Ce parere au avut............................
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
carmita_baby spune:
Sotul meu a fost primit cu prietenie.. Familia il adora si prietenii il plac si respecta foarte mult si eu mi-s tare mandra de el. Creste inimioara in mine
Inger Alb nu tre sa-ti pese ce spun oamenii, ca doar stii cum e in Romania cu barfa, nu trebuie sa iti explic eu. E al tau si tu traiesti cu el nu rudele, nu parintii sau vecinii tai.
Daca sotiorul meu avea acelasi caracter, dar era negru sau japonez sau whatever alta natie l-as fi iubit si respectat la fel de mult.
Si mie imi place nickul tau, suna frumos
Carmen
Mello motanelul iubit
Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu!
Inger alb spune:
Carmita-baby si eu , sunt la fel. Nu ma intereseaza, de gura lumi!
Sunt cea, mai implinita femeie, feritita si ii multumesc bunului D-zeu pt. norocul meu. Si credema, nu ma uit, niciodata la culoarea omului (sufletul conteaza!)
I-mi place cum, gantesti.
Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.
devylla spune:
Inger alb ca sa iti spun cat de rai sunt romanii sau invidiosi ca nu stiu cum sa le spun.Adica mi se pare de-a dreptul nesimtire crasa sa strige dupa tine pe strada cand esti cu daca mie si rusine sa zic....daca are......mica.Da asa s-a intamplat....si sa se creada despre tine ca ai fi vreo prostituata....ca astia suntem noi romanii....prosti si invidiosi!!!Bine am exagerat,nu toti!!!Da sa nu te enervezi?
Sabina
Inger alb spune:
Devylla te cred ca esti nervoasa , suparata si mai ales sa bage cineva, direct negativul. Sunt una din pers...care sustine orce fata care face un "ris in viata"
Si ca urmare, ajunge bine la casa ei cu japonezu etc...Pai nu au altceva decat sa se, gandeasca la prostii cuvantu (mica sau mare).La mine ma, intrebat, vecinica de varsta mea (fara tangenta) daca e mare. Sa mor de rusine nu alta! Si i-am spus (vrei sa vezi?) Ia, a ramas "blocata" si eu "bucuroasa"(de raspuns)
Am vazut ca nr.1 este "barfa" despre Aceste pers...care cred, ceva de rau Sunt in lipsa de cauza adica (comuniste)
Asa ca draga mea multe Tu sa fi fericita, cu japonezul tau .
Stii cum, sta treaba (dupa unele) are sotul [japan ] ii dar ele
maritate cu cutarica etc...etc...(si a 2-a oara) "sfinte"
Hai sa trag ALARMA!
andira spune:
Sotul meu e nu are alta culoare, dar asta nu l-a impiedicat pe tata, dupa ce l-a vazut prima data, sa-i spuna mamei (binenteles, dupa ce noi plecaseram): "...are fata de bandit!!".
Si acum ma distreaza la culme faza....
ruscus spune:
prin ce am trecut noi...........
eram student in anul 3 cand mi-am intanit perechia, tocmai din congo, i-am spus la mama si chiar i-am aratat o poza cu el, ea la inceput a ras crezand ca e o gluma, apoi vazand ca totusi e ceva seios au inceput ambi parinti o adevarat campanie impotriva
in vacanta de vara, ne-am hotarat sa vina la mine sa imi cunoasca parintii, (intre timp ramasem gravida) cand a venit prima data acasa, ne-am hotarat sa le spunem parintilor ca sunt insarcinata, dar nu am avut curajul, ei nu au fost de acord cu relatia noastra, chiar au adus si preotul ca sa ne spuna ca asa ceva biserica nu accepta.......
prin ce stres am trecut, nici nu vreau sa imi mai amintesc
dupa doua saptamani a venit iar, de data asta le-am spus vestea cea mare" bucutati-va veti fi bunici" au ramas fara cuvinte........
dupa ce si-au mai revenit putin tata ne-a intrebat ce avem de gand sa facem, le-am spus ca ne vom casatori
in aceeasi zi am plecat la cj, ei ne-au dus la gara, iar acolo mama mi-a spus niste cuvinte pe care nu le voi uita niciodata "daca vati ales drumul asta sa aveti grija de voi" cand am urcat in tren mi s-a luat o piatra de pe inima
de atunci au trecut 2 ani copilul e mare si asteptam un alt copilas, parintii mei sunt topiti dupa nepotelul lor, acum stam impreuna cu ai mei si se inteleg foart bine cu ginere
in toata situatia asta m-a sustinut fratele meu, si sora lui tata
ce ziceti?
ce frumoasa e viata
numai bine
liniste creste
florina,mama lui thierry si in asteptarea altei minuni.
grenouille spune:
salutare!
prietenul meu este francez (portughez la origine, dar nu din cei bruneti -e alb alb si cu ochi albastri).
faza mai misto e ca toti care m-au auzit ca plec prin Franta in deplasare m-au sfatuit -unii in gluma altii in serios "vezi gaseste vreunul bogat pe acolo si marita-te cu el ". si cand dupa indelungi negocieri am decis ca da, merita sa incercam o relatie (poveste luuuuuunga si palpitanta, poate o sa o povestesc intr-o zi pe aici) am anuntat intai familia mai departata(mama si soramea stiua deja deci nu s-au mirat :-D ) si toti s-au socat - e batran? e urat? e bogat? de ce nu e? nu mai zic clica de vecini si cumetre si colege de servici de-ale mamei ("vezi a dr... ce s-a infipt??") - mai ales cand au auzit ca am si firma in Bucuresti. ("i-a facut-o francezu!!!") - asa ca toti au avut un soc cand au auzit ca e de aceeasi varsta (ba chiar nitel mai tanar ca mine), ca chiar ne iubim, ca ii place in Romania... cand am venit la mine acasa prima data cu el parca veneau la zoo sa vada (pe la mine prin oras nu prea sunt straini multi). si toate cumetrele s-au socat cand ne-au gasit.... curatand cartofi la bucatarie (mama facea altceva in momentul ala). cica dupa ce am plecat noi au inceput comentariile ("da e ca noi! da nu e batran!").
astept cu nerabdare episodul 2 de Paste (ioi... iar mergem la biserica si o sa se uite lumea la noi ca la un fel de animale de circ).
chiar asa de ciudata e mentalitatea romanilor cand e vorba de straini? pt ca am senzatia de fiecare data cand zic ca am prietenul strain ca toti ma privesc ca pe un fel de prostituata meseriasa - desi eu saraca de mine lucrez in IT (scriu cod de rup pana noaptea tarziu) si mi-am rupt creierii prin facultati in loc sa ... "sar creanga" prin discoteci