by Anette123
Katalina, formator de opinie ma fac!
Adevarul e ca exista oameni care desi sunt calzi in interior, incearca sa para extrem de duri si reci, uneori chiar rai in exterior. Si sunt sigura ca ati cunoscut astfel de persoane....Eu cred ca si Elena Carstea este ceva de genul asta! Poate ca a fost foarte dezamagita in viata!? Poate ca are complexe pentru ca e vedeta si ar trebui sa aiba alt stil de viata si saraca se zbate cu probleme si greutati!? Nu stiu, dar e drept ca de multe ori da impresia ca este o femeie rea. Eu insa nu cred ca asa se intampla in realitate. Cred doar ca simte nevoia sa-si verse oful pe anumite categorii de oameni, pe care probabil ii incadreaza in grupul "celor rai/perfizi/nesimtiti,etc". Am observat si eu ca are ceva in mod special cu barbatii si cu fufele astea tinere de cantaretze (nu cu toate cele tinere, ci doar cu patzachinele...stiti voi genul). Acuma la drept vorbind, pe cate dintre noi nu ne-au apucat dracuitul si vorbitul barbatilor de rau dupa una sau mai multe dezamagiri!? Si fufele astea mici de 15-16 ani (care habar nu au sa cante, dar stiu sa dea din si mai-stiu-eu-din-ce) cateodata chiar ar trebui urecheate ca sa le iasa impresiile de mari vedete si persoane superioare ce sunt! Asa ca eu una nu o condamn ca le mai zice cate una....
Pe de alta parte insa, ati observat ce schimbata era acum cativa ani cand se indragostise rau de tot de nu-stiu-cine!? Parca s-au si casatorit? Parca era alta persoana, zau asa! Inflorise, efectiv! Nu mai zicea nimic rau de barbati, ba chiar se scuza pentru ce zicea inainte....Si tot timpul radea si facea glume, si era vesela...nu o mai recunosteai! Din pacate mi se pare ca odata cu noua dezamagire a urmat si revenirea de atitudine! Asta e, ce sa-i faci! E o femeie care mai mult ca sigur a avut o portie mare de tot de dezamagiri...si i-au ramas in carca si o gramada de probleme.
Ah, si inca ceva, pentru care iar o admir mult: femeia asta stiti ca a adoptat copilele alea pe vremea cand se jurase public ca ea nu se va marita niciodata? Adica a fost hotarata de la bun inceput sa le creasca singura! Cu toate ca nu sta pe roze, dar in orice caz le poate oferi mai mult decat o casa de copii!
Inca o data zic si ma repet: buni sau rai suntem cu totii in momente diferite ale zilei sau ale vietii! Si pana una alta, Elena Carstea e si ea un om ca noi toti...cu parti bune si cu unele rele. Poate ca pentru unele chestiuni merita criticate. Dar pentru eforturile pe care le face sa creasca cei doi copilashi, si pentru talentul si forta pe care le are eu ii spun: BRAVO TIE ELENA!
Anette
Anette te rog sa ai grija la limbaj. Vorba Ortansei, mai indulceste putin pe ici pe colo.
Freia si Alexa