Bebelusi de sept-oct 2004 (36)
Raspunsuri - Pagina 5
danyce spune:
Buna dimineata,
Si eu sunt pe aici azi. Cum tati nostru e inca in delegatie nu ma mai plimbaresc decat prin parcul din spatele casei si stau, eventual, in gradina. Am tone de rufe de calcat, si, chit ca e duminica, o sa ma apuc de ele ca nu le mai pot vedea acolo. Sper sa ma lase Alma.
A propos de statul pe olita, eu inca nu am incercat tot pentru ca Alma e inca asa micuta (n-am mai auzit sa puna nimeni pe un bb de 5 luni si jumatate pe olita). O sa vedem noi mai incolo. Oricum, la noi nu se pune problema de a economisi bani pentru ca scutecele sunt mereu la oferta si mami e mereu pe faza, iar jucarii primeste Alma cu duiumul de la familionul de aici si de la prieteni, dar mai ales de la bunici. Ultima data, acum 2 zile, a primit Alma un fel de premergator in forma de caine (adica ea va sta efectiv calare pe acel caini cu roti), care se poate transforma mai incolo intr-un fel de bicicleta (daca i se ia chestia aia rotunda de vine pe la braul copilului jos) sau intr-un carut pentru jucarii daca se demonteaza si cainele. O sa fac poze mai incolo sa vedeti despre ce bat campii pe aiciEi, chestia asta a luat-o socrul meu drept cadou, desi i-am zis eu sa-mi ia ca-i platesc. Cred ca nu-l mai pun pe socru sa ia nimik ca mi-e rusine deja de cate astfel de cadouri am avut parte.Stiu ca o face cu placere, dar ma simt eu putin aiurea mai ales ca de fiecare data am pregatiti banii sa-i dau.
Ma duc la mademoiselle ca s-a trezit si vrea papik. Revin mai incolo.
Pupici la mamici si pitici,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ana_a spune:
aha...deci nu sunt singura! No ce bine...
Mada...super chestia cu arhivele...eu si acum cand imi aduc aminte ma supar ca am pierdut capitolul de sfarsit de sarcina...cam de prin primavara nu am mai postat nimic...nu am mai avut internet...ce mai...ultimile clipe nu le-am impartit cu voi desi tare as fi vrut...
M-a apucat nostalgia astazi cand am auzit ca a murit bietul Papa si eu...cum nu ma uit la TV abia acum am aflat si asta pentru ca a fost sotul la biserica ...
Stefan e pe jos...intins cat este camera...are o atractie fantastica spre punga de pampers, face ce face si tot acolo ajunge!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
ana_a spune:
sa va spun ce spaima am tras mai devreme... scrisesem mesajul anterior si nu am apucat sa dau "trimite" ca zic, ia sa vad ce face juniorul dincolo intins pe jos...
Ma uit pe geam...si nu-l vad...ma apropiu si mai tare...si nimic!Nu va spun ca mi-a stat inima in loc! Dau sa intru incet pe usa...si noroc ca era in dreptul usii da in partea din dreapta, deci am putut deschide usa de el!Statea pe burtica si se zbatea ca un peste ca a ajuns la perete si nu mai avea unde inainta!Va dati seama ca daca ajungea fix in usa, usa inchisa...cum intram eu la el?sau cum il dadeam la o parte? In secunda aia ma si vedeam asteptand sa se mute el de acolo sa pot intra!...uffff Acum l-am pus in Intellitainer ca i-a ajuns plimbarica deocamdata!
O sa iesim si noi afara
revin sa recitesc mesajele voastre ca nu am apucat decat in graba.
Pufymic, ma bucur ca Alesio e bine! Vremuri dastea kk-cioase au venit si la noi...de ma falimenteaza nu alta! Pana acum 4 pamperi cu cate un pic de kk...si inca nu e amiaza!!!
