Decalogul lui Paler
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Cleomax spune:
aaaah sabina scuze, hopasha si tu-n caruta, io ma uitasem doar la ce scrisese conca despre gandaca si ma concentram rau sa esplicitez ce n-am inteles
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Sabina
mey,da pe mine nu ma luati in cardasie?
no, ca pe tine te uitasem pa pian!
![](icon_smile_big.gif)
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
conchita spune:
quote:
Originally posted by gandaceluquote:
Originally posted by Sabina
mey,da pe mine nu ma luati in cardasie?
no, ca pe tine te uitasem pa pian!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
Rodi, ramane cum a zis Donia, e quaker. :-)) a fost pauza, ca n-am mai citit adica. prima oara il intalnii la schitul darvari, era cu teodor baconski (il ador!) si paleologu. pai cu asa rivali, te cred si eu ca n-am mai citit nimic de paler, in afara de masochistele momente cand ii frunzaream comentariile in presa sau il vidieam la teveu. nu pen'ca nu-mi placea neaparat, ci ca nu intelegeam cap-coada ce voia sa zica. suna frumos asa, stii...poetic (vorba Sabinei), e bun pentru insomniaci ca are ritm adormitor, dar daca il iei la bani marunti...nu jtiu ce sa mai zic. or nu m-o duce pe mine aichiu-ul si atunci mea culpa.
Sabina, tu vad ca ai inteles oareshce din text de-l poti cataloga drept sirop. asta presupune un inalt nivel de comprehensiune. pe cand noi, astilalte trii, ne zbatem la firu ierbii in driblari si ratari pe poarta, ca nu pricepem o iota. dar hai, da-te gios de pe acordion si vino la hanul cardaseniilor, ca te iubim, ceau va pup.
![](radtare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
pai dupa ce-a explicat gandaca, tre sa fii tuta de tot sa nu pricepi:))
oricum,daca zici mergeai la darvari te ubesc si mai tare!
Sabina si
![](hippi.gif)
cataghe spune:
quote:
Originally posted by conchita
iar aia de final cu singuratatea ca o tarfa care doar nu te invinuieste de egoism, e ermetica rau: daca ii luam tarfei posibilitatea de a face acuzatia respectiva, ce anume mai ramane sa o defineasca drept tarfa? si de ce am binecuvanta traiul cu o tarfa care nu e altcineva decat noi insine?
Mei
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mie mi-a placut Paler mult de tot prin tineretile mele, dar tare de mult nu l-am mai cetit, asa ca nu pot sa-mi dau cu o parere de data recenta...
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!