Elena Carstea
Tocmai am auzit-o cantand aici la radio in Olanda pe ELENA CARSTEA.Mi-au trebuit vreo cateva minute sa-mi dau seama de unde cunosc vocea ei inconfundabila...BRAVO ELENA! M-ai uns pe suflet!
Raspunsuri
Ramonika spune:
Brava ei!
nu ma omor dupa E. Carstea, insa ce conteaza e ca a reusit sa aiba succes (asa e???) si in afara tzarii.
PS. Undi ti bre sombektu cu Hosen? ca ma prapadeam de ras la el...
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Ioana75 spune:
Bravo Elena!
Ramonika, uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46678&whichpage=4" target="_blank">aici.
Ioana
Victoria spune:
Si mie imi place! O admir si pentru faptul ca a infiat 2 fetitze, si pentru ca are taria sa-si apere opiniile.
V.
veni, vidi, Victorie!
dyana spune:
Da, mie imi plac si melodiile ei.
Ca si melodiile Mihaelei Runceanu.
Cred ca voi cauta un CD cu Mihaela Runceanu.
Diana
Ideea mortii absolute stã la baza smintelii moderne.
Petre Tutea
korinna spune:
Mie personal mi se pare de asa un prost gust Carstea asta!Si numai aberatii ii ies din gura.Vrea sa para interesanta si cea mai cea.barbatii...vb ankai"e niste porci"...
Eu cred ca tot comportamentul ei e rezultatul caracterului ei pacatos.
Si cred ca ainfiat copiii..tot ca sa para ceva..ce nu e!
dyana spune:
Nu , a zis ca sunt mitocani. Am vazut acea emisiune. A zis , sunt mitocani.
Oricum , cand spui ca iti place de cineva cum canta sau dintr-un punct de vedere, nu inseamna ca esti de acord cu 100% din ce face acea persoana, sau ce zice. Asa putem continua la nesfarsit pentru ca nimeni nu e perfect. Intr-adevar, pare o persoana care se cearta usor, vrea sa isi impuna punctul de vedere. Dar stiu ca a avut si necazuri la viata ei.
Diana
Ideea mortii absolute stã la baza smintelii moderne.
Petre Tutea
slakje spune:
Da, canta pe engleza Carmen!
Eu m-am saturat de modul acesta de a judeca un om si a-l pune la zid pentru o greseala mica sau mare pe care a facut-o la un moment dat,fara sa ne uitam si la ce are bun acest om, la ce a facut bine, la ce ne-a daruit.
Mie mi-a placut dintotdeauna Elena Carstea, nu pentru ceea ce a afirmat la un moment dat(putin imi pasa daca ii plac barbatii sau nu, desi contrar povestilor cred ca a avut mai multi barbati si mai de calitate decat multe dintre noi) ci pt ca pur si simplu imi place mie de ea, imi place ca are o voce inconfundabila, o recunosc dintr-un milion, si azi m-au trecut fiorii cand am auzit-o la radio.Si pt asta ii multumesc! Asa...ca mai aud si un lucru frumos, si o melodie care sa ma unga la suflet, nu numai de rau despre Romania si Romani!
Victoria spune:
Eu nu cred ca cineva ar infia 2 copii numai " ca sa para ce nu e"...Eu cred ca i-a infiat ca sa-i iubeasca si sa-i creasca.
V.
P.S. Si chiar nu a intalnit nimeni barbati mitocani??? Poate ca era tocmai dupa o astfel de experientza..si ce mare tapaj s-a facut din afirmatia asta, of of, mai mai...
veni, vidi, Victorie!