Vrancea(3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Flori...e ceva suspect cu poftele astea la tine...

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Dragele mele prietene ,in primul rand ,sper sa imi permiteti sa va spun asa.Prixi intr un mesaj trecut imi ceruse cateva amanunte despre mine si ai mei ,fiind vranceanca .Eu am sa i raspund cu placere la intrebarea ei ,ptr a deveni mai apropiate .De loc, sunt din Focsani si impreuna cu familia mea ,adica >Doru sotul meu ,Ionut 21 ani ,Cristina 18 ani ,iar Monica 12 ani locuim in spatele Finantelor publice ,in bloc cu multi dentisti renumiti.Cea mai mare bucurie a mea este ca la 41 ani copii imi sunt prieteni si chiar colegi de munca ,caci impartim munca de la jobul propriu ,dar si satisfactiile .Fiecare ,insa face dupa timpul si puterile lor caci Ionut e student ,iar fetele eleve. Dar intotdeauna ne au sarit in ajutor spre a le fi si lor bine.In restul suntem fericiti ca a venit caldura ptr. ca sufletul iti este mai bun cand soarele iti zambeste.

Mergi la inceput

Aha...chiuliti?

Am fost la Tesco, am luat la sufestia unei prietene cottage cheese, ca o smanatana e, o sa o amestec cu feta si sa vedem ce placinta cu (mare) branza imi iese!

Nu mai e nimeni pe aici? vai ce frumos e afara...

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Eu abia m-am trezit ..m-am asezat in pat cu sotul dupa masa si am atipit putin.Acum is putin cam ametita,dar trebuie sa-mi revin,ca am treaba

Am fost si noi la magazinul polonez si ne-am facut provizii de castraveti murati,gogosari in otet si...ce credeti ca am gasit??borsh lichid si abia astept sa acresc ciorbita cu el

Andrutz as vrea io sa aiba poftele astea "un nume" ,dar nu-s decat in ziua 13,asa ca...slabe sperante.

Lorena,bine ai revenit printre noi...Ma bucur ca e vremea frumoasa in Focsani.Si la noi acum este foarte frumos,e un soareeeee
La noi deja se intuneca pe la 21.30...in cateva saptamani nu v-a mai fi noapte aproape deloc

Pupi si revin

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Flori...presimt eu ca o sa ne dai vesti curand! Tin pumnii!

Gata plec si eu acasika, ma duc sa fac papika. Va pup, seara frumoasa!

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Mergi la inceput

Andrutz o seara frumoasa si tie!Dar,nu mai intri si de acasa?

Celelalte fete...pe unde sunteti???Chiar m-ati lasat singurica?

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Flori, nu esti singurica, mai sunt si eu pentru putin timp cu voi,apoi vine sotulica acasa flamind,si ...ii tin companie!

Andra, pofta buna!Esti gurmanda ca si mine...yamy

Ma bucur sa o mai "vad" pe Lorena la noi,cam rarut dar nu conteaza.
Dupa cum povestesti, esti o femeie implinita si fericita, ai trei copii mari,ai o afacere proprie si...esti prietena copiilor tai!Ce frumos(si eu visez la trei copii), mi-ar place sa ne mai povestesti despre ei, despre cum sunt adolescentii in ziua de azi!...si despre multe altele.Suntem intre prietene,cum bine ai spus si tu!

Ma intreba Andra despre party!
Pe cea mare ,cu luatul din mot, cu musafiri multi o vom face simbata la soacra mea(la noi nu e spatiu destul).Dar miercuri marcam momentul in familie, cu tortulet,baloane,etc,etc,poze,poze.

Hai ca va pupik pe toate.Casa e cu fundu'n sus, doar jucarii peste tot, astept sa culc copiii ,sa le string(sa fie noaptea curatenie,)

Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"

Mergi la inceput

Kata si io is o gurmanda...mama-mama...
Stii,de mult tin sa-ti spun si mereu uit:a vazut si sotul meu pozele voastre(unele dintre ele,ca stii cum is barbatii...nu preau ei rabdare la chestii de astea) si zice ca parca l-ar cunoaste pe sotul tau,ca figura nu ii este straina...Eiii,ce zici de asta?

Deci,mai aveti putintel si papati tortulet...Abia astept sa vad ce surpriza ii pregatesti lui Roby(referitor la tort)..

Pupici..eu is prin zona...sper ca si voi

noi

Mergi la inceput

Salutik fetele...intru si de acasa...dar nu stau ca vrem sa vedem un filmuletz...am facut papika buna, am macat pana ne-am facut balonash...si placinta a iesit super...miam-miam, v-as da si voua sa papati. sa va zic repede reteta, ca poate va dau idei iar.

Am luat foi de cumparat, am pus cate doua impaturite si la mijloc am pus amestec (scriu imediat amestecul) si le-am rulat ca pe clatite si am pus una langa alta in tava vreo 5 astfel de clatite, iar deasupra alte doua foi. Unse cu putin ulei toate.

Amestec: 2 oua batute, adaugate peste branza feta rasa si cottage cheese (cantitati din ochi), 4 linguri zahar, un pumn stafide/fructe confiate.

Peste ultimele foi am turnat un ou batut si amestecat cu 2 linguri de smantana.

Vreo 40-50 de minute la cuptor, foc mic.

Pofta buna daca faceti. A iesit tare buna.

Va pupa fata acum, pe maine. Noapte buna.

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Mergi la inceput

Andrutz tu vrei sa ma ucizi cu retetele astea?M-am hotarat:ma mut la Londra .Trebuie sa fac intr-un fel sa fiu mai aproape de tine

noi

Mergi la inceput