Dragilor,
eu nu cunosc deloc cartierul, dar vad ca aici e multa lume din zona si poate ma puteti ajuta.
E vorba despre una din familiile de la umanitare (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43753" target="_blank">fam.Florescu) care trebuie sa dea 3 copii la o gradinita saptamanala ptr ca tatal lor sa poata munci. Din pacate gradinita care este linga ei (stau vis-a-vis de show-room-ul Renault) este doar cu program prelungit, si nici acolo nu au locuri.
Va rog daca stiti unde exista o gradinita cu program saptamanal in cartier, eventual si alte informatii utile (costuri, telefoane, directori etc.), ajutati-ma sa-i ajut.
mersic,
Andra
Din cate stiu eu saptamanala este gradinita de pe str.Targu Neamt se afla langa o sala de fitness in vecinatatea policlinicii Cetatea Histria.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2
272 pe Bulevardul Timisoara, este proaspat renovata si arata tare bine. Mergi acolo , nu stiu nimik de 94.
Teoretic, orice gradi cu program prelungit ar trebui sa aiba si grupe de saptamanal, cea de langa mine cred ca are pt ca vad dupa 17-18 2 clase luminate. Trebuie sa mearga si sa se intereseze la cea mai apropiata de casa. Teoretic, pot spune ca nu mai sunt locuri, dar, practic, imposibil sa nu fie...Daca sunt frati le fac o reducere ceva dar cred ca va fi oricum peste un milion,de obicei e 30-40 mii / zi + taxa de gradi la inscriere/ copil.
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....