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
aissa spune:
Am fost afara vreo ora jumate. Dar am facut prostia sa plec cu ea in portbebe si ma doare ingrozitor mijlocul. Cred ca o sa fac ca Roandre, renunt la el, e mult prea grea.....Bine, eu azi am mers cu asta pentru ca am vrut sa ma duc la vot si sectia mea de votare e destul de departe si la etajul 3 al scolii si nu aveam cum sa merg cu carutul. Numai ca m-am razgandit pe drum si am mers la mama sa-i duc niste poze (acum ca am imprimanta hihihi) si am trecut si pe la scoala unde e tati de caraula azi (fosta mea scoala generala), acolo m-am intalnit cu foste colege cu bebicii lor si am stat la palavre si uite asa a trecut vremea si am renuntat la vot. Las' ca iese primar si fara votul meu, oricum vad ca e slaba prezenta. Chiar a oprit langa mine o masina cu 4 tigani care mi-au zis ceva si eu am inteles ca vor sa-i indrum "cum sa iasa la vot" si le aratam scoala. Si ei cica, da, stim, va rugam sa iesiti la vot. Dar nu mi-au zis pe cine sa votez asa ca nu m-am dus. Ce chestie, sa te roage pe strada sa mergi la vot.
Ana, bine ca ai simtit la timp nevoia sa mergi sa-l verifici pe Stefan...avem un simt in plus, trebuie sa recunoasteti.
Despre imbracat, va zic cum am fost noi azi: body si tricou, dres si salopeta si geaca mai subtire. Eu ii pun 2 caciulite, una de bumbac (subtire) si una din tricot, tot subtire, cu care ma inteleg cel mai bine. Cand venea o pala de vant ii ridicam usor si gluga. E, si la ceafa era calda spre transpirata, iar cand am dezbracat-o picioarele le avea sloi, desi a avut si ghetele in picioare.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
ana_a spune:
eu nu i-am dat niciodata 2 caciuli in cap, ori una groasa asta iarna ori ceva mai subtire cand era mai cald, acum deja avem 2 destul de subtiri, pe care i le dau acum, cand cum...depinde cu ce ne imbracam, desi nu prea se asorteaza.
Si aissa...sa nu-ti votezi tu primaru....
Am fost si noi afara, eu il imbrac acum in fasul salopeta, cu hainele cu care este in casa, uneori ii mai dau si dres pe dedesupt, mai ales acu ca a fost si cate un vantuletz, alteori nu-i mai dau nici un dres.
Salopeta de fash nu este groasa, este perfecta pentru vremea de acuma.
flori din gradina mea
ana_a spune:
da...aissa, sa stii tu ca ai dreptate! avem un simt in plus! Spun asta pentru ca mie mi-a venit asa dintr-o data sa vad ce face si el era tavalit pana langa perete unde era sprijinit intamplator grilajul mai inalt al patutului...si daca se mai agita un pic pe acolo si-l putea rasturna in cap! Nu cred ca patea mare lucru ca nu e asa de greu, dar o spaima tot tragea el!(eu am doua grilaje la patut, unul mai mic sa pot ajunge noaptea la el fara sa ma aplec peste patut si unul inalt pe care il pun uneori cand il las singur in fundulet in patut, asta ca sa stiti despre ce este vorba....)
flori din gradina mea
LiliaToma spune:
Buna, fetelor
In sfirsit apuc si eu sa scriu ceva.
In primul rind merci de urarile de bine si va dorim si voua multa sanatate.
In al doila rind LA MULTI ANI tuturor bebicilor care au mai adaugat o luna zilele astea.
Nu am mai scris in ziua aia pentru ca am avut o zi pesimista. Eram foarte trista si nu vroiam sa va dau si voua din starea mea. Si asa pe urma imi parea rau ca am pus pozele alea ptr ca v-am intristat si pe voi.
Dar uneori imi e asa greu pe suflet... si nu prea am cu cine sa impart caci mama si cumnata cu care vorbeam orice nu sunt linga mine....
Dar e de ajuns sa o vad pe bebelina zimbind si inteleg ca viata de fapt este frumoasa, ca ea este mica si nu av tine minte , ca mult a fost putin a ramas si in curind va fi bine( cel putin asa speram si ne rugam)
Ma bucur pentru copilasii vostri nazdravani, care stau in fundulet, se ridica in picioruse.
Lasa ca va ajungem si noi din urma odata si odata. Noi o sa fim primii la mers pe bicicleta, asa ca fiti atente
Am vazut aproape toate pozele.
Mi-a placut cum sta Stefan in cadita si e tare haios in patut dimineata.
