CLIPESTE DES DIN OCHI= TIC SAU ALTCEVA?

CLIPESTE DES DIN OCHI= TIC SAU ALTCEVA? | Autor: monica-elizabet

Link direct la acest mesaj

buna ziua, am un baietzel de 3 ani si 10 luni si de vreo luna de zile a inceput sa clipeasca des din ochi...dar nu tot timpul ci doar de cateva ori pe zi, asa ca si cum ar avea un tic...m-am uitat atent sa vad daca face mai des atunci cand se uita la tv sau la pc...dar nu are nici o legatura...face si cand merge pe strada sau sta in casa si "mestereste" la altceva.
imi puteti spune a mai patit cineva asa ceva, stiti cumva de la ce poate sa fie? m-am gandit ca l-am stresat cu ceva...dar el nu este un copil batut...mai ia asa cate o palmutza dar nu tare si asta fff rar ca am vazut ca oricum nu are efect la el.
va multumesc anticipat

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marcuali spune:

Du-l la un control oftalmoloigic.Deobicei, clipitul des poate trada o deficienta de vedere.Nu apare cand este mai obosit? Sau poate fi si un comportament imitat de la alt copil sau adult din anturajul vostru.Deobicei, imitatia dispare dupa vreo 2-3 zile, copilul se plictiseste.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

marcuali, l-am intrebat de ce face asa din ochisori si mi-a zis ca asa a vazut la o fetitza...dar ai dreptate...pana acum uita el...ca face deja de mult timp...oricum o sa-l duc la un contro, dar pana atunci vroiam sa aud mai multe pareri...multumesc mult

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

ESTE UN TIC!
Noi am ajuns si la oftalmolog.Daca sta cumva la computer, trebuie luata o pauza(al meu avea 5 anisori).
Dr.imi spunea ca poate fi si o lipsa de calciu.I-a facut toate testele posibile,si nu are probleme cu vederea.Ne-a dat si niste picaturi .Totul eok.Mi-era teama ca va purta ochelari.
Si tv-ul poate dauna, sau ...imita pe cineva!
Toate cele bune!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Si noi am patit la fel si cand am mers cu el la oftalmolog ne-a spus ca are astigmatism si o conjictivita pe uscaciunea ochiului sau cam asa ceva atunci cand ochiul lucreaza si este obosit. dar noi mai stam si la calculator ziua si trebuie sa poarte ochelari

andreeat

Mergi la inceput