Elena Carstea
Raspunsuri - Pagina 3
maggda spune:
Indiferent cate defacte i-am gasi Elenei vocea nu i-o putem contesta.Iar in privinta caracterului hai sa fim serioase cine infiaza nu unul ci doi copii nu cred ca i se poate pune la indoila caracterul.Parerea ei despre barbati...fiecare avem dreptul la o parere,nu?
Magda si Bianca
corina iulia spune:
bravo elena! vin si eu sa te felicit pt ca meriti din plin.
mie imi place elena foarte mult, chiar si "aciditatea ei" este bine fondata si are mai mult decat un sambure de adevar. cine o intelege stie ce spun
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina
mir2 spune:
quote:
Originally posted by nic23
Mie imi placea asa un pic de ea si nu prea. Nu prea era genul meu muzica pe care o canta. Dar de cand am auzit-o intr-un inteviu imi este tare draga si ma bucur pentru ea. Eu o vad ca pe un om sensibil, cu o inima imensa si sper ca macar de acum inainte sa se simta fericita.
Mi se pare mie, sau e chiar si racoaica?
Si eu i-as trimite multe salutari. Stiti cumva ce e-mail are sau daca are un funclub? Vine si prin Olanda?
lo] pentru ea si si pentru voi
nic23
este pestoaica si daca mai tin bine minte,are 41 de ani.
nic23 spune:
Elena are incredere in inteligenta si sensibilitatea ascultatorilor si de aceea spune lucrurilor pe nume, deschis, in timp ce alte VIP-uri le gandesc, dar nu indraznesc sa fie asa de sincere, ca doar sinceritatea iti mai taie din popularitate, nu-i asa?
Pentru mine Elena Cirstea e mare.
elle23 spune:
eu am auzit sau am citi pe undeva ca s-ar fi retras din viata publica si de pe scena artistica pentru a se dedica numai fetitelor, asa ca s-ar putea ca ce ai ascultat tu - melodia - sa fie mai veche.
iselin spune:
Nu cred ca trebuie pus un om la zid pentru o replica scoasa din context.
Caci acea replica celebra cu barbatii e scoasa din context. Da, e o fire mai iute, dar are un suflet enorm. Nu cred ca a infiat copilele pentru a face impresie. Apoi pur si simplu nu are noroc in dragoste, da peste barbati care-i exploateaza numele. Eu, personal, stiu un astfel de caz.
A trecut si prin perioade bune, si prin perioade nefaste, a stiut sa se administreze si sa creasca copiii.
Normal, fiind o persoana publica... este expusa parerilor libere. Dar, voce are, incontestabil, si pentru asta macar trebuie sa o iubim pe romanca noastra Elena Carstea!
In rest toate cele bune!
oana cretu spune:
Ma bucur sa aud ca a fost data pe un post de radio in Olanda. Si sunt mandra de asta. Legat de caracterul ei, daca era o persoana necunoscuta, ca noi, nu se facea atata valva si atatea comentarii, dar asta e un dezavantaj in a fi vedeta. Eu nu aj judeca-o, atata timp cat nu deranjeaza pe nimeni in public si isi vede de treaba ei, chiar oferindu-ne noua momente placute, cu vocea ei.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
oanaDo spune:
Poate nu stiati ca Elena Carstea are un contract de 1 an pe un vas de croaziera.
No comment!!!
Oana
http://community.webshots.com/user/ooanaa2003
dyana spune:
"Poate nu stiati ca Elena Carstea are un contract de 1 an pe un vas de croaziera.
No comment!!!
Oana "
Si ce daca ?
Adica ce e rau in asta?
hai cu barfa..... hai cu barfa...
Am citit destul... am obosit ... pa pa pa
Ideea mortii absolute stã la baza smintelii moderne.
Petre Tutea
bia spune:
Trebuie sa munceasca ca sa poata trai si ea,nu?Ce e in neregula cu asta?Si Stela Enache a cantat ani de zile pe vase de croaziera,nu toti artistii pot sa fie in topurile actulale,cand succesul este stabilt pe alte criterii decat in trecut.Se descurca fiecare asa cum poate,va dati seama ce e in sufletul acestor oameni care candva erau apreciati,iar acum sunt dati la o parte,deh....dai publicului ce cere,fete goale,sani si funduri scoase in fata,iar cu muzica,mai usor,ca sunt aparatele performante si vocea poate sa lipseasca.E umilitor pentru multi dintre ei sa faca ceea ce fac,vin la emisiuni de 2 bani,doar ca sa nu fie uitati de public...dar ce alternative au?