Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna!
Suntem prezente!
Adica, am plans pana am adormit, dar asta doar pentru ca mami nu ne-a bagat in seama.
LA MULTI ANI si celorlalti puiutzi care s-au facut mari!
Ca noi implinim astazi 5 luni!
Doamne, ce repede a trecut timpul!
Si acum parca mai simt burtica si cum se misca incet si cuminte, iar eu o pandeam si vorbeam cu ea ca acuma. Imi vine sa plang. Ce perioada frumoasa mi-a dat Dumnezeu sa cunosc!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Eliza, pai, ptr tuse practic nu i-a dat nimic, ptr ca prin tuse se elimina secretiile pe care le-a colectat in bronhii si prin mucisori. I-a dat Nurofen ca antiinflamator (ptr ca este o inflamatie a cailor respiratorii), Eurespal ptr bronhii si Fluimucil ptr eliminarea secretiilor. Se da ptr stimularea tusei si nu inhibarea ei...Ii mai dadeam si o fiola de Vit. C zilnic.Dra trebuie sa-l vada medicul ca sa-l asculte la plamani, la noi a fost o forme f usoara, la plamani era curat, desi respira zgomotos, era din cauza secretiilor de pe caile respiratorii, chit ca il curatam cu pompa saracu'.E o forma de virus care nu da febra...ceea ce e bine, ai sa vezi ca o sa scape repede...sanatate multa, multa...

Paxela, multumim ...

mami si vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

miria Cristina, sa fie sanatoasa Dmiana ta...
ai mare dreptate, si eu ma gandesc uneori ce perioada mi-a fost dat sa cunosc, chiar ca a meritat sa astept 7 ani...chiar daca acei ani au fost ani de lacrimi si suferinte, cu infrangeri si insuccese...acum Vladut a sters totul si ne-a demonstrat ca Dumnezeu stie ce face si mai ales cand face...

mami si vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

Buna fetele,

Imi puteti spune si mie cum e mai bine sa fac cu sucul de fructe...sa-i dau sa suga inainte sau dupa suculetz...si la cat timp? Adica imediat ce mananca sa-i dau sa suga sau in decurs de o ora?

Uf, ametita sunt...

elena si ANA (2.11.2004)

http://photos.yahoo.com/elenapangica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ionela irina am trimis sper ca ati primit

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Buna fetelor, Andreap nu poate sa scrie pt ca are pc-ul defect ,dar e bine , Mariuca la fel .
Roxana ,multumim de urari ,ieri am facut 5 luni !

Jasmine, muluam pt sfaturile tale, Andrei deja maninca mai bine piureu ,mai putin suc in schimb .Scaunelul de masina e bine sa aiba un sistem de prins in 3 puncte la centura si in 3 pct sa-l tina pe bb,adica peste minute si peste burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

andrea, nu poate sa scrie...dar nici la tf nu raspunde...ce-i cu mobilul ei?...hmmm
hai ca glumesc...bine ca e doar pc-ul de vina
va pup

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Aime am vazut pozele, sunteti minunati, "iepurasul" e un frumos si un serios.

Iar peisajele mi-au adus aminte de studentie. Ehee... ce vremuri! Copou, Expozitie ... Gradina Botanica.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Bits,in biberon se pune intai apa si pe urma laptele praf.Cantitatile sunt scrise pe cutie.In general e cam asa : o masura de lapte praf la 30 ml apa.

Ionela-Roxana,pai tu te plangi ca doarme Emily ziua?Al meu nu vrea sa doarma.Daca atipeste…nu dureaza mai mult de 20-30 minute.Doar afara doarme bine.

Ionela-Roxana,e vorba de cereale instant,sub forma de fulgi(orez,porumb).Sunt in cutii,si se adauga o masura (ca la laptele praf) in biberonul cu lapte.Asa e laptele mai satios.Cerealele se pot prepara si sub forma de piure,adica mai putin lapte si cateva linguri de fulgi.Oricum scrie pe cutie ce si cum.

OtiliaV,eu i-am facut baie zilnic pana pe la 3 luni si jumatate,dupa care m-am plictist.Acum ii fac la 2 zile si recunosc ca de 2 ori s-a intamplat sa-I fac chiar la 3 zile.Oricum la funduletz il spal cel putin o data pe zi,cand face kk.

Elilenus,ideea e sa-I dai intai sucul si imediat dupa suc ii dai laptic.

Eliza,sper ca nu are nimic grav puiul tau.
Tu cand zici “ma gandesc sa ma duc cu el la spital”,la care spital te referi?Chiar fetelor,daca se intampla ceva cu bebe (Doamne fereste) seara sau noaptea,unde mergeti cu el?Direct la spital?La care?La camera de garda a oricarui spital sau la un spital de copii?Care?Uite ca nu m-am gandit niciodata la asta.Eu habar n-am care sunt spitalele de copii,nici pe unde sunt.Cine ma lumineaza si pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Si noi suntem prin zona.
V-am citit dar nu am mai apucat sa scriem. Suntem bine sanatosi si am inceput sa scoatem sunete noi.

E tare simpatic cand se cearta cu jucariile lui in legea lui. Imi vine sa il mananc...

Pana acum nu am avut probleme cu mancarica a mancat ce i-am dat. Si cereale si supa si banane si biscuiti, de toate. Ma declar o mamica fericita.

Va pup,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos

Mergi la inceput