Vrancea(3)
Raspunsuri - Pagina 12
motanik spune:
Kata, abia asteptam pozicile!
Roxana, voi de unde va luati filmele? Noi luma dvd-uri piratate de la chinezi cu 20 lire 5 bucati. Daca avem pb cu vreunul si nu se vede bine, il schimbam. Avem Aviator dar nu l-am vazut pana acum. Million Dollar Baby nu-l avem dar daca il gasesc il iau si eu.
Flori, unde esti bebe?
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
prixi spune:
Petrecere frumoasa sambata, Kata!
Dar chiar unde ai disparut, Flori?
Eu credeam ca tu stii, Andra, ca prea erai linistita!
Noi mai inchiriem filme, mai luam si de la prieteni...Oricum, suntem destul de comozi si ne multumim cu ce e pe la TV. Bine se mai intampla sa nu gasim nimic interesant la TV si ajungem sa regretam ca platim abonament la cablu...Chiar cum gasesti emisiunile de tele de acolo? Sunt si acolo emisiuni gen Big Brother? Aici sunt in fiecare an si capteaza atentia tuturor pe perioada difuzarii!
Ce deserturi bune si usor de pregatit ne mai spui?
Va pup si mai vorbim!
Roxana
flori76 spune:
la "spartul targului"
M-am trezit naspa azi,cu o durere la un deget de la mana(nu ma intrebati de ce,ca habar nu am ).Cert este ca acum mi s-a umflat si ma doare tot mai rau...L-am bandajat bine si astept,poate imi trece.
Ma iertati ca nu am scris deloc azi,nu?.Maine promit sa-mi iau revansa.
Va pupicesc si va multumesc pentru ca v-ati gandit la mine
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
katalina spune:
Buna dimineata!
Doamne ce vreme urita la Focsani!Dimineata a fost si ceata!
Puiul meu doarme, si eu ce sa fac,imi beau cafeluta cu voi, dar nu prea sunteti pe aici, noroc cu mamicile mele de dincolo.
La 2 plec la coafor, sunt intr-o schimbare treptata de culoare, si acum nu-mi place culoarea ,dar trebuie sa am rabdare.
ASTA va fi culoarea finala(cine stie cind)
Va pup si ...ce faceti???
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
motanik spune:
Neatza!
Kata, frumoasa culoare,asteptam pozica cu tine sa vedem cum a iesit!
Flori, ce faci bebe cu degetul ala? Te-a intepat ceva? Da si tu cu o crema! Se observa puroi ceva? Of of...Ai grija.
Roxana, noi nu avem cablu si prindem cu antena de camera numai cele 5 canale englezesti pe acre le prinde toata lumea (cum aveam TVR in tara pana sa avem cablu) si anume: BBC1, BBC2, ITV, Four si Five. Din ele sincer iti spun ca ne uitam 90% din timp pe Five pt ca sunt si filme si emiusiuni faine. Si aici a fost Big Brother si Celebrity Big Brother si sunt multe reality show-uri. Am un serial la care ma uit mereu, CSI (Crime Scene Investigation)...inteleg ca e difuzat si in Romania? Asta e martea si sambata. Duminika si miercurea sunt filme bune de obicei. Vinerea emisiuni...oricum mai mult ne uitam la dvd-uri...
Maine fac din nou un salam de biscuiti ca am musafiri duminika. V-am zis ca am facut si crema de zahar ars alaltaieri?
Aici e acceptabil afara...nici nu ploua, nici nu e soare, dar nu e chiar frig.
Pupici.
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
flori76 spune:
'Neata fetele...v-am promis ca azi,cum-necum,o sa va scriu.
Abia m-am trezit...de fapt is treaza de pe la 4 ,ca m-a durut degetul...Cezar zice ca sigur am facut o entorsa si eu ma tot gandesc cand si cum,ca nu-mi amintesc.
Andrutz tu iar ai inceput cu prajiturile???Eu nu am mai facut crema de zahar ars de vreo 6 luni,ca am cam gresit-o si...nu am mai avut chef.
Cata,foarte frumoasa culoarea.Abia astept sa te vad pe tine cu ea
Prixi pe unde esti??Nu ai chef de facut un bb dupa experienta de ieri?
La noi s-a schimbat vremea:innorat,a plouat azi-noapte,bate vantul...
Va pup si revin
noi
prixi spune:
Buna dimineata, la fete!
Dar ce poate fi cu degetul tau, Flori? Cumva ai incercat sa iti tai cuticulele si s-a infectat? Mie mi se mai intampla si e tare dureros...Sau poate vorba Andrei, te-a intepat ceva si nu stii tu! Oricum, bine ca te-ai bandajat! Pacat, ca nu poti sa ne mai scrii..
Kata chiar ca e super culoarea! E ceva ca un roscat, dar are si suvite blonde...Cred ca exista ceva cam asa la L'Oreal , dar mai bine te vopsesti la coafor, ca de cele mai multe ori nu iese ca pe cutie!
Andra, si noi prindem BBC1 si BBC2, dar in afara de cateva emisiuni dragute, nu am gasit nimic la care sa ma uit! Uite, eu nu stiu de exemplu serialul ala! Dar probabil ca e pe Five! Am sa il caut si eu pe canalele de aici, dar daca e pe alea franceze, prefer sa nu ma uit pentru ca dubleaza astia totul si e asa rau sa nu auzi vocea in original! Cum v-ar placea sa auziti tot timpul aceeasi voce de femeie si cand e Rachel din Friends, si cand e Julia Roberts in nu stiu ce film...ajungi la exasperare! Doar pe canalele flamande pastreaza versiunea originala si noroc ca transmit si filme bune, ca altfel nu stiu la ce am mai fi tinut cablul!
Nu, ne-ai zis ca ai facut crema de zahar ars! Probabil la fetele din Anglia! Cred ca am si eu reteta in cartea de bucate, ca aia a fost prima carte pe care mi-am adus-o aici, ca altfel ar fi fost prapad! si poate o incerc! Nu am facut niciodata, dar am mancat acasa si tare buna mai era!
Nici la noi nu e soare, dar nici nu ploua!Cred ca sunt vreo 12°C...destul de frig, dar bine ca nu bate vantul!
Va fetelor si mai vorbim!
Roxana
prixi spune:
Acum am vazut si raspunsul tau, Flori! Deci sa fie vorba despre o entorsa...Atunci cred ca ar trebui sa vezi un doctor si sa nu astepti sa iti treaca de la sine! Poate daca iti faci un masaj sau il tragi un picut, reusesti sa il pui la loc! Dar va trebui sa ceva, ca s-ar putea sa te doara!
Cu bebeii, mai asteptam, dar nu mult! Doar asa pana la anul!
Inca o data va si mai vorbim!
Roxana
flori76 spune:
Prixi fata.Nu cred ca e infectie...Ma doare la baza degetului si azi-noapte ma cam durea mana cu totul.Cred,totusi,ca Cezar are dreptate si e o entorsa.Ma bucur ca nu e la mana dreapta,ca azi trebuie sa fac mancare si..Beyyy, si-s asa de plangacioasa...fereasca Sfantul
Kata la ce coafor mergi?Eu am o coafeza in Odobesti de care sunt ffff multumita.Tipa e tinerica(30 ani) si foarte constiicioasa,merge regulat la seminariile Wella,pt a fi in pas cu ultimele noutati...
Andrutz abia astept sa vad ce noutati mai primesti de la Ana.Sper ca nu e prea tarziu daca Liviu se v-a opera in mai
noi
flori76 spune:
Fetele,unde ati disparut toate?
noi