GELOZIA - sarea si piperul unei casnicii?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

aaaaaaaaaaaaaaaa....pai se schimba treburile... mai e si cu pitici pe creieri si istericale...nasol... io zic sa-i spui sa ia si mobilele, si televizorul... macar sa faca o treaba buna de la cap la coada daca tot se apuca. Eh, da aici iti dau dreptate sa faci crize de nervi! Si al meu are istericale cu bushit de usi de mai-mai sa darame casa... si atunci iau si eu foc. Pana acum nu a aruncat cu nimic. hahahaha! Dar nu, asta nu-i normal si nici de trecut cu vederea. Barbatii astia-s cam dusi, ashea...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emma27

da,oana.dar a fost o impacare mai dubioasa.noi de obicei,nu ne culcam certati sau nu ne despartim suparati unul pe celalalt.acum insa plecase si ne-am mai spus si vb urate.ma chinuia ceva si m-a enervat ca nu a facut el primul pas,pt ca el facuse si primul pas gresit.asa ca i-am trimis o groaza de mesaje cu cuvantul urat pe care mi l-a spus.a incercat sa ma sune si nu i-am raspuns.de-abia a doua zi am inceput sa vb cu el,ca si cum nu se intamplase nimic.iti dai seama cate scuze si declaratii.dar eu vreau sa aiba acelasi comportamnet si acasa,mai mult de 24 ore...degeaba,am luni de miere dupa certurile astea,ma enerveaza ca se intampla asa.

Ema

http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=f43c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/my_photos

Te cred ca te enerveaza, si eu as fi tare sucarita pe o faza din asta. Ma scarbesc rau de tot iesirile animalice... Dar in mod sigur nu are nimic de a face cu tine, pt ca asta e grija ta principala de fapt... E ciufut si face lucrul pe care eu il urasc cel mai tare: sa-si verse nervii acumulati prin diverse parti pe cineva care n-are de fapt nici o vina ca EL e cu susu-n jos... Vin sa te ajut sa-i aplici o corectie.

pup u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Emma, dragutza, faza e ca astia mai macho ...se manifesta uneori cam violent (fatza de mobile of course) si pe urma le pare rau...din pacate, femeia iarta dar nu uita....si uite asa ne amaram vietile...Nane, are dreptate, intr-un fel...inchide-i usa si lasa-l sa tipe si sa tranteasca cat vrea (daca poti si asta nu te seaca si mai tare)....io una sunt destul de pacifista de felul meu si ma las dusa de val, acuma nu's ce sa zic...oamenii sunt diferiti...daca tu nu poti altfel, atunci zii fo' doua la randul tau, poate ca te simti mai bine...tu stii care ii/iti e felul...
Te pup!

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Oana, continua, in cealalta parte, pls.

Mergi la inceput