Licuriciul Angelei m-a omorat cum sta cu piciorul in gura.
ce mai, l-am vazut si pe Damian, flacau mare si frumos, pe Alexandra care nu pare deloc fetita mica, si pe flacaul lui Bozo, m-am amuzat cum sta in fundulet si cerceteaza sinul, in sfirsit am vazut camera lui Armin, care e superba, pacat ca nu au toti copii posibilitate de asa ceva.
Zici ca Giulia, a luat putin greutate, lasa ca arata destul de bine...e tare simpatica cu parul ei in toate partile...
A mea e cheloasa din ce in ce mai mult...
Nu mai stiu... Aa, am vazut pozele bebelinei tale, Andora, dragutica bebelina, cred ca o sa fie fotomodel cum sta in poze...
Nu mai zic de Alexia Mihaelei ca e scumpa foc ca intotdeauna...
Nu mai tin minte ce am vazut...
Daca imi aduc aminte ceva special va spun.. Concluzia este ca sunt niste copilasi tare tare frumosi...
Elyanne, daca tu zici ca faceti record cu 2700 in 5 luni, pune-ne si pe noi in listuta pentru ca am luat exact la fel: avea 5700 la 5 luni nascuta cu 3000.
De ciclu, mie mi-a venit dupa aproape 2 luni de cind nu mai alaptam, iar urmatoarea data a fost la 40 zile, dar fara stari de lesin, durere, etc...
Oricum eu niciodata nu le-am avut regulate asa ca sunt obisnuita....
Eu propun sa facem o poza de grup a bebeilor la BebyExpo cind ne intilnim.Oricum ptr mine e foarte bine, ca suntem aproape de Sala Polivalenta si venim pe jos...
tuturor
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
aissa spune:
Ana, eu cam mereu i-am dat 2 caciulite, cu exceptia a cateva zile foarte calde pe care le-am prins pana acum. Si asta pentru ca ea sta numai cu capul sucit intr-o parte, si macar aia de bumbac ii sta pe urechi. Iar asta de acum pe care i-o pun deaspure, cea rosie din poze, este cu gaurele, si la fel, ori o are pe ochi ori la ceafa, ca isi suceste capul si cand e soare si cand bate vantul de numai "cap-sucit" este. Si "pirat" cand are un ochi acoperit si o ureche goala.
Lilia, stiu ca e greu sa nu ai cu cine vorbi. E greu si fata de noi sa te deschizi, dar cand simti ca nu mai poti e bine sa spui cuiva. Si daca nu iti vine sa spui aici pe forum, da un PM sau pe YM oricareia dintre fete si sunt sigura ca o sa ai parte de o vorba buna si o incurajare. Si eu iti dau voie sa mi-o iei inainte la mersul pe bicicleta, numai sa fie fata ta mai repede sanatoasa. Sigur o sa recupereze rapid, ai sa vezi. Multa sanatate si imbratisari virtuale!
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
ionika spune:
Elena, robotul face marunteste cat de tare vrei tu. daca doresti ceva mai fin, poti tine mai mult intrerupatorul. Oricum, la inceput pasam cu furculita si apoi omogenizam in robot.
Mai vorbim.
Ioana si Andrei
ana_a spune:
hm.... aissa...pai daca ar fi asa...inseamna ca ar trebui sa-i dau si eu la Stefan doua caciuli...ca si el se agita de-i sare sapca din cap... da eu m-am calmat cand era mai mic...ca am avut si eu intentia de ai da 2 caciuli, da apoi mi-am zis ca daca fac asta...sigur nu ma mai dezvatz! si drept pentru care eu intentionez sa-l las si fara sapca din cand in cand...asa cate un pic sa se obijnuiasca, nu cand e vant binenteles...ca ma gandesc ca intr-o saptamana doua tot va trebui sa nu-i mai dau
Fetelor...m-am pus astazi pe un plans de abia m-am linistit....mi-a trecut mie prin cap sa vad daca copilasul meu mai stie de tzitzi....si ca sa vezi! A sarit pe tzitzi si a cuprins-o cu manutele de abia l-am dezlipit...si a inceput sa planga!A trebuit sa-l iau repede cu alte treburi sa-i distrag atentia ... si nu va spun ca ma luat un plans.... si el saracutzu se uita asa la mine si nu stia ce am patit.... da a stat linistit la mine in brate pana nu am mai plans....asa ghemuit...uffff imi este atat de greu! Daca eu nu uit...cum sa uite el ???
flori din gradina mea