dilema

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Draga Daniela..fugi cat poti de tare..nu depinzi in nici un fel de el..iar "macho-ismele" de genul "mai bine moarta decat femeia altuia" dau bine in telenovele...de palme si injuraturi nu are rost sa mai comentez..."fii barbata Zoe" si da-i cu flit , si la propriu si la figurat..

Pupici, imbratisari , si mult curaj , "barbatul" tau nu merita nimic, nu te merita sub nici o forma, sincer, nici nu cred ca se va schimba. Tu ai avut marele noroc sa-l cunosti acum cand nu sunteti casatoriti si fara copii...de fapt gresesc..are si el o calitate..si-a aratat adevarata fata acum si nu s-a jucat de-a gentelmenul..ca dupa insuratoare sa se transforme in monstruozitatea care este de fapt..

Toate fetele de pe Forum sunt alaturi de tine, fa pasul despartirii acum, meriti un OM alaturi de tine!
Cu drag,
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Subscriu la absolut tot ce ti-au spus fetele,vreau sa mai adaug un singur lucru nu-ti irosii viata alaturi de o asemenea ....nu stiu cum sa-l numesc,in nici un caz om.Dupa ce am inceput sa ma trezesc la viata mi-a parut rau pt fiecare clipa irosita alaturi de bestia care sustinea ca ma iubeste,acum am aflat ce inseamna iubirea si o traiesc zi de zi ,de 11 ani,alaturi de un OM,un barbat adevarat,care nu mi-a dat o palma in tot acest timp si nici nu m-a injurat vreodata.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_mariana spune:

buna dimineata.
am reusit sa discutam fara a ne certa.
raspunsul lui? nu stie ce vrea de la viata, nu se intelege nici el pe sine.
sa am rabdare inca un pic si totul va fi bine.
cand l-am intrebat de ce,ce se-ntampla? a lasat capul in jos(am fost surprinsa de reactia lui, ma asteptam la tipete), si a spus ca vrea sa plece acasa, nu mai vrea.
ma gandesc ca:ori e frica de a-mi spune ceva?oare?
ori ce poate fi? am ramas interzisa cand pt, prima oara nu s-a enervat ca-i "cer socoteala".
am inceput sa ies mai des( de ex. azi voi merge cu niste amici la un restaurant), ma plimb(fluierata si claxonata. patiti si voi la fel? de, traiesc intr-un oras mai micut..)
cum voi putea avea incredere intr-un alt barbat, cand nu mai am incredere? mi-e frica de suferinta, caci stiu ce inseamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Pai daca el nu stie ce vrea de la viata si nu se intelege singur, tu cum, doamne iarta-ma, ai putea sa stii si sa-l intelegi. Rabdare? pai cata rabdare? ca ai radbat destul si destule. Lasa-l in pace sa vada daca gaseste vreo solutie si daca e sa fie... va fi. Iar tu nu trebuie sa disperi, vei capata pe parcurs increderea, totul e sa nu generalizezi. Prudenta, dar nu exagerata. Mult succes.

quote:
Originally posted by daniela_mariana

buna dimineata.
am reusit sa discutam fara a ne certa.
raspunsul lui? nu stie ce vrea de la viata, nu se intelege nici el pe sine.
sa am rabdare inca un pic si totul va fi bine.
cand l-am intrebat de ce,ce se-ntampla? a lasat capul in jos(am fost surprinsa de reactia lui, ma asteptam la tipete), si a spus ca vrea sa plece acasa, nu mai vrea.
ma gandesc ca:ori e frica de a-mi spune ceva?oare?
ori ce poate fi? am ramas interzisa cand pt, prima oara nu s-a enervat ca-i "cer socoteala".
am inceput sa ies mai des( de ex. azi voi merge cu niste amici la un restaurant), ma plimb(fluierata si claxonata. patiti si voi la fel? de, traiesc intr-un oras mai micut..)
cum voi putea avea incredere intr-un alt barbat, cand nu mai am incredere? mi-e frica de suferinta, caci stiu ce inseamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_mariana spune:

