Decalogul lui Paler

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

aaaah sabina scuze, hopasha si tu-n caruta, io ma uitasem doar la ce scrisese conca despre gandaca si ma concentram rau sa esplicitez ce n-am inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Sabina
mey,da pe mine nu ma luati in cardasie?

no, ca pe tine te uitasem pa pian!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
Originally posted by Sabina
mey,da pe mine nu ma luati in cardasie?

no, ca pe tine te uitasem pa pian!

ejti o totala!

Rodi, ramane cum a zis Donia, e quaker. :-)) a fost pauza, ca n-am mai citit adica. prima oara il intalnii la schitul darvari, era cu teodor baconski (il ador!) si paleologu. pai cu asa rivali, te cred si eu ca n-am mai citit nimic de paler, in afara de masochistele momente cand ii frunzaream comentariile in presa sau il vidieam la teveu. nu pen'ca nu-mi placea neaparat, ci ca nu intelegeam cap-coada ce voia sa zica. suna frumos asa, stii...poetic (vorba Sabinei), e bun pentru insomniaci ca are ritm adormitor, dar daca il iei la bani marunti...nu jtiu ce sa mai zic. or nu m-o duce pe mine aichiu-ul si atunci mea culpa.

Sabina, tu vad ca ai inteles oareshce din text de-l poti cataloga drept sirop. asta presupune un inalt nivel de comprehensiune. pe cand noi, astilalte trii, ne zbatem la firu ierbii in driblari si ratari pe poarta, ca nu pricepem o iota. dar hai, da-te gios de pe acordion si vino la hanul cardaseniilor, ca te iubim, ceau va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai dupa ce-a explicat gandaca, tre sa fii tuta de tot sa nu pricepi:))

oricum,daca zici mergeai la darvari te ubesc si mai tare!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by conchita
iar aia de final cu singuratatea ca o tarfa care doar nu te invinuieste de egoism, e ermetica rau: daca ii luam tarfei posibilitatea de a face acuzatia respectiva, ce anume mai ramane sa o defineasca drept tarfa? si de ce am binecuvanta traiul cu o tarfa care nu e altcineva decat noi insine?

Mei, hai ca-mi deschisesi gustul sa vorbesc discutii Pai cum ce mai ramane sa o defineasca,,,ca tarfa - faptul ca nu te acuza de egoism o defineste ca tarfa?! Tarfa nu e o femeie definita prin faptul ca se culca cu barbatii pe bani? Ori, daca se culca pentru bani, atunci inseamna ca nu o intereseaza egoismul omului, o lasa rece. Deci, nu se pune problema sa iei tarfei dreptul de a te acuza de egoism, pentru ca ea nu are acest drept din start. Poate ca exprimarea lui Paler e nitelus redundanta, adica e de la sine inteles ca o tarfa nu se sinchiseste de egoismul tau, iar faptul ca el subliniaza acest lucru nu e pentru a o defini, ci pentru a face paralela cu singuratatea, in care de asemenea nimeni nu se sinchiseste de egoismul tau. Q.E.D. Io asa "inghit" pasajul cu pricina

Mie mi-a placut Paler mult de tot prin tineretile mele, dar tare de mult nu l-am mai cetit, asa ca nu pot sa-mi dau cu o parere de data recenta...

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Catalina, ce mai faci? Ai ajuns cu bine? Sunteti bine?

Mergi la inceput