Elena Carstea
Raspunsuri - Pagina 4
Anette123 spune:
Sa stiti ca si eu aveam impresia despre ea ca e o femeie rea, dar am citit un articol despre ea intr-o revista si mi-am schimbat complet impresia. Articolul suna cam asa:
"Nici nu stiu cum sa incep....imi vine sa va spun exact ce am simtit cand am intrat in casa la elena carstea, dar nu pot...cuvintele nu pot descrie. O sa va spun doar atat: multi dintre voi nu-si vor imagina niciodata ca o vedeta poate trai intr-o asemenea saracie...si cu toate acestea sa poata aparea la televizor asa cum o stiti...este incredibil! se vad eforturile mari pe care le face sa-si poata creste copiii asa cum trebuie, se vad lipsurile si nevoile lor, si doar posibilitatea de a fi interpretata gresit ma face sa nu va descriu exact conditiile in care traieste aceasta femeie impreuna cu copiii ei. Am vorbit cu ea si ne-a spus ca este constienta ca lumea gandeste ca daca esti vedeta automat ai o viata usoara, si esti plin de bani. Ea, insa, pentru a-si creste copiii este nevoita sa traiasca intr-un vesnic santier. Cumpara apartamente in conditii jalnice pe care le amenajeaza si apoi le revinde. ASA isi castiga in prezent Elena Carstea traiul zilnic, si asa le pune pe masa copiilor de mancare...nu din cantat. Am cunoscut aici in casa nu pe vedeta Elena Carstea, ci pe gospodina Elena Carstea, cu haine de casa si probleme zilnice, multe dintre ele mai grave decat ale multora dintre noi si pe care nimeni nu si le imagineaza, nu la o vedeta cel putin!"
Nu am citat exact articolul, am scris din memorie ideile care m-au impresionat extrem de mult. Femeia aceasta, care este vedeta si pe care o stim bine imbracata la televizor, se chinuie singura cu doi copiii, pe care i-a adoptat cu buna stiinta (desi avea optiunea sa nu o faca), si face toate eforturile sa ii creasca, chiar daca asta inseamna sa se imbrace in haine de santier pentru a scoate bani din cu totul altceva decat din ce stie ea mai bine sa faca....De aceea nu are nimeni dreptul sa o condamne pentru ce face, pentru faptul ca s-a angajat pe vas de croaziera...bravo ei ca isi castiga banii! Stiu atatea vedete care au 16-17 ani, fara copii sau familii, si care canta pe la nunti pentru a cheltui banii pe bautura/droguri/petreceri/masini scumpe...... si noi o vorbim de rau pe Elena pentru ca isi castiga banii pe un vas de croaziera ca sa creasca doua sufletel salvate dintr-o viata de izolare????? Haideti sa ne revenim, oameni buni!!
slakje spune:
ce e rau in a canta pe un vas de croaziera?
BRAVO ELENA! Pt mine esti adorabila!Un exemplu!
MamaElei spune:
In primul rind, ma bucur mult pt tine, Slakje, ca ai avut ocazia sa o asculti la radio. Am fost si eu plecata de acasa si cunosc sentimentul cind auzi o vorba romaneasca sau un cintec in romana.
Iar referitor la cintatul pe vas, trebuie si ea sa faca un ban, ca doar are de crescut doua fetite. Am vazut la nu stiu ce emisiune in ce apartament sta si ce conditii are si e asa cum e descris in articolul postat de Anette123.
Rodica si PAULA (02.09.04)
energy spune:
quote:
Originally posted by slakje
Da, canta pe engleza Carmen!
Eu m-am saturat de modul acesta de a judeca un om si a-l pune la zid pentru o greseala mica sau mare pe care a facut-o la un moment dat,fara sa ne uitam si la ce are bun acest om, la ce a facut bine, la ce ne-a daruit.
Mie mi-a placut dintotdeauna Elena Carstea, nu pentru ceea ce a afirmat la un moment dat(putin imi pasa daca ii plac barbatii sau nu, desi contrar povestilor cred ca a avut mai multi barbati si mai de calitate decat multe dintre noi) ci pt ca pur si simplu imi place mie de ea, imi place ca are o voce inconfundabila, o recunosc dintr-un milion, si azi m-au trecut fiorii cand am auzit-o la radio.Si pt asta ii multumesc! Asa...ca mai aud si un lucru frumos, si o melodie care sa ma unga la suflet, nu numai de rau despre Romania si Romani!
perfect de acord.
Dar ar fi de-a dreptul anormal ca la un asemenea subiect sa nu apara si niste tzatze cu IQ-ul vraiste care sa arunce cu rahat in respectiva persoana publica.
Ortansa spune:
quote:
Originally posted by energy
perfect de acord.