am recitit toate mesajele voastre.
nu gasesc cuvinte a va multumi tuturor pt sfaturi.
cred ca voi pleca in concediu cateva zile, pt a ma linisti cat de cat, sau poate inweekend,
e atat de greu, ma simt atat de slaba si pustiita...
norocul meu e ca am cativa colegi care-mi cunosc situatia, si cu care mai spun o gluma, mai ies la o cafea in pauza.
stiti, in ciuda tuturor necazurilor, mai am puterea de a zambi si glumi? de multe ori asta e scaparea mea.
nu am crezut ca poate fii atat de greu, pur si simplu imi vine sa plang de ciuda ca m-am complacut in situatia asta, crezand ca poate cu timpul va fi bine,
nu cred ca mai poate fi vreodata bine,
nu stiu,
va multumesc f.f.f mult pentru suportul moral primit din partea voastra fetelor.
ma bucur ca sunt sanatoasa, tanara si incapatinata de a lupta pentru mine, pt. linistea si poate chiar pt fericire.
si ma bucur ca v-am gasit pe voi, fiinte minunate care faceti atat de mult bine prin prietenia si sprijinul neconditionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Offf...sunt prea batran, sunt insurat si am si copii...
Altfel as fi incercat eu sa-ti castig inima, cui nu-i place sa stea cu o asa femeie, pe banii ei, s-o vada cand vrea, ca sa nu se sufoce, sa fie supusa si sa nu caraie cand o bat sau cand o injur...si sa ma iubeasca si sa-mi aprecieze calitatile de mascul...
Suna a gluma, dar drama pe care o traiesti este de neinteles pentru majoritatea de aici, pentru ca nu exista om caruia sa-i placa suferinta, decat daca-i bolnav la cap.
Pai daca crezi ca o sa suferi daca va despartiti, stai sa vezi ce te mai asteapta daca ramaneti impreuna.
Considera o palma peste ceafa ce ti s-a intamplat (poate o meriti) si ia-ti viteza. Deabea de aici incolo poate incepe calvarul...

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

Daniela, mesajul tau isi are locul la ABUZUL DOMESTIC...

FUGI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyah spune:

subscriu la toate cele spuse mai sus... daca ii acorzi o sansa ai grija sa nu o iei de la capat !!

cat despre daca gasesti pe altcineva... desi mai tanara ca tine, mi-am pus aceiasi intrebare la un moment dat cand voiam sa las in urma o relatie de 4 ani jumatate, care era ok, dar nu era ceea ce-mi doream pt restul vietii... si am gasit un alt baiat care mi s-a parut minunat si ma gandeam ce prostutza am fost sa gandesc ca nu mai sunt baieti/barbati buni... dar s-a terminat si a doua relatie si iar am ajuns la aceiasi rascruce - cu intrebarea daca voi gasi pe cineva ca el (ca al doilea) si iote ca acuma is cu al treilea care e si mai minunat (e perfect pamantean, doar ca ne potrivim si ne inteleg f bine)-suntem impreuna de 1 an si 3 luni si pot sa jur ca mai sunt si altzii!!

multa bafta si Dumnezeu sa-ti ajute sa fii fericita, pt ca meritzi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cand esti intr-o situatie de genul acesta ceea ce lipseste este increderea in propria persoana. Iti vorbesc din proprie experienta, stiu ca e greu si de aceea sunt alaturi de tine.

Curaj.

Daniela

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

Daniela,
Imi permit sa ti dau un sfat pt ca si eu la randul meu m am complacut la un moment dat intr o situatie similara.
Ma jignea, nu ma respecta, ma insela, ma lovea.La fel am zis si eu ca prima palma a fost din greseala, a doua din vina mea, a treia ca sunt eu rea de gura, a patra ca el are probleme si etc.
Crede ma te rog, asta nu e dragoste, si ramanand atat timp cu o astfel de persoana iti ratezi sansa de a gasi o persoana care sa te aprecieze asa cum esti si sa te iubeasca cu adevarat.
Eu am avut puterea, desi simplu nu a fost.
La cateva sapt dupa ce l am lasat am cunoscut o alta persoana care mi a ridicat moralul, INCREDEREA si demnitatea mea de femeie.
Sunt casatorita de 3 ani si am un bebe de 5 luni SI EU AM 26 DE ANI, NU LASA TIMPUL SA TREACA.
In fiecare dimineatza cand ma trezesc ma felicit ca am avut puterea sa spun"pana aici!"
Iti doresc numai bine.
Viviana si bebe Victor care maine face 5 luni.

Mergi la inceput