Mamici de iulie-august 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by BB23

Fetele!!!!!
Eu mai am o nelamurire...
As vrea sa imi iau concediu de odihna..dar cum se calculeaza?
Sau mai bine zis..perioada lucrata se considera perioada pana cand voi intra in prenatal?Sau pana la nastere?
Scuze daca am deviat de la subiect...
Nici mie nu mi s-a spus cati cm avea bb la 22 de saptamani, insa cantarea vreo 500 gr.

Pupici la burtici..

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina19931995/album?.dir=/4fcc

Si mie mi-a spus cat cantareste, dar nu mi-a spus cati cm are. Am citit ca ar avea aprox. 25 cm dar parca nu imi vine sa cred.

Luminita
22 saptamani - mama de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Fetele!!!!!
Eu mai am o nelamurire...
As vrea sa imi iau concediu de odihna..dar cum se calculeaza?
Sau mai bine zis..perioada lucrata se considera perioada pana cand voi intra in prenatal?Sau pana la nastere?
Scuze daca am deviat de la subiect...
Nici mie nu mi s-a spus cati cm avea bb la 22 de saptamani, insa cantarea vreo 500 gr.

Pupici la burtici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

INTRATI AICI! E SUPER!http://www.orthodoxphotos.com/readings/avortul/zambete.shtml

Luminita
22 saptamani - mama de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut burtici!

La mine nu se vede colostrul inca. Giana, asa am observat si eu, ca am ceva vascos alb care se mai formeaza ca un dop. Asta o fi?

O sa radeti dar pe mine ma doare noada cateodata, si chiar destul de tare. Am pus-o pe seama statului la calculator cam 8-9 ore/zi. Cine stie ce pozitie am :).

Va pup,
, 26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by Nannina

Iar apare Nemoderat ! Inseamna ca nu sant binevenita si ar cam fi cazul sa plec ! Mai incerc de cateva ori si daca Nu si tot Nemoderat , asta e ! Dragoste cu sila nu se poate !

Sorina mamica-burtica si bambino 18 sapt.

Nannina,ti-a explicat si administratorul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46546" target="_blank">aici:tuturor noilor veniti le sunt moderate primele mesaje.Mai posteaza si-o sa scapi de asta curand!

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Luminita,extraordinare pozele...Nu pot sa cred ca am in burtik o astfel de minune...Este cu adevarat o MINUNE in fata careia sunt pur si simplu muta de emotie!!!

Irina,asteptam vesti!Sper sa fie o fetita sanatoasa si sa nu mai ai nici o problema cu placenta.Sa dea Domnul sa fiti bine amandoua.Sau amandoi.Important e sa fiti bine si tu si bb

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Moni,nu stiu ce o fi dar eu cred ca se desfunda canalala deja.Dar nu cred ca e colostru.Din cate am auzit acest colostru ar fi galbui(?) dar nu sunt sigura,Daca gresesc corectati-ma!

Ma poate ajuta cineva?Nu stiu cand intru in saptamana 20.UM este 19 noiembrie.Ma ajuta cineva?PLSSSS

Giana 19+s

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Katink, am citit descrierea controlului tau. Pai la mine nu s-a uitat la col niciodata la controalele de la fiecare 4 saptamni. Poate s-or fi uitat la eco de la 20 de saptamni, dar n-au zis nimic. Sunt tare curioasa cand incepe sa se uite la col.

De hemoglobina nici nu mai zic, pentru ca mi-au facut atunci la inceput si gata. Cred ca aici iti face numai daca te plangi de ceva ameteli, stiu eu?

Acum m-au trimis in sapt 27 sa-mi fac testul de diabet.

, 26s

Mergi la inceput

Giana, dupa calculele mele, esti in cursul saptamanii 20. Sapt 19 s-a incheiat vineri pe 1 Aprilie. Deci 20 de sapt complete o sa ai vinerea care vine, pe 8 Aprilie. :) si mie tot vinerea mi se incheie saptamana.
pupici
, 26s (eu de ex cand zic 26s, sunt in cursul sapt 26 care se incheie vineri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

quote:
Originally posted by Giana

Ma poate ajuta cineva?Nu stiu cand intru in saptamana 20.UM este 19 noiembrie.Ma ajuta cineva?PLSSSS
Giana 19+s

Joi, pe 7 aprilie implinesti 20 de saptamani, asta inseamna ca in fiecare joi a saptamani implinesti o saptamana (sper ca ai inteles).
Eu implinesc miercurea, si azi fiind marti sunt in sapt.22 + 6zile. Maine voi implini 23 sapt.

Pupici,
Katink cu dulcineea mea 22+

Mergi la inceput