Parintii se despart dupa 26 de ani...
![](images/user_woman.png)
Sunt casatorita de aproape un an... imi iubesc sotzul, fratzii, parintzii... Ma asteptam intr-o oarecare masura sa se skimbe ceva in relatia cu sotzul meu, insa contrar celor spuse de multe cupluri, noi am ramas tot asa...sincer, nu s-au skimbat ipotezele. Si..., se despart ai mei... Se mai certau ei.. Va intreb eu, cum se poate sa shtergi 26 de ani din viatza? Eu i-am intrebat doar atat: Ce-ar trebui sa fac cu nepotii lor? (eu locuiesc acum in Craiova, iar parintzii mei in Satu Mare)Sa-i plimb de colo colo, s-o vada pe mamaie, apoi pe tataie?
Marea problema este ca tata locuieshte singur, iar mama cu fratzii mei (2 baietzi cuminti)... Ma macina gandul ca tata s-ar putea duce intr-o buna zi, sa primesc un tel ca ...Nu cred ca pot sa explic!!!
bobulet
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
Imi pare rau ca se despart, trebuie sa fie dureros pt voi, insa daca ei au luat decizia asta, ca niste oameni maturi ce sunt, stiu ei de ce au luat-o. decat sa ii vezi nefericiti si totusi impreuna, mai bine fiecare pe drumul lui, dar linistiti si impacati, nu?
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bobulet spune:
Ramonika, tocmai asta e..., acum se descurca mult mai greu!
Mama mea sta in kirie cu cei doi frati, unul munceshte celalalt la liceu! Eu i-am tot trimis mamei bani sa-si plateasca alealea..., dar nu vreau nici sa intand coarda cu sotzul meu! Si vezi tu, se cam aduna! Ii sun pe fiecare si vb cu ei, mama zice de tata, tata de mama! La un moment dat imi iesisem din fire si i-am taiat-o mamei la tel! S-a suparat pe mine! Dar ce era sa fac? Pe mine nu m-au intrebat ce si cum!
bobulet
Maruta spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
Imi pare rau ca se despart, trebuie sa fie dureros pt voi, insa daca ei au luat decizia asta, ca niste oameni maturi ce sunt, stiu ei de ce au luat-o. decat sa ii vezi nefericiti si totusi impreuna, mai bine fiecare pe drumul lui, dar linistiti si impacati, nu?
Ramonikasi pisicile Vladutz Tigrutz
Alina Bubulina
Fetitza Maritza
si eu zic la fel ... mie daca mi s-ar intampla as fi daramata ... totusi fiecare trebuie sa-si traiasca viata lui! NU !?
oamenii la batranete fac tot felul de lucruri ciudate ... tata avea un prieten a carui nevasta a divortat de el dupa ce copii se dusesera la caselor ... cica l-ar fi suportat atata timp doar pentru copii ...
atat doar ca atunci cand 2 oameni se despart, sunt foarte putine cazurile cand o fac de comun acord ... deobicei unul dintre ei este "ranit" ... fi alaturi de amandoi si nu-i judeca ... sunt parintii nostri, buni sau rai!
multa putere si dragoste
Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita
bobulet spune:
Da MAruta, nu-i judec. Nici copiii nu-i putem skimba si nici parintzii! Spun doar ca mi-e greu sa-i vad kinuindu-se! Ii ajut cu ce se poate, insa nici prea mult nu pot pentru s-ar isca si in casa mea pb...
De felul meu, nu sunt melancolica, de presiva...
Am tinut fruntea sus! Anul trecut inainte cu 2 sapt.de nunta, a murit bunicutza mea! Din pacate, nu am putut amana! Totul era deja aranjat! Rudele m-au sustinut si ele, ca asta e viata si tre sa mergem inainte! Apoi kestia cu ai mei... Sincer, a fost un an greu! Insa am un sot care ma intelege si o avem si noi un bebitza
bobulet
melina34 spune:
draga bobulet, cu atit mai mult dupa 26 de ani daca ei au hotarit sa se desparta, inseamna ca totusi ceva serios ii determina, parerea mea;
te-ai gindit ca poate fiecare vrea liniste, vrea altfel de viata, vrea sa nu mai fie cicalit, sacait de celalalt???poate efectiv s-au saturat unul de altul....poate fiecare dintre ei isi va gasi un echilibru sau macar linistea.
M.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
Nu te supara, dar cred ca tu ai vrea situatia care iti convine tie cel mai bine, sau care crezi tu ca ar fi mai buna pt ei. fara suparare, eu zic ca parintii tai sunt destul de intelepti sa judece ei singuri cum sa-si traiasca viata. cum zicea si Maruta, poate au stat pentru copii impreuna pana acuma. tu ar trebui sa stii asta. nu se intelegeau mai demult sau numai acuma i-a apucat?
te inteleg ca ai vrea sa-i vezi impreuna la batranete, insa nu poti decide in locul lor. nici tu nu ai vrea sa-ti coordoneze nimeni viata, nu?
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Porumbita spune:
inteleg ca te doare ca sunt parintii tai, dar de aici si pana la ale reprosa ca tu ce o sa faci cu nepotii de acum incolo, ii plimbi de la unu la altul.. e cale lunga...
au dreptul sa isi traiasca viata cum cred ei de cuviintna...au dreptul sa incerce sa fie fericiti sau dimpotriva sa fie si mai nefericiti.. e alegerea lor;
unchiul si matusa mea au divortat dupa 35 de ani de casatorie... dar sincer sunt mult mai fericiti acum decat erau inainte... si asta se vede... si nepoata lor de 8 ani ii viziteaza cu randul... doar la ziua ei si la ziua varamii se intalnesc sub acelasi acoperis...
iselin spune:
Poate e mai bine sa-si vada fiecare de viata lui. Social tie tie- greu sa accepti asta, dar cu siguranta exista motive serioase.
Daca divorteaza legal se face un partaj si poate astfel mama ta nu o sa mai aiba chiar asa mari probleme financiare. Caci a muncit o viata, nu-i asa?
Suntem langa tine. E important ca fiecare din parintii tai sa stie ca tu-i iubesti in continuare chiar daca ei nu mai sunt impreuna.
cristiama spune:
Parintii sotului au divortat cand el era deja mare. Socrul s-a recasatorit si are o relatie BUNA, si chiar si soacra recunoaste ca ii e mai bine asa.
Si, da ii vizitam pe rand, pe socru mai rar ca nu sta in Bucuresti.
La noi ii invitam cate odata pe toti, sunt civilizati, daca nu ai stii ce relatii sunt intre ei nu ai putea sa banui.
mie nu mi se pare ciudat da poate daca erau ai mei ar fi fost mai greu.
E o vorba: sa schimbi ce poti schimba si sa accepti restul.