Cine mai naste in iunie - iulie2003 ?
Raspunsuri - Pagina 3
carrie spune:
buna burtici dragutze,
bebica noastra ar urma sa se nasca la inceputul lui iunie, data probabila fiind chiar 1.o iubim tare tare si abia asteptam sa o vedem
aveti burtici mari?ca mie toata lumea imi spune ca nu se vede desi am sase luni si am inceput sa ma simt complexata...dar bb e bine, sunt sigura.legat de miscatul prin burtica are perioade mai agitate si mai linistite.dar si cand e agitata...
va doresc sarcina usoara si multa sanatate.
cris
Biona spune:
Eu ar trebui sa nasc pe la mijlocul lunii iulie, adica un pui de Leu. Sper sa fie sanatos!!!
Voi naste la Filantropia, chiar sunt curioasa sa aflu cat mai multe despre spital si daca si-a mai facut cineva echo Doppler acolo.
Va doresc sarcina usoara si multa...rabdare.
Biona
romana spune:
Buna fetelor cu burtici.
Eu sint in saptamina 21 si 2 zile . "Submarinul" meu ar trebui sa vina pe lume in iunie , perioada 25-29. Se misca cind vrea el, mai ales dimineata la ora 4 cind ma trezesc la baie, iar dyupa aceea nu mai pot adormi si mor de ciuda, deoarece dupa doua ore ma ia cu somn, iar cind merg la servici...Acum am o saptamina de concediu,asa ca sper sa ma mai odihnesc.
Voi naste la Elias cu dr. Parvu Ioan. Sper sa nasc natural si sa nu am peripetii, iar bebe sa fie sanatos. Eu acum fac analize pentru a stabili daca am talasemie, deoarece mi-a iesit hemoglobina foarte mica (8.43), iar fierul a iesit normal. Sper sa fie totul in regula caci daca am eu talasemie va avea si bebe ( este o boala genetica, un fel de anemie). Vineri o sa am rezultatul
Va doresc tuturor o nastere usoara si un bebe sanatos.
Cu drag, Romana
lili spune:
Ce mai faceti fetelor?
Eu sunt in saptamana 21, pe bb il simt de obicei seara cand stau linistita , intinsa in pat... simt la niste impunsaturi ( mai ales in partea de jos a abdomenului) Uneori sunt ingrijorata ca nu simt ceea ce spun alte fete.. ca parca joaca fotbal...
Voi naste intre 28 iunie - 1 iulie la sp. Filantropia cu Dr. Hamid( e un dr. sufletist si bun )si as vrea din suflet sa asiste si sotul meu la nastere... Din cate am auzit nu ii prea lasa sa asiste , singurul dr. de la Filantropia ar fi dr. Iliescu ( sau cel putin de el am auzit ).
Conditiile nu sunt prea grozave... dar sper ca prind o rezerva libera in aceea perioada..
Eco am facut la Olimp ( si este foarte detaliata , isi merita banii ) la dr. Iosup , iar pe 7 martie am programare la dr. Pop ptr. eco.
Fac tratament cu alilestrenol ( 2 pe zi ) si Duvadilan ( la nevoie , in caz de contractii ) Voi faceti vreun tratament?
Va pup, Lili
oLo spune:
'neatza burtoaselor
Cum o ducetzi? Io merci, nu asa de bine ca dumneavoastra. De ce? Pai uite, de cand ies pe usa la 8 dimineatza pana intru iar in casa la 7 seara, ma simt tare tare rau. Burtoiu' e mare mare si ma dor totzi muschii de la burta, ma dor ligamentele, nu pot sa respir, ma misc ca un melc. Ajung seara acasa, si trebuie sa stau cel putin juma de ora-n pat sa-mi revin. Si cu un copil de 13 luni nu-i asa simplu, ca vrea mereu in bratze. Of of of, dar de ce ma plang? Iaca asa.
Ce e bine e ca BB invatza seara samba si in timpul zilei box, ca nu m-am ingrasat inca exagerat de mult (iaca 10 kile acolo), ca azi incep a 25 saptamana de sarcina. Iata ca am si motive de bucurie.
Predau microfonu'
Pupici
Mihaela
dani_da spune:
Buna fetelor cu burtici,
Sunt in saptamana 21 si astept un bebe baiet.... va sosi in iunie 24, sunt fericita, dar si plina de temeri in legatura cu evolutia lui. Imi fac griji ca nu mananc ce ar trebui sa mananc sau ca se poate intampla sa inghit ceva ce ii poate dauna. Si voua vi se intampla la fel? Cu cat timp inainte vreti sa va luati concediu de maternitate??
Eu voi naste la Polizu...cu dl doctor Lemnete.
Va pup si va astept sa stam de vorba.
lili spune:
Ce mai faceti fetelor? Cum o mai duceti si ce mai fac bb in burtici.Al meu pui este bine mersi... am inceput sa-l simt ca se agita mai ales atunci cand mi-e si mie foame .. O avea o legatura ? In rest il simt mai mult seara ... Burtica a mai crescut , eu m-am ingrasat cu 5 Kg si sunt aproape in 23 saptamani.Pe 7 merg la eco la Olimp.. Abia astept ... Voi ce mai faceti?
Va pup, LILI
Maadi spune:
Buna fetelor, eu sunt in saptamana 21 si urmeaza sa nasc la sfarsitul lui iulie, data probabila 24. Pana acum am avut o sarcina foarte usoara, fara greturi sau alte complicatii. Doar din saptamna 17 am avut niste contractii, dar doctorul mi-a spus ca nu este nici un motiv de ingrijorare si mi-a recomandat NO SPA. Nu stiu inca ce este, desi eu imi doresc o fetita, voi afla de abia la sfarsitul lunii martie, la morfologia fetala. Oricum cel mai important este sa fie sanatos. Burtica inca este destul de mica iar bb si-a facut simtita prezenta acum 2 saptamani. A fost sublim! Totusi este destul de cuminte inca, desi imi doresc sa-l simt mai mult si mai tare.
Voi naste la Giulesti cu dr. Adriana Simonescu. ai este cineva in aceasta situatie? Sunt inca in dilema daca sa nasc normal sau prin cezariana.
Sanatate, sarcina si nastere usoara si multi pupici de 8 Martie!
Cornelia spune:
Ce mai faceti? Eu ma duc astazi la medic. Am o multime de temeri, dar prefer sa vi le spun dupa ce vin de la medic. Sa imi tineti pumnii. E posibil sa aflu si daca este fetita sau baietel.
Va pup!
Cornelia
Maadi, ti-am trimis un mail.
Cornelia spune:
Astazi sunt foarte linistita. Dupa cum va spuneam ieri, eram inspaimantata. De ce? Pentru ca nu il mai simteam pe bb. La eco medicul mi-a spus ca este foarte activa (da, este fetita) si ca nu percep eu miscarile, deci nu este nici un motiv de ingrijorare. Va povestesc asta pentru ca imi imaginez ca nu sunt singura care trece prin spaimele astea.
Chiar daca initial ne-am dorit baietel, am avut mereu presimtirea ca este fetita si ieri sotul meu a fost foarte emotionat cand a aflatsi a facut cinste cu prajituri . Suntem fericiti ca pana acum totul a decurs bine si ne dorim sa fie sanatoasa.
Multa sanatate voua si bebicilor din burtici.
Cornelia si bebe Mariuta