Recomandati-mi va rog gradi in sect 3

Recomandati-mi va rog gradi in sect 3 | Autor: iuliana_2002

Link direct la acest mesaj

Buna Ziua tuturor!

Am inceput cautarea de gradinita pentru ca in august implinim 3 ani, in toamna, am vrea sa incercam la gradinita.
Prima incercare s-a soldat cu esec la modul ca am vrut la germana nu se poate .... sunt multe de scris si de povestit....
Va rog din suflet, cine are copii in sectorul 3 la gradinite sa imi recomande si mie cateva, sau de la cunostinte.
Va multumesc,

Iuliana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danis spune:

vezi ca mai e un subiect deschis pe sectorul 3... vrei la stat? sau cauti gradi privata? conteaza mult unde in sectorul 3, ca sa fie copilul aproape de casa (daca e gradi de stat); noi stam pe vitan in zona stadion olimpia, aproape de bobocica si mergem la gradi 24; deocamdata, sunt multumita, dar repet, depinde ce cauti si in ce zona...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2002 spune:

Caut o gradi buna, care sa se ocupe de copii, noi stam langa Spitalul Babes, nu as vrea insa la cele de pe vremea mea: 49 si 13, stiu ca e o idee preconceputa, insa fata de acum 30 de ani cand am fost noi (eu am copilarit in zona) as vrea altceva.
Am fost informata de mamici de prin parc ca oricum se "contribuie " lunar la doamnele educatoare, principal ar fi ca copilul sa nu vada lucrul asta ca pe un calvar, sa isi doreasca sa revina, sa se integeze frumos si si si, vreau multe?
Va multumesc pentru link-uri si raspunsuri, o sa ma uit,

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

O ideee buna ar fi Gradinita 239, e in spate la Dristor. Mergi acolo, este incomparabil mai bine ca la cele doua enumerate de tine (desi nu este printre cele mai mari din Bucuresti, este totusi cam cat gradinitele 13 si 49 la un loc). Cam astea sunt alternativele acolo, si mai este 254 langa Stadionul National.

Mergi la inceput

Buna ziua!
Abea acum am reusit sa intru pe net!
Am fost la 239, este super frumoasa si curata, am vorbit cu d-na director, insa primeste copii de la 4 ani! Asta e fac in baza regulamentului cam ce vor: copilul cand il inscrii tre sa aibe 3 ani impliniti, iar 239 face pentru anul 2005-2006 inscrieri doar pentru copii care au 4 ani. Daca era posibil il duceam fara rezerve la 239, este de departe ff buna si ingrijita.
Cum este 254? Ma duc sa o vad si pe asta?
Multumesc pentru idee!

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

quote:
Originally posted by iuliana_2002

Am fost informata de mamici de prin parc ca oricum se "contribuie " lunar la doamnele educatoare, principal ar fi ca copilul sa nu vada lucrul asta ca pe un calvar, sa isi doreasca sa revina, sa se integeze frumos si si si, vreau multe?

Iuliana

salut! fetitza mea e la gradinitza 49 si vreau sa te contrazic in legatura cu "contributia". N-am "contribuit" niciodata la doamnele educatoare sau directoare, nici macar la inscrierea la gradinita. Nu pun in calcul contributzia de 40 mii pe zi, obligatorie la orice gradinitza de stat (chiar daca e de stat - nu e gratuita ), biletele la spectacole si circ + engleza cam 100-120 mii pe luna. O singura data m-au intrebat daca nu am xerox la servici ca sa le xeroxez 30 fise pentru copii cu cifre si litere. si de-atunci nu au mai apelat la xerox. atat. Banuiesc ca poate sunt unii parintzi care in exces de zel "contribuie"?...se poate. Cel putzin mie nu mi-a cerut nimeni nimic niciodata (inafara de xerox-ul ala ), dar si fara "contributzie" fata mea se duce cu placere la gradinita.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Nu vreau sa intram in polemica, sincer, eu am spus din experienta altora, este un lucru arhi-cunoscut ca in Romania spaga e la putere si deschide usile.
------------------
Apropos' are cineva adresa sau nr de telefon de la Gradinita 254 de langa Stadionul National?

Merci frumos

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Si pe mine m-ar interesa gradi.254 daca este pe langa Stad.National. Eu stiu numai grad.154 langa stadion.

andreeat

Mergi la inceput

Cred ca nu exista 254, este 154 langa Patinoar, am consultat lista cu gradinite din sectorul 3 si am gasit-o la Bd. Basarabia, deci vorbim despre aceeasi gradinita. Cum este? Are curte? Sunt copii care merg acolo sau care au mers?
Sa mergem si noi sa o vedem?

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Tocmai de aceea am zis si eu cxa nu exista 254.La 154 am fost eu si directoarea na a fost prea amabila a zis ca nu sunt locuri deocamdata ca nu primeste decat copii de la 5 ani ca dupa 15 mai face inscrieri daca mai raman locuri.Am fost inauntru mi-a placut cum era au si curte interioara e curat acum nu stiu personalul cum e ca nu am auzit pe nimeni spunand ceva despre el.poate e vreo mamica care are copilul acolo sa ne spuna si noua.Oricum eu o sa mai merg sa insist pentru ca am vazut ca sunt si copii mai mici de 5 ani.

andreeat

Mergi la inceput