Dar ar fi de-a dreptul anormal ca la un asemenea subiect sa nu apara si niste tzatze cu IQ-ul vraiste care sa arunce cu rahat in respectiva persoana publica.
De mica am fost silita sa-mi intrerup educatia ca sa merg la scoala.
...conteaza totusi si cum te exprimi.mai "indulceste" putin tonul...
parerea mea
cu prietenie.
Ortansa
"Ulciorul nu merge de multe ori la apa.De aceea s-a inventat galeata."(anonim)
danielac spune:
Bravo ei, e o fata desteapta si ambitioasa!
Fetita mea este Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
goanga23 spune:
Bravo Elena!
Pentru mine orice om care adopta un copil pentru a-i oferi dragoste, pentru a-l creste si educa merita tot respectul semenilor sai. Ea a salvat doua fetitze pe care le creste ajuatata de mama ei, carora le ofera dragostea ei de mama , caldura unui camin, etc
Pe de alta parte cred ca orice munca cinstita este salutabila. Este nevoie si de oameni care nu au o pregatire superioara, este nevoie si de artisti pe vasele de croaziera...
In orice caz, ma bucur mult sa aud si vesti bune despre romani in strainatate...by the way...de curand i-am auzit pe baietii de la O-Zone la un post de radio din San Francisco.
Mai mult de atat, doctorita mea ob-gyn m-a intrebat de ei (o-zone)la un control anul trecut vand eram gravida...stia melodia"Dragostea din tei" aproape pe derost ...fi-su o innebunise cu cantecul asta...Era asa de amuzant sa auzi un american cantand "Dragostea din tei"..
Pupici,
Andreea
goanga23 spune:
...si cand am zis "este nevoie si de oameni fara pregatire superioara " nu m-am referit artistii carecanta pe vasele de croaziera sau la Elena Carstea, stiu ca are Conservatorul, vorbeam in general...
Iar cu afirmatia "toti barbatii sunt mitocani" nu sunt de acord. Din nefericire , Elena a intalnit probabil astfel de barbati...totusi, eu salut faptul ca a avut puterea sa se desparta de "barbatii mitocani" din viata ei, decat sa le suporte mitocaniile asa cum, din pacate, multe femei o fac..
Andreea
hosen spune:
sincer nu am cunoscuta cine stie ce mult pe E.Cirtea,acum citi-va ani in urma cind am lucrat la Covasna,am auzit-o cintind intra de var cinta bine,imi place,dar ce ma deranjat la ea,ca are uniori sau poate tot timpul un vocabular vulgar,si din cite stiu eu primul copil adica prima ei fetita stiu ca este copilul ei propriu,al doilea nu stiu,acum am aflat ca mai are o fetita eu habar nu aveam,si daca totusi la infieat bravo ei,respect femeile de jenul asta si sincer nu conteaza daca la infieat sau nu,nu conteaza cinel face si conteaza cinel creste si ce educatie i se da pentru mine mai putin conteaza trecutul si mai mult conteaza prezentul si viitorul,sincer uniori trecutul este dureros,prezentul trece repede dar viitorul nu se stie si daca esti atent poate sa fie foarte frumos,sincer am si eu o fetita am ifieat-o acum un an in urma copii mei proprii nu pot sai fac dar ingerasul meu inseamna mult mai mult pentru mine si o iubesc din tot sufletul meu este aerul meu si veata mea personala,cu stima si respectdin
hosen spune:
persoanele care stiu sa se descurce-n veata,sincer sunt de acord cu unile persoane de pe forum sincer ma bucur pentru E.Cartea cei in asta ca acintat pe vas,nui nimic rau in asta,isi cistiga piinea chinstit,nu a furat!-nui nimic rau,daca esi pe scena sa cinti sau sa dansesi,asta nu-i nici un pacat,sincer ii pacat cind injuri pe drept sau pe nedrept,cind furi,cind minti,sincer si prostitutiea este o meserie,fiecare incearca sa-si chistije bucata de piine cum poate,si daca stau bine sa ma ghindesc,multe persoane din lumea asta au plecat in tari straine ca sa-si chistije piinea si sa faca un ban,sau sa lucre pe o meserie de jenul asta sau de un alt gen si nu trebue sa-i judecam gresit,si din contra sa ne bucuram ca stiu sa se discurce,in veata aceasta amara si dureroasa,si daca stau bine sa ma ghindesc am cunoscut multe persoane care au terminat facultati si maturau strazile ca nu puteau sa-si gasesca un loc de munca si o alta parte de persoane,care nau nici ma car 7 ani dea casei,au firme case si mashini lucsoase,sincer respect persoanele care-si chistiga banul chinstit si corect,asa fetelor cum imi zicea fostul meu sef,dm,Taifas capul sus si cioku mic,sper sa numi intelegeti proverbul gresit,cu stima si respectdin