Elena Carstea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

daca doar "vroia sa para ce nu e" nu crezi ca ajungea un singur copil infiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

Atentie,se incalca pct. nr. 16 din regulament:

Discutiile cu tema politica, religioasa sau de barfa mondena (vip-uri) sunt tolerate pe acest forum daca mesajele pastreaza decenta, politetea si bunul simt. Regulile noastre sunt:
- da politica si nu extremism
- da religie dar nu prozelitism si discriminare
- da barfa mondena dar nu calomniere si indecenta.
Desprecopii.com nu reprezinta interesele nici unui partid si se situeaza deasupra intereselor politice sau religioase. Constienti ca aceste discutii prezinta un potential ridicat pentru divizarea acestei comunitati, aceste topicuri vor fi monitorizate cu atentie. De aceea, ne rezervam dreptul de a sterge direct mesajele care incalca aceste reguli sau care nu sunt considerat constructive.

o zi buna!

"Ulciorul nu merge de multe ori la apa.De aceea s-a inventat galeata."(anonim)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Victoria

Eu nu cred ca cineva ar infia 2 copii numai " ca sa para ce nu e"...Eu cred ca i-a infiat ca sa-i iubeasca si sa-i creasca.

V.

P.S. Si chiar nu a intalnit nimeni barbati mitocani??? Poate ca era tocmai dupa o astfel de experientza..si ce mare tapaj s-a facut din afirmatia asta, of of, mai mai...

veni, vidi, Victorie!

De acord cu tine Victoria.Nici eu nu cred ca a infiat cele 2 fetite numai asa de ochii lumii,cred ca le iubeste sincer si le da o educatie buna.Imi place si mie foarte mult cum canta.
Bravo Elena!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Victoria

Eu nu cred ca cineva ar infia 2 copii numai " ca sa para ce nu e"...Eu cred ca i-a infiat ca sa-i iubeasca si sa-i creasca.

V.

P.S. Si chiar nu a intalnit nimeni barbati mitocani??? Poate ca era tocmai dupa o astfel de experientza..si ce mare tapaj s-a facut din afirmatia asta, of of, mai mai...

veni, vidi, Victorie!

Ai ăgree!

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

Are ,voce si e mai din topor dar ,are un suflet foc.

Eu, stiam ca ultimul sot sa ajuns la divort din cauza fetitelor (le batea)

Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

ufff imi pare rau , nu mi-am dat seama ca s-ar putea ajunge la discutii in contradictoriu , eu am fost doar fericita ca am auzit-o pe Elena cantand, aici, la radio, si am vrut sa va impartasesc si voua asta, avand in vedere ca tot se discuta despre cantece in care romanii sunt injurati.

Ortansa imi pare rau, poti sa inchizi subiectul, chiar te rog, de fapt eu m-am pripit deschizandu-l.

Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

nu prea imi place mie de ea...dar bravo ei!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

"Femeia este un univers complex, pe care Freud il considera izvorul secretelor lumii." Jung

Este o femeie si o cantareata admirabila. As vrea s-o felicit personal pentru tot, dar cred ca in aceasta viata nu am sanse...

Simina Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Slakje, sa nu-ti para rau. Ma bucur ca ai auzit-o pe Elena Carstea la radio in Olanda. E talentata, merita sa fie difuzata si apreciata. Anul trecut cand se difuza des "dragostea din tei" pe aici eram asa de bucuroasa s-o aud de fiecare data !

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nic23 spune:

Mie imi placea asa un pic de ea si nu prea. Nu prea era genul meu muzica pe care o canta. Dar de cand am auzit-o intr-un inteviu imi este tare draga si ma bucur pentru ea. Eu o vad ca pe un om sensibil, cu o inima imensa si sper ca macar de acum inainte sa se simta fericita.

Mi se pare mie, sau e chiar si racoaica?

Si eu i-as trimite multe salutari. Stiti cumva ce e-mail are sau daca are un funclub? Vine si prin Olanda?

pentru ea si si pentru voi

Mergi la inceput