Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(36)
Raspunsuri - Pagina 12
LuminitaB spune:
Fetelor, va invidiez ca puteti sa va intilniti si sa va plimbati impreuna. Singurul nostru parc e atit de "mare" ca in 10 min l-ai parcurs de la un capat la altul si de-a lungu' si de-a latu'.
Acum ca a venit primavara si ca poate veti fi mai plimbarete, poate ajungeti in week end si pe la Brasov sau prin imprejurimi. Daca veniti eu va astept cu drag sa ne intilnim si sa ne cunoastem.
Intrebare pentru fetele care au introdus cereale in biberonul de seara: a trebuit sa mariti orificiul tetinei sau a curs si asa?
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
bits spune:
Ioana ma gandeam eu ca e Bia ta dar vroiam sa mi se confirme sa nu fac vreo boacana.e tare frumusica
MIKIMI avem 3 jucarii refrigerante dar se pare ca nu-i plac,tot mai buni sunt pumnisorii
octy,KEN(1nov 2004)
Ele spune:
Luminita eu ii puneam 2 cupe la 120ml lapte si nu i-am marit gaura de la tetina, dar cand i-am pus doua cupe jumate deja nu mai trecea si i-am marit-o.
Si apropo, m-am dus intai la farmacie si am luat una noua, cica marimea 2 si prin aia nu trecea mai deloc asa ca ma folosesc de marimea 1 gaurita in prealabil.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
cassandra spune:
Buna ziua la mamici si la bebici, ne bucuram sa va regasim dupa atia timp de cind nu am mai scris la fel de frumosi si de veseli ca intotdeauna.
Dragos e un beblus tare dulce si ma simt o mamica tare fericita si implinita atunci cind il privesc. Face progrese incredibile (astazi l-am vaziut prinzindu-se cu minuta de barele patutului si incercind sa se ridice :))
De vreo saptamina insa i-au aparut niste bubulite sub barbita . M-am gindit ca poate or fi de la caldura (in casa e destul de cald iar el e mai grasunel). am inceput sa il dau cu pudra si parca au mai inceput sa se mai usuce.Astazi insa am vazut ca i-au aparut citeva si pe spate asa ca niste cosulete. Cred ca pe Roserb am auzit-o plingindu-se de acelasi lucru. Please poate stiti de la ce pot fi si cum putem scapa de ele.
Daca nu indraznesc prea mult as dori si eu foita cu diversificarea. Ne-ar mai prinde bine si alte sugestii.
Adresa mea este sirghialex@yahoo.com
Multumesc mult de tot.
Alexandra si bebe Dragos (14 noiembrie)
LuminitaB spune:
Ele, multumesc.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
laura miu spune:
..referitor la meniul meu diversificat descris mai sus intre mese bea 130 ml lapte deci nu se satura dupa numai cu papica
eu am descris ce mananca in afara de laptic
pupici
Ele spune:
quote:
Originally posted by laura miu
..referitor la meniul meu diversificat descris mai sus intre mese bea 130 ml lapte deci nu se satura dupa numai cu papica
eu am descris ce mananca in afara de laptic
pupici
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
Eliza5 spune:
Am fost la pediatru ieri.. Si mi-a zis ca puiul are laringo-faringita (sau faringo-laringita, nu mai stiu exact..). Are rosu in gat si mucozitati. Mi-a spus ca este in primul stadiu, asa ca se manifesta doar prin tuse seaca, dar mai tarziu s-ar putea sa faca si febra si sa produca mucisori galbeni (si tuse "productiva"). Deocamdata mi-a spus sa ii dau 2 ml. de vitamina C pe zi (fiole), sa ii desfund foarte bine nasul cu ser fiziologic, pompita si apoi sa ii aplic Sterimar (nu am gasit asa ca am luat Marimer) si a mai spus sa imbib o compresa cu Karvol si sa o pun undeva langa patut (desfunda foarte bine nasucul).
In plus, mi-a spus ca Alex are dermatita atopica (Adriana, ma primiti in club? ). Are niste bubite mici pe burta (care se simt la mangaiere). Eu nu le-am dat importanta pentru ca pana acum mi-a facut vreo 3 tipuri de bubite, care au trecut toate de la sine dupa cateva zile.. Am inceput sa citesc si eu pe aici despre dermatita atopica si concluzia la care am ajuns este ca nu exista tratament care sa "curete" cauza, ci doar care amelioreaza simptomele..
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
noi astazi am facut pana la carucior si tati nu a avut timp sa-l duca la vulcanizare asa ca a trebuit sa stam in fatza bloculuipana m-a vazut o vecina de-a mea care imi zisese ca are doua carucioare de la bb-eul ei cand a fost mic(imi zisese chiar mai demult...gandacica stie) si pentru plimbarea de dupa amiaza imi imprumuta unul ca sa o pot scoate pe ruxi la plimbarica.
luminita, eu stiu ca exista tetina speciala pentru cereale, eu la alex ama vut una de la nuk si avea gaurica mai groasa din start...acum vezi si tu daca merge cu cea normala pentru lapte9gauritca mai mult) nu mai are sens sa cumperi.
andrea...ma bucur ca ai aparut
fulguletzulepentru tine si davidutz
mey fetelor dar plimbaretze mai sunteti, ce de "intalneli" aveti, eu sunt cu amandoi copilasii daca plec undeva trebuie sa-l iau si pe alex si-mi este mai greu...de obicei vine si mama cu noi la plimbare si momentan am ramas si fara masina...i-am imprumutat-o sotzului fiindca el este in curs de achizitionare a unei masini noi si dureaza vreo saptamana...dar abia astept sa ma intalnesc si eu cu voi.
va pup si va urez o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
monica-elizabet spune:
eliza, multa sanatate lui alexutz...sa se faca bine cat mai repede
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos